İyiyim bnde şükür zayıflama çabası içindeyimHosbuldum canim sende hosgeldin nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bnde şükür zayıflama çabası içindeyimHosbuldum canim sende hosgeldin nasılsın
10 gün yapmıştım 3,5 kilo vermiştim. Ama tabi kilolarımız arasında fark var canım.Yok tartılmadım, pazartesi sabah başlamadan önce 59.2 idim, bir sonraki pazartesiye kadar dayanabilirseö yapacağım inşallah canım. Sen ne kadar yapmıştın ve kilo verebilmiş miydin?
10 gün yapmıştım 3,5 kilo vermiştim. Ama tabi kilolarımız arasında fark var canım.
Günaydıııın ballı lokmalarıııımmm
Tartıya az kaldı sıkı duruyoruz diii miiii????
Bırakın tartıyı falan temmuz ayının bitmesine az kaldı!! Şimdi herkes bi otursun düşündün lütfen bu ay benim için nasıl geçti?? Bu ay kendim için ne yaptım?? Zayıflamak benim için ne kadar önemli?? Ve ben bu zamanı nasıl geçirdim ???
Hadi kızlar eteğimizdeki taşları döküyoruz!
İçimiz rahat mı??
Sen benim idolümsün sen başardın, bunu da başarırsın . Bende şuan istek yok bir daha başlamaya .inşaAllah istek gelirde ben de 70 yi yine görmek istiyorum sadece 70 i görsem yeterYiyorum yiyorum şişmanlıyorum 1-2-3
cok gecmis olsun canim.Günaydın
Güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
24 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.30 5 dilim karpuz, 1 kk kadar peynir
13.00 1 elma
(Maalesef daha sonrasında midem çok ağrıdı, hiç bir şey yiyemedim ve spor yapamadım, bütün gün yattım. Hala maalesef midem çok iyi değil. )
Elhan kitapzede DeryaOnDiet
bu aralar cok tatli yiyorum yine yaa. Arti gelecegim kesin cumaya. Artik cumadan itibaren diyet listeme uyacagim, diyetisyene gittim ama hiic uymadim listemeAfiyet olsun Deryacığım regl mi yakın? Canın çok tatlı istemiş olmalı
Çok teşekkür ederim canım, sanırım midemi üşüttüm. Bir de süt içmiştim o mu yaptı bilmiyorum. bugün toparlayacağım inşallah. İlgin için çok teşekkür ederim Ekriciğim
ne guzel dikkat etmissin cnaim yaa, masallah. Ben cok yiyorum bu haftaGünaydın
Güzel bir gün diliyorum.
25 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, 1 elma
18.00 5 yk et kavurma, 1 kase yoğurt
2,5 litre su
12.000 adım
Elhan kitapzede DeryaOnDiet
ne yaptin cnaim 10 gun?10 gün yapmıştım 3,5 kilo vermiştim. Ama tabi kilolarımız arasında fark var canım.
Çok teşekkür ederim Deryacığım, çok şükür toparladım.cok gecmis olsun canim.
cumaya super bir eksi gelecegin kesin, insallah kisa surede kendini daha iyi hissedersin
ah canım, kendine bu kötülüğü yapma e mi? Hedefimize kilogramcıklar kaldı.bu aralar cok tatli yiyorum yine yaa. Arti gelecegim kesin cumaya. Artik cumadan itibaren diyet listeme uyacagim, diyetisyene gittim ama hiic uymadim listeme
yemeyi erken bitirmeyi oturtayimd erken, sekere dustum anlamadim nasil oldu.Çok teşekkür ederim Deryacığım, çok şükür toparladım.
ah canım, kendine bu kötülüğü yapma e mi? Hedefimize kilogramcıklar kaldı.
Beni 6’lara yalnız gönderme bence. Beraber girelim 6 lı rakamlara
canım harikasın yani hayıflanacağın neredeyse hiçbir şey yok bu çok önemli. kitapları biliyorsun ara ara mola verdiriyor kendine sonra insan acıkmış gibi saldırıyor :)) spor da başladıysa yavaş yavaş demek ki beden sağlığı tamamlanacaktemmuz ayını daha verimli geçirebilirdim. 3 tane hedefim vardı
Ve ağustos ayında reformer pilates’e başlayacağım
- bir kendi kendine uğraştığım bir işle ilgili (yarım yamalk yaptım )
- biri sağlıklı beslenme (bence yapıyorum :) )
- biri spor ( daha 3 gündür yapıyorum)
- hiç mi hiç kitap okumadım
Aslı kaç olmuştun sen ben 72 yi gördüm bir ileri iki geriÇok teşekkür ederim Deryacığım, çok şükür toparladım.
gelcem canim, gelcem insallah yanina , al gotur birakma beni beni bu kotu 7li yerlerde :)Çok teşekkür ederim Deryacığım, çok şükür toparladım.