Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yok tartılmadım, pazartesi sabah başlamadan önce 59.2 idim, bir sonraki pazartesiye kadar dayanabilirseö yapacağım inşallah canım. Sen ne kadar yapmıştın ve kilo verebilmiş miydin?
10 gün yapmıştım 3,5 kilo vermiştim. Ama tabi kilolarımız arasında fark var canım.

10 gün yapmıştım 3,5 kilo vermiştim. Ama tabi kilolarımız arasında fark var canım.

Maşallah 10 gün çok iyi dayanmışsın canım ya meyve yiyebilsek güzel diyet aslında ama ömür boyu sürdürülebilir bir yaşam tarzı değil benim için.

Ben de sabah tartıldım 2 günde 59.2 den 58.7 ye düşmüşüm bile benim kilomda biri için baya iyi sonuç bence iki gün için. Bakalım pazartesiye kadar dayanabilirsem beni tatmin eden bir sonuç olur bence , hatta gaza helip belki 54’e kadar keto yaparım.

Yengem de yaptı ama bırakınca aldım dedi. Ama bıraktığında her gün İce tea içti ya da normal yeme düzenine döndü.

Günaydıııın ballı lokmalarıııımmm

Tartıya az kaldı sıkı duruyoruz diii miiii????

Bırakın tartıyı falan temmuz ayının bitmesine az kaldı!! Şimdi herkes bi otursun düşündün lütfen bu ay benim için nasıl geçti?? Bu ay kendim için ne yaptım?? Zayıflamak benim için ne kadar önemli?? Ve ben bu zamanı nasıl geçirdim ???

Hadi kızlar eteğimizdeki taşları döküyoruz!
İçimiz rahat mı??

temmuz ayını daha verimli geçirebilirdim. 3 tane hedefim vardı
  • bir kendi kendine uğraştığım bir işle ilgili (yarım yamalk yaptım )
  • biri sağlıklı beslenme (bence yapıyorum :) )
  • biri spor ( daha 3 gündür yapıyorum)
Ve ağustos ayında reformer pilates’e başlayacağım
- hiç mi hiç kitap okumadım

cok gecmis olsun canim.
cumaya super bir eksi gelecegin kesin, insallah kisa surede kendini daha iyi hissedersin

bu aralar cok tatli yiyorum yine yaa. Arti gelecegim kesin cumaya. Artik cumadan itibaren diyet listeme uyacagim, diyetisyene gittim ama hiic uymadim listeme

cok gecmis olsun canim.
cumaya super bir eksi gelecegin kesin, insallah kisa surede kendini daha iyi hissedersin
Çok teşekkür ederim Deryacığım, çok şükür toparladım.
bu aralar cok tatli yiyorum yine yaa. Arti gelecegim kesin cumaya. Artik cumadan itibaren diyet listeme uyacagim, diyetisyene gittim ama hiic uymadim listeme
ah canım, kendine bu kötülüğü yapma e mi? Hedefimize kilogramcıklar kaldı.

Beni 6’lara yalnız gönderme bence. Beraber girelim 6 lı rakamlara

yemeyi erken bitirmeyi oturtayimd erken, sekere dustum anlamadim nasil oldu.

canım harikasın yani hayıflanacağın neredeyse hiçbir şey yok bu çok önemli. kitapları biliyorsun ara ara mola verdiriyor kendine sonra insan acıkmış gibi saldırıyor :)) spor da başladıysa yavaş yavaş demek ki beden sağlığı tamamlanacak

gelcem canim, gelcem insallah yanina , al gotur birakma beni beni bu kotu 7li yerlerde :)
cuma basliyorum , artiyi gorunce

İyi akşamlar kızlar bu ara pek gelemiyorum yaa
Dünkü menüm
Kahvaltı
4 kaşık domates biber kavurması
Peynir zeytin
1 dilim ekmek

Ara türk kahvesi
1 ekler

Akşam
3 dilim pide
1 bardk ayran

Bugünkü menü
1 tavada yumurta
Peynir
Zeytin
1 tk çikolata

Ara
Capicino

Akşam
4 yk kabak yemeği
3 yk makarna
Yoğurt

Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…