Aynen yA bne yeni müsait oldum kimler neler yapıyor çekişmeler var mı dedim kimse yokBende anlamadım. Tartı öncesi herkes sayfada olurdu.
Hatırlıyorum canım. Başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin üzüldüm babana. Fani dünya sevdiklerimizi birer birer alıyor maalesef.Buralarda beni hatırlayan kaldı mı acabadüğün için zayifliyordum hedefimi tutturdum düğün telaşı derken bidaha girememiştim.. düğünümden 20 gün sonra babam beyin kanaması geçirdi hastanede kaldi 21 gün maalesef kaybettik babamı 16 ekimde sonra kilo vs hiçbir şey düşünemedim tabiki 3.5 aylık gebeyim bu ara dikkat ediyorum bi bakayim buraya diye geldim herkese selam Zipzip- @karemelllim Elhan
Hep iyi olalım beraberceneİyiyim canım bnde şükür
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar
Günaydın çıtırların çıtırı ekürimGünaydın canımSağlıklı, huzurlu güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle
Canım benim.Günaydın çıtırların çıtırı ekürimcümlemize güzel günler olsun
Enerjin çok yüksek senin ekürim,hep çıtır kalalım ileriki yıllardada çok lazım olacak bizeCanım benim.
Ruhum çıtır sadece. Ama sen her şeye rağmen çıtırım deyince yağlarım eriyor.İyikilerimin en güzeli ekürim.
Günaydın kızlar nasılsınız geçen diyetisyen e gittim kendini çok aç bırakma 3 ana 3 ara öğün yap bu şekilde yapmazsan vücut şaşırıyormuş ve daha fazla yağ depoluyormuş strese giriyormuş vücut var mı bu konu hakkında bilgisi olan
Teşekkür ederim canım,veririz böyle giderseMaşallah canım hem güzel vermişsin hem de istediğim kilodasın