Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İlk 2-3 gün halsizlik zorlanma yaparmış canım, bakalım 2. Günü tamamladım bugün. Yarını da atlatayım bildirim size süreci :) senin kilon kaçtı?
Bende aralikli oruca ara ogun katarak yapiyorum ac kalabilirim ama ben aclikla hic veremiyorum. Kilomu ne sen sor ne ben soyliyim
Saka bir yana listede yaziyo zaten 94 canim

25 Temmuz menum
Sabah
Bir top yumurta
Bir ufak sosis peynir biber domates
Bolca cay amma sekerli

Ara Hibiskus bir icen bir icmeyen pisman bence

Aksam
Bir kase kemik suyu azicik et. Dizlerim icin lazim
Iki izgara kabak bir kase yogurt 1 kasik keten tohumu
Bir dilim.karpuz
Simdi iki soda iciyorum. Benim bogazlarim hassas biri sicak biri soguk anca dengeliyo
Hareket duzenli degil
Su bolca icildi
Yarini merak bekliyorum

Bugün menüm
12.00 dünden kalan 2 kaşık kırufasülye yoğurt
Ara kırmızı iksir detox
15.00 1 şeftali
15.00 1 avuç kabak çekirdeği
19.30 3 kaşık bamya yemeği, cacık
Su 1.2 lt
Spor olarak çocuk bakmak yapıyoruz bu sporu0 yarım saat uyuyor kahve mi içeyim yerleri mi sileyim yoksa yemek mi yapıyım derken geri uyanıyo

Bende aralikli oruca ara ogun katarak yapiyorum ac kalabilirim ama ben aclikla hic veremiyorum. Kilomu ne sen sor ne ben soyliyim
Saka bir yana listede yaziyo zaten 94 canim

Ay bakmamışım unutmuşum listeyi :) Evet valla ben de aralıklı orucu gündüz ara öğün ile yapıyorum, ama akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum ve gerçekten zor ya şu an bile açım

Selam
Bugün ki menüm
Sabah 10.20
1 tb ince lavaş
2 tk labne
3 üçgen dilim karpuz doğradım

Ara 13.30
Dalgona kahve yaptım bu aralar sık karşılaşıyordum canım istedi kaçamaklı oldu komşumla dondurma yedik 3 kaşık filan

Akşam 18.40
1 SK peynirli makarna
2 SK bezelye
Salata

Su en az 2.5 LT
1 lt ye yakın bitki çayı

Spor da parkta egzersiz yaptım 10 dk

Elhan Ellssa

09:00 1 yumurta 1 dl kaşar 5 zeytin 1/2 domates
13:00 5 yk Kıyma sote 1/2 kase yoğurt
18:00 Ne yediğimi yazmayım kimsenin nefsi ile oynamamak için dışardan söyledi eşim çünkü akşam yine ağrım tuttu. Sonra biraz ovdu belimi yürüyüşe çıktık öyle öyle açıldı biraz gerçekten çok yoruldum artık sebebini bilmemek de beni korkutuyor iyice
Elhan
Bu cuma artı çıkmamam elde değil hala karnım şiş ve regl olamadım onun da gerginliği üzerimde Siz çok güzel tabaklar çıkarmışsınız harikasınız kutluyorum beni bu hafta görmezden gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…