Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün arkadaşım davet etti hep beraber şekersiz diyetteyiz o yüzden kolay oldu benim icin 3 öğün oldu ama hafif beslendim
Sabah
Omlet peynir
Öğle
Biraz kısır 2 tane hurmali top bir tane kuru incir 10 15 tane yer fıstığı (daha çeşit vardı ama karbonhidrat olunca dokunmadım aferin bana )
Akşam
1 kase yoğurtlu madimak (yöresel bir ot bilmem bilir misiniz?)
3 adet kayisi

Kızlar çok güzel başlamıştım güne.
Sabah kahvaltım:

Öğleden sonra misafirler geldi, onlara kek yaptım ve börek aldım ve bi tadına bile bakmadım. Ama biliyorsunuz ki irade sınırlı bir kaynak. Akşama da arkadaşlarımız geldi, hamburger almışlar, yanında patates…. Hamburger ekmeğinin yarısını yemedim ama patatesleri yedim. Böylece muhtemelen ketojenik diyeti bozmuş oldum

Bozmadın öyle düşünme..
Bugünü noktalayıp yarın aynı şekilde devam canım

26 temmuz

Elhan kitapzede

Sabah: 09.00
1 çatal patates kızartma
Tereyaginda yumurta yarısı
3 açık pizza
3 küp domates
4 zeytin
2 küp kaşar peyniri
1 üçgen peynir
16.00
3kasık barbunya
Karışık salata
1 tambuğday

Misafirlikteydim kahvaltıda
Salata detoksu

Buarada kaptanlarım aniden yazlığa geçiyorum şuan tartı işi yarın olmadı ama aynı kilodayım şükürr
Tartı yapamasamda yinede sizlerle devam etmek istiyorumm
Yoksa yer dururum

Gözkararıyla ettim gerçi amaa 15 20 dal yeterli
Tamam canim teşekkür ederim
canım ben hiç tartılmak istemiyorum, sana söz vermiş oldum ama tutamıyorum

beklediğimden daha yoğun, daha yorucu ve daha stresli geçiyor günlerim çünkü
Canın sağ olsun cancağızım, ne zaman kararını değiştirip tartıya çıkmaya hazır hissedersen buralardayim

Aslı kaç olmuştun sen ben 72 yi gördüm bir ileri iki geri
Canım aramızda kalsın ama ben de 74 ü gördüm İnşallah en yakın zamanda 72 leri de görürüm.
gelcem canim, gelcem insallah yanina , al gotur birakma beni beni bu kotu 7li yerlerde :)
cuma basliyorum , artiyi gorunce
görmeden başlasan Deryacığım ben sana güveniyorum. Beraber başaracağız.
İyi akşamlar kızlar bugün menüm
10.30 omlet, cacık
15.00 5 çiğ badem
16.30 1 kase kısır 1 bardak ayran
2 Lt su
5610 adım
kitapzede Elhan
Kısıra çok sevinilmiş. anlaşıldı

Merhaba Zipzip- ben geldim devam ediyor musunuz zayıflama gruplarına. Öyle böyle gelmedim bebiş 2 aylık oldu kilolar hala üzerimde +20 kilo ile 83 lerden selamlıyorum sizleri hala hamile gibiyim tecrübe ve bilgilerinizi benden esirgemeyin. Süt olsun süt azalmasın derken zayıflamak ne zormuş

İyi geceler kızlar. Sabah 5 te çok şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Yürüyemedim oturamadım çok kötüydüm acilen beyin cerrahına gittik iki büyük fıtığım varmış iğnelerle duruyorum şükür şimdi sabah resmen kabustu. Kahvaltı yapamadım öğlen hastane yakınında gözleme buldum onu yedim akşam da biraz menemen şimdi biraz dinlenmek istiyorum yarın sabaha iyi uyanırım inşallah

Kısır sevdasından hem mıtlu oldum hem de akşam bişi yemedim açım kızım sağolsun gece de uyutmadı aç uykusuz dolaptaki kısırın hayaliyle ayaktayım şuan
Çok geçmiş olsun bu sabah sağlık şifa olsun hepimize Bedenimiz ve zihnimiz ve kalbimizin şifayla uyumlandığı huzurlu, mutlu ve enerjik bir gün olsun herkese

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…