Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günlük menüme geldik 🌸

Uyanınca bir bardak sirkeli su
11 de kahvaltı (iki yumurtalı omlet)
DFA2583D-234F-4520-8BD0-132CAA3AA07F.jpeg

Ara : kahve
10 fındık

Akşam yemeği 18 de (90 gr et)
804EB87A-448E-469F-B3DB-68491E738656.jpeg

Su 2,5 litre
Yapabilirsem pilates ya da yürüyüş

Ellssa Ellssa Elhan Elhan

İlk 2-3 gün halsizlik zorlanma yaparmış canım, bakalım 2. Günü tamamladım bugün. Yarını da atlatayım bildirim size süreci :) senin kilon kaçtı?
Bende aralikli oruca ara ogun katarak yapiyorum ac kalabilirim ama ben aclikla hic veremiyorum. Kilomu ne sen sor ne ben soyliyim :KK57:
Saka bir yana listede yaziyo zaten 94 canim :olamaz:

25 Temmuz menum
Sabah
Bir top yumurta
Bir ufak sosis peynir biber domates
Bolca cay amma sekerli :KK43:

Ara Hibiskus bir icen bir icmeyen pisman bence

Aksam
Bir kase kemik suyu azicik et. Dizlerim icin lazim
Iki izgara kabak bir kase yogurt 1 kasik keten tohumu
Bir dilim.karpuz
Simdi iki soda iciyorum. Benim bogazlarim hassas biri sicak biri soguk anca dengeliyo :confused:
Hareket duzenli degil
Su bolca icildi
Yarini merak bekliyorum :KK76:

Bugün menüm
12.00 dünden kalan 2 kaşık kırufasülye yoğurt
Ara kırmızı iksir detox
15.00 1 şeftali
15.00 1 avuç kabak çekirdeği
19.30 3 kaşık bamya yemeği, cacık
Su 1.2 lt
Spor olarak çocuk bakmak 😂 yapıyoruz bu sporu0:KK70: yarım saat uyuyor kahve mi içeyim yerleri mi sileyim yoksa yemek mi yapıyım derken geri uyanıyo 😂😂😂

Bende aralikli oruca ara ogun katarak yapiyorum ac kalabilirim ama ben aclikla hic veremiyorum. Kilomu ne sen sor ne ben soyliyim :KK57:
Saka bir yana listede yaziyo zaten 94 canim :olamaz:

Ay bakmamışım unutmuşum listeyi :) Evet valla ben de aralıklı orucu gündüz ara öğün ile yapıyorum, ama akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum ve gerçekten zor ya şu an bile açım 😂

Selam 🫡
Bugün ki menüm
Sabah 10.20
1 tb ince lavaş
2 tk labne
3 üçgen dilim karpuz doğradım

Ara 13.30
Dalgona kahve yaptım bu aralar sık karşılaşıyordum canım istedi kaçamaklı oldu 🫠 komşumla dondurma yedik 3 kaşık filan

Akşam 18.40
1 SK peynirli makarna
2 SK bezelye
Salata
IMG_2410.jpeg

Su en az 2.5 LT
1 lt ye yakın bitki çayı

Spor da parkta egzersiz yaptım 10 dk

Elhan Elhan Ellssa Ellssa

09:00 1 yumurta 1 dl kaşar 5 zeytin 1/2 domates
13:00 5 yk Kıyma sote 1/2 kase yoğurt
18:00 Ne yediğimi yazmayım kimsenin nefsi ile oynamamak için 🙏🏻 dışardan söyledi eşim çünkü akşam yine ağrım tuttu. Sonra biraz ovdu belimi yürüyüşe çıktık öyle öyle açıldı biraz gerçekten çok yoruldum artık sebebini bilmemek de beni korkutuyor iyice 😢
Elhan Elhan
Bu cuma artı çıkmamam elde değil hala karnım şiş ve regl olamadım onun da gerginliği üzerimde 😢 Siz çok güzel tabaklar çıkarmışsınız harikasınız kutluyorum ♥️ beni bu hafta görmezden gelin 😢

X