Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar ya buraya iç dökmeye geldim. Bugün havuza gittik, geçen yaz 54 kiloydum, şimdi 61 den 58 kusura düştüm biliyorsunuz zaten. Yine de 4 kilo o kadar mı fark ediyor bilmiyorum. Bacakların çok kalınlaşmış falan dediler bana..
ya kilo alan biri zaten kilo aldığını biliyordur. İnsanlar niye yorum yapıyor ki. Bi aydır şurda zaten sağlıklı besleniyoruz, hep beraber yememizden içmenizden kesildik. Çaba var yani. Kilo da alabiliriz hem, mesele zaten sağlık değil mi ay ne biliyim sinir oldum ve üzüldüm geldim.
Hicccc takmiyacaksin canım insanlar soyler çok zayiflarsin laf ederler kilo alırsın laf ederler konuşmak için bahane.arayanlar çok be güzelim ver cevaplarını gec

Kızlar ya buraya iç dökmeye geldim. Bugün havuza gittik, geçen yaz 54 kiloydum, şimdi 61 den 58 kusura düştüm biliyorsunuz zaten. Yine de 4 kilo o kadar mı fark ediyor bilmiyorum. Bacakların çok kalınlaşmış falan dediler bana..
ya kilo alan biri zaten kilo aldığını biliyordur. İnsanlar niye yorum yapıyor ki. Bi aydır şurda zaten sağlıklı besleniyoruz, hep beraber yememizden içmenizden kesildik. Çaba var yani. Kilo da alabiliriz hem, mesele zaten sağlık değil mi ay ne biliyim sinir oldum ve üzüldüm geldim.
birkaç gün önce youtube ta bir hesaba denk geldim. kızcağız 50 kilo vermiş. 104 ten 54 e düşmüş. lise yıllarından beri al ver al ver hep 60-70-80 kilolardaymış. evlenmiş falan 90 olmuş. geri vermiş sonra pandemide 104 ü görmüş. bazı şeyler de yaşamış psikolojik olarak terapi almış.
kızın videolarını izliyorum kaç gündür. gözleri doluyor bazen. bu konuda çok hassasım diyor. en başta aile bireyleri olmak üzere konu komşu, tanıdık vs hep kilosunu baz alan saçma sapan yorumlar yapmışlar ve halen yapıyorlarmış. düşün kız 54 e düşmüş halen eskiyi konuşuyorlarmış yüzüne ve şimdi de blumia gibi oldun diyorlarmış ki fıstık gibi olmuş.
yani anlayacağın insanların terbiyesizliği bu... kızın halen gözünden yaş geliyor yaa çok üzüldüm izlerken.
bana da bazen yapıyorlar gözleriyle.... ayyy nasıl olmuşun gibi. ben zaten nasıl olduğumun farkındayım sana ne yani :KK62:

💙💙💙💙💙
Maviş takımın güzelleri güzeli çıtır kızları yeni bir haftaya başlıyoruz. Kimimiz çok güzel kilolar verdi kimimiz veremedi. Ama bu hafta yeniden bir başlangıc zamanı. Bugün itibariyle öğünlerimizi daha sıkı bir şekilde geçirip haftayı eksi ile tamamlamalıyız. Bu güzel yaz günleri hala bitmedi. O güzel bedenlere kavuşalım. Giydiklerimizi kendimize yakıştıralım. Herşeyden öte kilo verdikce sağlıksal olarakta değişikleri görüyorsunuzdur. Hareketlerimiz kısıtlanmıyor. Nefes alışımız bile değişiyor. Daha da güzel günler daha da güzel bir beden için son gaz devam.
Bol sebze protein tüketiyoruz.
Bol su günlük en az 3 lt
Bol yürüyüş, bol hareket.
Hadi göreyim sizi mavi takım fıstık gibi çıkcak bu haftadan 😍
:spor::spor: Elhan Elhan

@Mthn83

@TemelinSafinazi

@Kinoalihatun

@asliogretmen

@suspushanimcim

@Kevssooo

s i d e l y a s i d e l y a
Proteinin üstüne bol fıstıklı baklava ve dondurma acaip güzel gider haydin hanımlar hergün ekleyin menülerinize :deli:
Boyu boyuma kilosu kiloma denk varnı bakiim aranızda özel yarışalım:dondurma::dondurma:
Kendimi motive etme çalışmaları sürüyor :ıslık:

Sabah menemen bir tb ekmek biraz peynir

Ara bır tabak salata bir kase yoğurt

Akşam bir tabak zebze li patlıcan bir tb ekmek iki kaşık etli bulgur pilav

İki tatlı kaşığı dondurma çocuklar a verirken tattım😁

Su 3 litre yi geçmiştir.
Jou Jou kaptanişim ❤️
Elhan Elhan kaptanişim ❤️
Şahanesinn conemmm cuma ya bomba gibi geleceksin haa

Sabah menemen bir tb ekmek biraz peynir

Ara bır tabak salata bir kase yoğurt

Akşam bir tabak zebze li patlıcan bir tb ekmek iki kaşık etli bulgur pilav

İki tatlı kaşığı dondurma çocuklar a verirken tattım😁

Su 3 litre yi geçmiştir.
Jou Jou kaptanişim ❤️
Elhan Elhan kaptanişim ❤️
Afiyet olsun canım ❤️ Guzel bir menü :KK68:

Selamlar arkadaşlar hayırlı hafta sonlariniz olsun 🥳 cumartesi bizim gezme günümüz disaridaydim baya hareketli geçti. Sabah biraz beyaz peynir biraz patates (yagsiz) bir kaç tane yeşil zeytin yedim. Arada uzun zAmandir yememiştim o yüzden 1 tane muz yedim. Akşam da sac kavurma yedim🤐 birazdan yeşil çay içer günü kapatirim. Açlık orucu yapıyorum o kadar iyi geldi ki bana neredeyse 1 hafta olmak üzere hemen etkisini gördüm bile. Sabahları kolay uyanıyorum ve sırt ağrım olmadan bu benim için öyle sevindirici ki 😍

Masterfit Yarışması 75.Etap14.0716.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
Jou Jou Kaptan71.2
ozlemon ozlemon 72.6
Nergis 35 Nergis 35 64.6
@Zeytur94.2
@DeryaOnDiet75.6
Lavinia_98 Lavinia_98 69.65
Ellssa Ellssa 85.8
@sudansebep60.0
Mavi Takim
Cookiie Cookiie KAPTAN79.4
s i d e l y a s i d e l y a 71.45
@Kevssooo78.6
@TemelinSafinazi73.4
@Kinoalihatun86.4
@Mthn8379.4
@asliogretmen76.15
@suspushanimcim68.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@KitapseverAnne79.9
@Anbuyanbu95.2
1 1artiikizanasi 84.5
Kırmızı ve Maviş takımın sevgili üyeleri harika bir yeni etap sizinle olsun. :KK68:
Eline sağlık Elhoşumm :KK68: :KK68: :KK68:
Jou Jou
Cookiie Cookiie Kaptanlarim başarılar diliyorum ❤❤❤💙💙💙

Hayırlı akşamlar. Annemlerin yanına yazlığa geldim dün o yüzden hiç uğrayamadim. Burda ne yemek piserse ondan yiyorum mecbur ama ölçülü olduğunu düşünüyorum. İki günlük menümü yazayım.
Cuma
Kahvaltı 12
Yulaf ve yoğurttan bir hamur hazırlayıp üzerlerine yumurta kaşar ve biber koyup pişirdim
Screenshot_2023-07-15-23-00-18-763-edit_com.whatsapp.jpg

Akşam 18:30
5 YK kuru fasulye
2 yk tavuklu bulgur pilavı
1 küçük dilim karpuz
Birkaç kiraz

21
Çeyrek haşlama mısır 🌽
2,4 lt su
Spor yok

Cumartesi menüsü

Kahvaltı 10
3 YK kıymalı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara 13
2 hurma

Ara 16
3 hurma (hacdan dönen bir yakinimizi ziyarete gitmiştik orada tekrar hurma ikram ettiler)

Akşam
18:30
5 YK patlıcan yemeği
4-5 adet yaprak sarması

3 lt su
40dk Eva
C cookie Elhan Elhan

Son düzenleme:
X