- 13 Ekim 2016
- 6.195
- 26.707
2 ya da üç gün sonunda baş ağrısı geçer ya da hafifler canım. Ben de yaptım biliyorum.tartildin mi pekiKızlar nasılsınız? Benim sıcaktan ya da ketojenik diyetten başım ağrıyor. Daha 2. Günümdeyim aman zorlanıyorum
ağrı kesici iç canım böyle diyet değişikliklerinde oluyor ama ağrı kesici ile bir-iki gün idare edersen normale dönersinKızlar nasılsınız? Benim sıcaktan ya da ketojenik diyetten başım ağrıyor. Daha 2. Günümdeyim aman zorlanıyorum
2 ya da üç gün sonunda baş ağrısı geçer ya da hafifler canım. Ben de yaptım biliyorum.tartildin mi peki
ağrı kesici iç canım böyle diyet değişikliklerinde oluyor ama ağrı kesici ile bir-iki gün idare edersen normale dönersin
Liste bana da atabilir misiniz? Karbonsuz nasıl oluyor ya ,illa ki yeniyor karbonAy öyle yapayum bari canım herhalde vücut karbonhidratsızlıktan halsiz düştü yazık canım vücudumaAma herhalde ketosise girdik mi tamamdır
Yemedim canim. Bu sabah tartiy minicik azalmis cok guzel moral oldu. Allah im bu kilodaki Anbu 100 grlara seviniyoAyy o neymiş bana da atar misin
Amann anbu insallah yememissindir bisey
Dövme ne oluyor hiç yemedim öyle bisey merak ettim
Geçmiş olsun kaptanım Allah şifalar versin
Geçmiş olsun asli çok aç kalmışsın Allah şifalar versin
Oooo sen bu kiloda zorlaniyosan bende arastiriyodum hic bulasmiyimKızlar nasılsınız? Benim sıcaktan ya da ketojenik diyetten başım ağrıyor. Daha 2. Günümdeyim aman zorlanıyorum
Amin canım, çok teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim. Kahvaltı yapabildim.Ayy o neymiş bana da atar misin
Amann anbu insallah yememissindir bisey
Dövme ne oluyor hiç yemedim öyle bisey merak ettim
Geçmiş olsun kaptanım Allah şifalar versin
Geçmiş olsun asli çok aç kalmışsın Allah şifalar versin
çok şükür canım, bugün iyiyim. Toparladım birazcanım geçmiş olsun bir destek olmayınca çok zor gerçekten
çok çok geçmiş olsun aslıcım şimdi nasılsın umarım iyi olmuşsundur
Çok teşekkür ederim canımmmm.Geçmiş olsun canım
DepremKiz noldiiii
Bende 73.9 gorsem hic fena olmayacak insAllahhhBu Cuma 83 ü ucundanda olsa görmek istiyorum.
Sizlerin görmek isteği hangi rakamlar acaba?
Oooo sen bu kiloda zorlaniyosan bende arastiriyodum hic bulasmiyim
Bu Cuma 83 ü ucundanda olsa görmek istiyorum.
Sizlerin görmek isteği hangi rakamlar acaba?
Salı menüm
12:30
2 haşlanmış yumurta
3 salatalık
18:30
1.5 porsiyon kısır
Karışık turşu
Marul
2 saat yürüyüş
Elhan