- 11 Şubat 2016
- 3.952
- 18.320
Çok tatlısınız kiwuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlarbugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim
sagol canim, ahh bir de su 10 kiloyu verebilsme insallah masallahÇok tatlısınız ki
benim buzdolabimda karnibahar vardi. onun kiymali yemegini yapmayi planliyorum ama sabah ise gelirken buzluktan kiyma cikartmayi unuttumKızlar akşama ne yapacaksiniz ,fikir verin bana da ?
Kız yok beklemene gerek yok koy tencereye kavur anında cözülürrbenim buzdolabimda karnibahar vardi. onun kiymali yemegini yapmayi planliyorum ama sabah ise gelirken buzluktan kiyma cikartmayi unuttumneyse artik cozeriz buzunu sicak tavada
Çok teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Şimdi daha iyiyim şükür fezam.ben de iki haftadır yoktum buralarda cuma başlarım inşallah masterfitte sen nasılsın canımOy oy çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun, 2 hafta geçti anca girebildim, nasılsın şimdi?
sabahtan unutmayip buzdolabina cikarinca daha kolay oluyor ama gecti artik o isKız yok beklemene gerek yok koy tencereye kavur anında cözülürr
Zaten çıldırdım şu tuvalete yetişme derdinden :)))bir yere çıkasım gelmiyorBenim 2.litre bitmek üzere evde olunca içiyorum dışarı çıkarsam sıkıntı wc olayından
Heee tabii öyle oluyosabahtan unutmayip buzdolabina cikarinca daha kolay oluyor ama gecti artik o is
dedigin gibi koyaRIM TENCEREYE
Umarım güzel sonuç alırsın canım ben iki defa yaptım ilkinde 3,5 ikincisinde 3,9 kilo kaybettim ama sıfır karbonhidrat ve çok aç kaldım dermansız düştüm bu defa. Şimdi biraz biraz karbonhidrat katacagim beslenmeme. Kilo durumu nasıl olacak bilmiyorum umarım almam ve ya durmazUmarım kavuşuruz en kısa zamanda
Hoşbuldum
MelikeSaltalı ile başladım bugün 7. gün :)
Çok geçmiş olsun tatlım.daha iyisindir inşallahÖnce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
Geç kaldım kaptanım özür dilerim hemen paylaşacağım dünkü menümüGörüyorsunuz anlatmaya gerek yoookkk!!!!
benim mavişlerime 40 bin kere maaşallah
s i d e l y a @Cookiie canlarım siz de paylaşın da ortalık menü görsün
GELSİN O ZAMAN PERŞEMBEEEEE
ÇALSIN SAZLAR
OYNASIN KIZLAAARRRR
bu ne güzelik bu ne fizik valla harıka enerji dolusunwuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlarbugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim
Biziö takım yarın çatır çatır yağ yaktığını görücekCanlarııım güzeller güzelleri
Yarın tartı günü biliyoruz bugün akşamı olabildiğince hafif geçiriyoruz
Akşama smoothie veya yoğurt kürü mükemmel olur
Gün içerisinde de detoks suyu içerseeek
Ve 3 litre suyu da bitirirsek yarın sabah gelsin eksileeerrr
Benim mavişlerimi yarın tartıda çok güzel eksiler bekliyor
@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen
AFIYET OLSUN CANIM, ADIMLAr da superÇarşamba menüsü
Sabah 9:30
1 tavada yumurta
1 YK lor
5 zeytin
2 ceviz
Ara 15
10 badem
Avuç içinden az tost
Aksam 17
3 YK et sote
2 yk yoğurt
Domates
2,8 lt su
Eki Görüntüle 3271749
Elhan ozlemon
Asla tutamıyorum yaaa bi hapsiriyorum yada ufak öksürük kaçıyorrrr bacım tutabilene helalllllBiziö takım yarın çatır çatır yağ yaktığını görücekinşallah bendende gitmiştir tabi de evet suyu bende çok içiyorum ama lavabo gitmekten deli oldum artık tutuyorum bazen
Al benden de o kadarKızlar bu göbek nasıl gidecek yaaa göbeğim ayrı bir cumhuriyet..yüksek bel etek giydim ve kendisi fırtladı birden.. bugün ayrı bir şiş uyandım sıcaktan mı acaba balon gibiyim
yok kuzum ne fizigi 76 kiloyumbu ne güzelik bu ne fizik valla harıka enerji dolusun
canim kabizlik sorunun var mi? eger oyle bir problemin varsa duzenli mesela iki gunde 1 probiyotik al (eczaneden recetesiz alabilirsin).Kızlar bu göbek nasıl gidecek yaaa göbeğim ayrı bir cumhuriyet..yüksek bel etek giydim ve kendisi fırtladı birden.. bugün ayrı bir şiş uyandım sıcaktan mı acaba balon gibiyim
5 günde diyetle iyi gibi5gunde kırmızı iksiri içince ama yarıyo
Güzel canım12 temmuz
ozlemon Elhan
Sabah aç karna; - hibiskus detoksu- sirkeli su
Sabah:10.00
Tereyağında 3 yumurta omlet maydanoz dereotu biber kaşar karışık
1 bardak çay
12.30
Türk kahve
2 incir recelinden sadece inciri yedim
Sekere ihtiyacı duydum bian
16.00
Firinda sebzeli Et yemeği 3 y.k
3 y.k sade bulgur pilavı
Kefir
20.00
Sekersiz çay
Yatmadan yoğurt kürü
Zerdeçal tarçın pulbiber limon
Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettimSabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
Maydanoz
5 zeytin
1/2 kk süzme peynir
1 dl çavdar ekmeği
Ara
Kiraz sapı çayı
Öğle
3 yk kıyma sote
3 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
Ara
Kefir + 10 yaban mersini kurusu
Akşam
5 yk taze fasulye
Yoğurt
1 dl çavdar ekmeği
2 L su
Spor yok
4 kare çikolata fazla gibi
Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu
Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum12 Temmuz menüsü
Sabah 12.00
3 dilim etimek
Bir kapya biber 5 zeytin biraz peynir
Iki haslanmis yumurta
1 kayisi 5 kiraz
Kayisili form cay
Iki sıkım çig köfte(aksam yemislerdi cok canim istedi oyuzden sabah kahvaltima ekledim)
Ara 16.30
Sütlü nescafe 3 hurma
Aksam 19.00
Susuz kuru fasülye
Kirmizi lahana biraz marul karistirip salata yaptim
Sonrasinda türk kahvesi 9 hurma (hurmalar acve 3 tanesi 1 tane yapicak buyuklukte)
Aralikli oruc yapmaya yada giris yapmaya calisiyorum
Sabah biraz cok oldu ama cok acikmistim daha bile yerdim
Bugun disari cikmadim hareket olarak bolca temizlik koltuk silme
Güzel canım
Süper
Lavaş miktarı belirtmemişsinPek tadım halim yok
Bugün sabah,2 dlm ekmek haşlanmış yumurta
Öğlen 2 yk karnıyarık 1 yk pilav
Ara karpuz
Akşam 3 yumurta salatası lavaş
11500 adım
1.5 lt su
Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdiKahvaltı
18 gr bitter çikolata
200 cc sütlü kahve
Ara öğün
1 muz
Akşam
200 gr kuzu ciğer
Köz salata
Ayran
Yürüyüş yok
Su 2.5t
O zaman dikkat edelimSagol canim. Kaloriden zoyade odem yapiyor ama onun haricinde de az yedim karbonhidrati.
Insallah eksi geleyim artik cumaya. Basladigimdan beri yerimde sayiyirum cok dikkat etmeyince
Süper canım
Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisinHafta başından bu yana Urfa Suriye sınırı ve Antep arası mekik dokuyorum. Menü düzenli olamıyor malesef.
Mesela bugünkü menüm
06:30
Patlican ve acı biber közlemesi
İnce tırnak pide
Yarım kase yoğurt
Az pekmez
13:00
1 paket kaymaklı bisküvi
0.5 ml su (arabada)
15:00
Ciğer şiş
Küçük lavaş
Salata ayran
18:30
Fırında kıymalı patlican
1 kase pirinç pilavı
1 kase cacık
Az lavaş
Ve bol koşturma
Rica ederim estağfurullah can mavişim benimUmarım güzel sonuç alırsın canım ben iki defa yaptım ilkinde 3,5 ikincisinde 3,9 kilo kaybettim ama sıfır karbonhidrat ve çok aç kaldım dermansız düştüm bu defa. Şimdi biraz biraz karbonhidrat katacagim beslenmeme. Kilo durumu nasıl olacak bilmiyorum umarım almam ve ya durmaz
Çok geçmiş olsun tatlım.daha iyisindir inşallah
Geç kaldım kaptanım özür dilerim hemen paylaşacağım dünkü menümü
Afiyet olsunÇarşamba menüsü
Sabah 9:30
1 tavada yumurta
1 YK lor
5 zeytin
2 ceviz
Ara 15
10 badem
Avuç içinden az tost
Aksam 17