- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
Kızlar çok güzel başlamıştım güne.
Sabah kahvaltım:
Eki Görüntüle 3277901
Öğleden sonra misafirler geldi, onlara kek yaptım ve börek aldım ve bi tadına bile bakmadım. Ama biliyorsunuz ki irade sınırlı bir kaynak. Akşama da arkadaşlarımız geldi, hamburger almışlar, yanında patates…. Hamburger ekmeğinin yarısını yemedim ama patatesleri yedim. Böylece muhtemelen ketojenik diyeti
Bozmadın öyle düşünme..bozmuş oldum
Tamam canim teşekkür ederimGözkararıyla ettim gerçi amaa 15 20 dal yeterli
Canın sağ olsun cancağızım, ne zaman kararını değiştirip tartıya çıkmaya hazır hissedersen buralardayimcanım ben hiç tartılmak istemiyorum, sana söz vermiş oldum ama tutamıyorum
beklediğimden daha yoğun, daha yorucu ve daha stresli geçiyor günlerim çünkü
Canım aramızda kalsın ama ben de 74 ü gördümAslı kaç olmuştun sen ben 72 yi gördüm bir ileri iki geri
görmeden başlasan Deryacığımgelcem canim, gelcem insallah yanina , al gotur birakma beni beni bu kotu 7li yerlerde :)
cuma basliyorum , artiyi gorunce
Kısıra çok sevinilmiş.
Kısır sevdasından hem mıtlu oldum hem de akşam bişi yemedim açımCanım aramızda kalsın ama ben de 74 ü gördümİnşallah en yakın zamanda 72 leri de görürüm.
görmeden başlasan Deryacığımben sana güveniyorum. Beraber başaracağız.
Kısıra çok sevinilmiş.anlaşıldı
Çok geçmiş olsun bu sabah sağlık şifa olsun hepimizeİyi geceler kızlar. Sabah 5 te çok şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Yürüyemedim oturamadım çok kötüydüm acilen beyin cerrahına gittik iki büyük fıtığım varmış iğnelerle duruyorum şükür şimdi sabah resmen kabustu. Kahvaltı yapamadım öğlen hastane yakınında gözleme buldum onu yedim akşam da biraz menemen şimdi biraz dinlenmek istiyorum yarın sabaha iyi uyanırım inşallah
Çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar. Sabah 5 te çok şiddetli bel ağrısı ile uyandım. Yürüyemedim oturamadım çok kötüydüm acilen beyin cerrahına gittik iki büyük fıtığım varmış iğnelerle duruyorum şükür şimdi sabah resmen kabustu. Kahvaltı yapamadım öğlen hastane yakınında gözleme buldum onu yedim akşam da biraz menemen şimdi biraz dinlenmek istiyorum yarın sabaha iyi uyanırım inşallah