Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayirli sabahlar
Suan sirkeli suyumu icip gune basliyorum
Bu sabah cocuklarla disarda piknik yapicaz. Yakin bir yerde masa ve semaverde cay servisi var yiyecegini kendin goturuyosun oraya gidicez İnsaAllah. Ben gene canim yumurtalarimi hasliyim belki azicikta sosis yerim diye dusunuyorum.Ammmmma acik hava bol gida tombik anbu 3lemesi umdugum gibi olmazsa bilemem

Günaydın herkese ılık limonlu sular içildi yürüyüş yapıldı bugün yürüyüşte ara ara koşu yaptım çünkü suçluyum gece uyuyamadım (yıllar öncesi bu bende hastalık di gece yemeleri cok.sukur bıraktım o işi) ve bir küçük tam buğday unuyla yaptığım ev pogacasi yedim vicdanım kötü idi ama.guzel kalori yaktım

Tatlım kaptanlar özelden gonderecekti kitapzede den de gelmedi o da burada mı paylaştı acaba

Kaptanım bildirimi bana özelden gondermen gerekiyordu. Bu seferlik böyle olsun. Akrep de burada paylaştı.
Kaptanım bu ayrıntı benim aklımdan çıkmış okumuştum oysaki dün de uğrayamadım anca bugün gördüm mesajları

Kızlar dün gelemedim bir sürü uğraştım akşam. İşten çıktık eşimle manava gittik eve gel yemek yap ye çocuğu doyur topla oyna uyut derken saat dokuzu buldu. Sonra da her akşam az az kışlık hazırlıyorum biraz onlarla uğraştım saat on birde pilim bitti. Bu arada işe döndüm ama belim iyileşmedi. Hala oturamıyorum sürekli ağrım var. Doktora da gidemiyorum kızımı bırakacak kimse yok eşim de izin alamıyor ağustosa randevu aldım eşim izin alabilirse doktora gideceğim tekrar sinirlerim bozuldu baya. Annemi arıyorum yanımda ki nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…