Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tatlım kaptanlar özelden gonderecekti kitapzede den de gelmedi o da burada mı paylaştı acaba
Resimli özelden gidecek kilo cuma kilosu değilm miydi? Hatta onda bile şaşırmıştım neden özelden diye şimdi 2 kere şaşkınım. Pazartesi kilosunun resmini neden çekelim be neden özelden

Aslında limon salata detoksu yapsan yeter ananslıyı bende korkarım düşük sebebi ya bide yeşilçaydan uzak onun yüzünden düşüyodu benim yavrucağım şu dukan birasından
Yeşilcay falan içmiyorum zaten pkoya önerilmiyor canım. Salata limon deneyebilirim evet

Resimli özelden gidecek kilo cuma kilosu değilm miydi? Hatta onda bile şaşırmıştım neden özelden diye şimdi 2 kere şaşkınım. Pazartesi kilosunun resmini neden çekelim be neden özelden
Dün tabloyu paylaşirken özellikle yazdım kaptanım. Pazartesi tartilarini kaptanlar özelden gönderiyorlar. Böyle kural koymuşlar sürpriz oluyor sonuç. Sonrasında en çok kilo veren kaptan diğer takımdan bir yarışmaciyı kendi takimina transfer etme hakkı kazanıyor. Oyunumuzun kuralı bu.

Ellssa & kitapzede

Bugünkü menüm beni mi yedi ben mi onları yedim bilmiyorum ama lu bir gerçekki yemeknyemek bana hiç iyi gelmiyor. Sabah açken merdivenleri süpürdüm çamaşır astım ocağa yemek koydum sonra yemek yedim ve full enerjisiz güne devam ettim. Şeker mi var acaba bende bilmiyorum yemek yiyince hep uykulu oluyorum
Sabah
11.00 tb unlu hurmalı 3 küçük pancake üşendim hazrlamaya kızıma yaptığımdan yedim :)
15.00 2 bebe bisküvisi
19.00 1 kase mantarlı tavuk çorbası, 1 kase kurufasülye yoğurt
Elhan kitapzede

Kaptanım bildirimi bana özelden gondermen gerekiyordu. Bu seferlik böyle olsun. Akrep de burada paylaştı.

Polikistik ne? Çok duyuyorum, ne olduğunu bilmiyorum, benimki sadece açgözlülük.
Bugün iştahım kapalı, bakalım kaç gün devam edecek
Canım hormonal bir rahatsızlık belirtileri şöyle
  • İnsilüne karşı direnç
  • Kiloda artış
  • Saç dökülmesi
  • Tüylenme
  • Sivilce
  • Yüz bölgesinde yağlanma
  • İltihap
  • Düzensiz adet
  • Cildin kararması
  • Baş ağrısı
  • Kısırlık
  • Depresyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…