- 13 Ekim 2016
- 6.195
- 26.707
Katılıyorum bence de sürdürülebilir bir yemek alışkanlığı değil canımMaşallah 10 gün çok iyi dayanmışsın canımya meyve yiyebilsek güzel diyet aslında ama ömür boyu sürdürülebilir bir yaşam tarzı değil benim için.
Ben de sabah tartıldım 2 günde 59.2 den 58.7 ye düşmüşüm bile benim kilomda biri için baya iyi sonuç bence iki gün için. Bakalım pazartesiye kadar dayanabilirsem beni tatmin eden bir sonuç olur bence , hatta gaza helip belki 54’e kadar keto yaparım.
Yengem de yaptı ama bırakınca aldım dedi. Ama bıraktığında her gün İce tea içti ya da normal yeme düzenine döndü.
Ketojenik arınma diyetine yaptin cnaim 10 gun?
sağol canımın içi, en kısa sürede kendimi toparlayıp fazla kilo almadan döneceğim buraya inşallahCanın sağ olsun cancağızım, ne zaman kararını değiştirip tartıya çıkmaya hazır hissedersen buralardayim
Günaydın canım nasılsın daha önce beraber buralardaydıkGünaydınlar fit hatunlarım
Çok geçmiş olsun kaptanımİyi geceler kızlar. Sabah 5 te çok şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Yürüyemedim oturamadım çok kötüydüm acilen beyin cerrahına gittik iki büyük fıtığım varmış iğnelerle duruyorum şükür şimdi sabah resmen kabustu. Kahvaltı yapamadım öğlen hastane yakınında gözleme buldum onu yedim akşam da biraz menemen şimdi biraz dinlenmek istiyorum yarın sabaha iyi uyanırım inşallah
Günaydın iyiyim çok sağol sen nasılsın,yeşil takım kaptanıyken filan hep beraberdik çünkü.Günaydın canım nasılsın daha önce beraber buralardaydık
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kaptanımRabbim acil şifalar versin.
Bende anlamadım. Tartı öncesi herkes sayfada olurdu.Ağrılarım iğnelerle hafifliyor ama sabahları fena.. fizik tedaviye başlama fikrim var bakalım görüşeceğim biriyle.. kimseler gelmemiş bugün
İyiyim canım bnde şükürGünaydın iyiyim çok sağol sen nasılsın,yeşil takım kaptanıyken filan hep beraberdik çünkü.
İnşallah hepimiz bol eksili çıkarız tartıda canımah bugün pisi istedi canım peynirli falan off dedim yapayım yaptım da çocuklara yedirdim bir lokma bile almadimşeker orucundayim inşallah şifa olur
Bugün ki menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta biraz peynir
Ara 10 12 tane fındık (yemezdim de çok tansiyonum dustu)
Akşam 2 kase yoğurtlu madimak yemeği suluydu kalorisiz diye 2 kase yedimo an karnımı doyurdu fakat şuan aşırı açım yesilcayimi aldım oturdum şaka gibi ama 5 gündür açım hala hafta sonunun etkisini atamadim inşallah yarın biraz da olsa eksi görürüm bir daha tövbe bozmam