Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün sıcaklardan herkes bayıldı galiba..
Benim de yazabileceğim bi menüm yok ne kahvaltı yaptım sıcaktan ne öğle yemeği yedim hep ıvır zıvır..
12.00 bir kase kısır, ayran
Aralarda 1 salatalık,1 şeftali, bikaç badem
Akşam hünkar beğendi, yoğurt
Şimdi mojito yaptım kendime sıcaklardan dayanamayıp ama nane limon maden suyu var vodkayı saymazsak 😶‍🌫️

Buralarda beni hatırlayan kaldı mı acaba 🫠 düğün için zayifliyordum hedefimi tutturdum düğün telaşı derken bidaha girememiştim.. düğünümden 20 gün sonra babam beyin kanaması geçirdi hastanede kaldi 21 gün maalesef kaybettik babamı 16 ekimde 😔 sonra kilo vs hiçbir şey düşünemedim tabiki 😔 3.5 aylık gebeyim bu ara dikkat ediyorum bi bakayim buraya diye geldim herkese selam 🥰 Zipzip- Zipzip- @karemelllim Elhan Elhan

Buralarda beni hatırlayan kaldı mı acaba 🫠 düğün için zayifliyordum hedefimi tutturdum düğün telaşı derken bidaha girememiştim.. düğünümden 20 gün sonra babam beyin kanaması geçirdi hastanede kaldi 21 gün maalesef kaybettik babamı 16 ekimde 😔 sonra kilo vs hiçbir şey düşünemedim tabiki 😔 3.5 aylık gebeyim bu ara dikkat ediyorum bi bakayim buraya diye geldim herkese selam 🥰 Zipzip- Zipzip- @karemelllim Elhan Elhan
Hatırlıyorum canım. Başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin üzüldüm babana. Fani dünya sevdiklerimizi birer birer alıyor maalesef. 🥺

Geçen hafta 64.9
Bu hafta 65.3
Artı 400 grm
IMG_20230525_080040.jpg

Günaydın kızlar, dün ben de pek giremedim . Hep misafir ve koşturmacam vardı.

Geçen cuma: 59.2
Bu gün : 58.15
Fark: 1,05
(Keto tam işe yarayacakmış ki ben bozdum çarşamba 😂)
E7A47045-C413-4FC5-9150-37BA48BCCBD9.jpeg

Tatil öncesi de zaten 58.30 dum yani bu nedenle ödemle şunla bunla aslında mantıken sadece 0,15 vermişim gibi hissediyorum 😂 Her neyse, haftaya 57 lerde olacağımmmmm 😍✨

Ellssa Ellssa Elhan Elhan

Günaydın kızlar nasılsınız geçen diyetisyen e gittim kendini çok aç bırakma 3 ana 3 ara öğün yap bu şekilde yapmazsan vücut şaşırıyormuş ve daha fazla yağ depoluyormuş strese giriyormuş vücut var mı bu konu hakkında bilgisi olan

Hepsi farklı şeyler söylüyor benim diyeyisyenim de aralıklı oruç’u öneriyor açıkcası. Aç kalınca hücreler daha iyi yağ yakıyor diyor 🫠

X