- 8 Mayıs 2019
- 317
- 925
- 42
Butun gun mesaj atip durdum ve unutuldum demek olsun bakalim vardir bir hayir bende
- lerimle kalplerde yer edinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Butun gun mesaj atip durdum ve unutuldum demek olsun bakalim vardir bir hayir bende
Tabi canım teşekkür ederimTatlım güncel kilonu not ettim bu seferlik fotoğrafsiz kabul ediyorum ama gününde ve saatinde( cuma) tarih ve nickli bir şekilde olsun olur mu
mavi kaptan aldı sanıyordum seni unutmadım aslında:)Butun gun mesaj atip durdum ve unutuldum demek olsun bakalim vardir bir hayir bende
Hayırlı olsun kırmızı takımımız bol eksiler hepimizeKırmızı Takım Kızlarım bu hafta çok güzel şeyler yapacağız hazır mısınız Herkes su mataralarını alsın sporlarımızı yapıp aromalı sularımızı içip iştahları kapatacağız
@Elhan kaptanım listem bu şekilde
Nergis 35
@DeryaOnDiet
@suspushanimcim
Jou
@sudansebep
asliogretmen
1 1artiikizanasi
@s i d e l y a
Anbuyanbu
Hazırızzzzzzz bendün 8271 adımı attımmmmmmKırmızı Takım Kızlarım bu hafta çok güzel şeyler yapacağız hazır mısınız Herkes su mataralarını alsın sporlarımızı yapıp aromalı sularımızı içip iştahları kapatacağız
@Elhan kaptanım listem bu şekilde
Nergis 35
@DeryaOnDiet
@suspushanimcim
Jou
@sudansebep
asliogretmen
1 1artiikizanasi
@s i d e l y a
Anbuyanbu
Uzak kalmak demek kilo demek kendi adıma diyeyim burdan uzaklasirsam motivasyonumu kaybederimGünaydın
İki takimada başarılar diliyorum.
Çok eğlenceli geçecek gibi. Kıyıdan köşeden gelirim inşallah bende. Uzak kalırsam kopmaktan korkuyorum
yakındayken pek bi katkım olmuyor takıma. ama buralarda kalırsam sizin motivasyonunuzdan faydalanırım. bide size mahçup olmam.Uzak kalmak demek kilo demek kendi adıma diyeyim burdan uzaklasirsam motivasyonumu kaybederim
Kaptanım merhaba beni bu hafta daha takımlara almadılar hazırlık aşamasında takılıyorumMavi Takım
Bu hafta süper kilolar verip yarışmayı kazanmaya var mısınız?
aypare ackerman
@Beklenen2
@ozlemon
@Cookiie
@TemelinSafinazi
@Lavinia_98
N Nimooo
@Frytiop
@Elhan
Varım diyen karşı takımdan eş seçerek kilo vermeyi eğlenceye dönüştürebilir
CUMA TARTISI YÜKLENİYOR.......
Harikasınnnnnn ekriciğimGünaydın mutlu pazarlar kacamksiz bir gün olsun herkese
6 da kalktim 2 bardak suyumu içip 7.bin adım yürüyüp 15 dkk spor aletleriyle gün başlatıldı haydi kızlar çok uykuda kilo aldiririr ben diyeyim size
Allahımmmm sana geliyorum ben hala miskin miskin yatıyorum. Tebrik ediyorum canlarım pazar sabahı dememiş resmen şiir yazmışsınız .Hazırızzzzzzz bendün 8271 adımı attımmmmmm
Alındın işte canım. Alınmasan listede olmazdınkiKaptanım merhaba beni bu hafta daha takımlara almadılar hazırlık aşamasında takılıyorum
Uykuyu alamamak da kilo aldırır iştahı da artırır şekerimGünaydın mutlu pazarlar kacamksiz bir gün olsun herkese
6 da kalktim 2 bardak suyumu içip 7.bin adım yürüyüp 15 dkk spor aletleriyle gün başlatıldı haydi kızlar çok uykuda kilo aldiririr ben diyeyim size
Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Unutulmadınki. Liste sayısı tek sayı olduğu için tereddüt ettik ama eşit olması gerekmiyormuş takım sayılarının. Seçme sırasına göre kırmızı takım aldı seni.Butun gun mesaj atip durdum ve unutuldum demek olsun bakalim vardir bir hayir bende
Yarin bakalım kiloşlar nedicek regliyim aslındaa farkedicekmi bilemedimHarikasınnnnnn ekriciğim
Allahımmmm sana geliyorum ben hala miskin miskin yatıyorum. Tebrik ediyorum canlarım pazar sabahı dememiş resmen şiir yazmışsınız .
Canım.niye bıraktınGünaydın
İki takimada başarılar diliyorum.
Çok eğlenceli geçecek gibi. Kıyıdan köşeden gelirim inşallah bende. Uzak kalırsam kopmaktan korkuyorum
Duygusal olarak çok çalkantılı bir surecteyim şuan. Küçük oğlanin durumunu demiştim. Onunla ilgili her yeni adım beni en başa götürüyor. Aile içi derinden etkileniyorum.Canım.niye bıraktın