ohh yumurtalarini da hazirlamissin, bol bol cay ic. Miss :*Hayirli sabahlar
Suan sirkeli suyumu icip gune basliyorum
Bu sabah cocuklarla disarda piknik yapicaz. Yakin bir yerde masa ve semaverde cay servisi var yiyecegini kendin goturuyosun oraya gidicez İnsaAllah. Ben gene canim yumurtalarimi hasliyim belki azicikta sosis yerim diye dusunuyorum.Ammmmma acik hava bol gida tombik anbu 3lemesi umdugum gibi olmazsa bilemem
Geçmiş olsun kaptanım dikkat etKızlar dün gelemedim bir sürü uğraştım akşam. İşten çıktık eşimle manava gittik eve gel yemek yap ye çocuğu doyur topla oyna uyut derken saat dokuzu buldu. Sonra da her akşam az az kışlık hazırlıyorum biraz onlarla uğraştım saat on birde pilim bitti. Bu arada işe döndüm ama belim iyileşmedi. Hala oturamıyorum sürekli ağrım var. Doktora da gidemiyorum kızımı bırakacak kimse yok eşim de izin alamıyor ağustosa randevu aldım eşim izin alabilirse doktora gideceğim tekrar sinirlerim bozuldu baya. Annemi arıyorum yanımda ki nasıl..
Acıksamda yemem aşko artık tamamHeee şahaneee ozaman
Suan cok oturma bari acıkırsın 11 de yat aşşağa
İnşallah canımEvet canım ve çok daha enerjik oluyordum
Olsun önemli olan farkına varmak telafi edersin
Bir karışıklık oldu canım ya hemen toparladık işi yalnış anladım biraz ben yedim durdumKız ben sana yetisecegim sen bana değil
Geçmiş olsun hayırdır mideni mi üsuttun acabaGünaydın
Güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
24 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
11.30 5 dilim karpuz, 1 kk kadar peynir
13.00 1 elma
(Maalesef daha sonrasında midem çok ağrıdı, hiç bir şey yiyemedim ve spor yapamadım, bütün gün yattım. Hala maalesef midem çok iyi değil. )
Elhan kitapzede DeryaOnDiet
Afiyet olsun Deryacığım regl mi yakın? Canın çok tatlı istemiş olmalıBugunku menum
09:00 - 2 yumurtadan omlet, 1 diim ekmek, 2 kasik recel, 2 dilim peynir, 8 zeytin, 1 domates
11:00- 1 bardak sutlu kahve
13:00- 2 kase nohut, 2 yk haslanmis siyah pirinc
17:00 - 1 kase chiali puding, 4 kare cikolata
su: 3 lt
spor:yok
Elhan kitapzede asliogretmen
Çok teşekkür ederim canım, sanırım midemi üşüttüm. Bir de süt içmiştim o mu yaptı bilmiyorum. bugün toparlayacağım inşallah. İlgin için çok teşekkür ederim EkriciğimGeçmiş olsun hayırdır mideni mi üsuttun acaba
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çocukla hem iş hem ev gerçekten zor sana yardım edebilecek annen kayınvaliden falan yok muKızlar dün gelemedim bir sürü uğraştım akşam. İşten çıktık eşimle manava gittik eve gel yemek yap ye çocuğu doyur topla oyna uyut derken saat dokuzu buldu. Sonra da her akşam az az kışlık hazırlıyorum biraz onlarla uğraştım saat on birde pilim bitti. Bu arada işe döndüm ama belim iyileşmedi. Hala oturamıyorum sürekli ağrım var. Doktora da gidemiyorum kızımı bırakacak kimse yok eşim de izin alamıyor ağustosa randevu aldım eşim izin alabilirse doktora gideceğim tekrar sinirlerim bozuldu baya. Annemi arıyorum yanımda ki nasıl..
Kolay gelsin ,geçmiş olsun. Yardım edebilecek Kommunikation vs yok mu yada esin bari akşamlari yardımcı olsa.Kızlar dün gelemedim bir sürü uğraştım akşam. İşten çıktık eşimle manava gittik eve gel yemek yap ye çocuğu doyur topla oyna uyut derken saat dokuzu buldu. Sonra da her akşam az az kışlık hazırlıyorum biraz onlarla uğraştım saat on birde pilim bitti. Bu arada işe döndüm ama belim iyileşmedi. Hala oturamıyorum sürekli ağrım var. Doktora da gidemiyorum kızımı bırakacak kimse yok eşim de izin alamıyor ağustosa randevu aldım eşim izin alabilirse doktora gideceğim tekrar sinirlerim bozuldu baya. Annemi arıyorum yanımda ki nasıl..
Geçmiş olsun bol bol naneve kekik çayı öneririm. Şifa olsun.Günaydın
13.00 1 elma
(Maalesef daha sonrasında midem çok ağrıdı, hiç bir şey yiyemedim ve spor yapamadım, bütün gün yattım. Hala maalesef midem çok iyi değil. )
Gecmis olsun Allah acil sifalar versinGünaydın
13.00 1 elma
Çok teşekkür ederim canım.Kolay gelsin ,geçmiş olsun. Yardım edebilecek Kommunikation vs yok mu yada esin bari akşamlari yardımcı olsa.
Geçmiş olsun bol bol naneve kekik çayı öneririm. Şifa olsun.
çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun.Gecmis olsun Allah acil sifalar versin
Ayy o neymiş bana da atar misinÖzelden atıyorum
Amann anbu insallah yememissindir biseyHayirli sabahlar
Suan sirkeli suyumu icip gune basliyorum
Bu sabah cocuklarla disarda piknik yapicaz. Yakin bir yerde masa ve semaverde cay servisi var yiyecegini kendin goturuyosun oraya gidicez İnsaAllah. Ben gene canim yumurtalarimi hasliyim belki azicikta sosis yerim diye dusunuyorum.Ammmmma acik hava bol gida tombik anbu 3lemesi umdugum gibi olmazsa bilemem
Dövme ne oluyor hiç yemedim öyle bisey merak ettimPazartesi menüm
12:30
Tereyağlı nohutlu dövme 1.porsiyon
Salata
19:00
1 küçük kase nohutlu dövme
Süs biberi
Bol salata
3 küçük salatalık
1 saat yürüyüş
Elhan
Geçmiş olsun kaptanım Allah şifalar versin24 temmuz menüm
09:00 1/2 haşlanmış yumurta, 1 tk labne, 1/2 domates
13:00 1 kase mercimek çorbası
19:00 5-6yk kıyma sote 1 küçük kase makarna
2 L su spor yokElhan
Geçmiş olsun asli çok aç kalmışsın Allah şifalar versinGünaydın
13.00 1 elma
canım geçmiş olsun bir destek olmayınca çok zor gerçektenKızlar dün gelemedim bir sürü uğraştım akşam. İşten çıktık eşimle manava gittik eve gel yemek yap ye çocuğu doyur topla oyna uyut derken saat dokuzu buldu. Sonra da her akşam az az kışlık hazırlıyorum biraz onlarla uğraştım saat on birde pilim bitti. Bu arada işe döndüm ama belim iyileşmedi. Hala oturamıyorum sürekli ağrım var. Doktora da gidemiyorum kızımı bırakacak kimse yok eşim de izin alamıyor ağustosa randevu aldım eşim izin alabilirse doktora gideceğim tekrar sinirlerim bozuldu baya. Annemi arıyorum yanımda ki nasıl..
Günaydın
13.00 1 elma
Geçmiş olsun canımGünaydın
13.00 1 elma