Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maşallah 10 gün çok iyi dayanmışsın canım 😍 ya meyve yiyebilsek güzel diyet aslında 😂 ama ömür boyu sürdürülebilir bir yaşam tarzı değil benim için.
Ben de sabah tartıldım 2 günde 59.2 den 58.7 ye düşmüşüm bile benim kilomda biri için baya iyi sonuç bence iki gün için. Bakalım pazartesiye kadar dayanabilirsem beni tatmin eden bir sonuç olur bence , hatta gaza helip belki 54’e kadar keto yaparım.
Yengem de yaptı ama bırakınca aldım dedi. Ama bıraktığında her gün İce tea içti ya da normal yeme düzenine döndü.
Katılıyorum bence de sürdürülebilir bir yemek alışkanlığı değil canım
ne yaptin cnaim 10 gun?
Ketojenik arınma diyeti ☺️

Günaydın kızlar nasılsınız geçen diyetisyen e gittim kendini çok aç bırakma 3 ana 3 ara öğün yap bu şekilde yapmazsan vücut şaşırıyormuş ve daha fazla yağ depoluyormuş strese giriyormuş vücut var mı bu konu hakkında bilgisi olan

İyi geceler kızlar. Sabah 5 te çok şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Yürüyemedim oturamadım çok kötüydüm acilen beyin cerrahına gittik iki büyük fıtığım varmış iğnelerle duruyorum şükür şimdi sabah resmen kabustu. Kahvaltı yapamadım öğlen hastane yakınında gözleme buldum onu yedim akşam da biraz menemen şimdi biraz dinlenmek istiyorum yarın sabaha iyi uyanırım inşallah 😢
Çok geçmiş olsun kaptanım 😔 Rabbim acil şifalar versin. 💐

ah bugün pisi istedi canım peynirli falan off dedim yapayım yaptım da çocuklara yedirdim bir lokma bile almadim😭 şeker orucundayim inşallah şifa olur🙁
Bugün ki menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta biraz peynir
Ara 10 12 tane fındık (yemezdim de çok tansiyonum dustu🤣)
Akşam 2 kase yoğurtlu madimak yemeği suluydu kalorisiz diye 2 kase yedim😒 o an karnımı doyurdu fakat şuan aşırı açım 🫨 yesilcayimi aldım oturdum 🫥 şaka gibi ama 5 gündür açım hala hafta sonunun etkisini atamadim🙄🙄 inşallah yarın biraz da olsa eksi görürüm bir daha tövbe bozmam

27 Temmuz menüm
Sabah
1 yumurtayla sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara
Fıstık bı avuç
Akşam
100-150 gr kadar tavuk
Ayran
Karpuz
Su
3 lt
Spor yapamadım çok sıcaktı bide çocuğuma bile yetişemiyorum 🤦🏼‍♀️ Sanki spor yapmaya başlayınca git anneni darla ağla sızla diye uyarı gidiyor 😤 100 ip atlama bar sadece
Elhan Elhan Ellssa Ellssa

ah bugün pisi istedi canım peynirli falan off dedim yapayım yaptım da çocuklara yedirdim bir lokma bile almadim😭 şeker orucundayim inşallah şifa olur🙁
Bugün ki menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta biraz peynir
Ara 10 12 tane fındık (yemezdim de çok tansiyonum dustu🤣)
Akşam 2 kase yoğurtlu madimak yemeği suluydu kalorisiz diye 2 kase yedim😒 o an karnımı doyurdu fakat şuan aşırı açım 🫨 yesilcayimi aldım oturdum 🫥 şaka gibi ama 5 gündür açım hala hafta sonunun etkisini atamadim🙄🙄 inşallah yarın biraz da olsa eksi görürüm bir daha tövbe bozmam
İnşallah hepimiz bol eksili çıkarız tartıda canım

X