Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok tatlısınız ki

Umarım kavuşuruz en kısa zamanda

Hoşbuldum

MelikeSaltalı ile başladım bugün 7. gün :)
Umarım güzel sonuç alırsın canım ben iki defa yaptım ilkinde 3,5 ikincisinde 3,9 kilo kaybettim ama sıfır karbonhidrat ve çok aç kaldım dermansız düştüm bu defa. Şimdi biraz biraz karbonhidrat katacagim beslenmeme. Kilo durumu nasıl olacak bilmiyorum umarım almam ve ya durmaz

Önce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
Çok geçmiş olsun tatlım.daha iyisindir inşallah
Geç kaldım kaptanım özür dilerim hemen paylaşacağım dünkü menümü

bu ne güzelik bu ne fizik valla harıka enerji dolusun

Biziö takım yarın çatır çatır yağ yaktığını görücek inşallah bendende gitmiştir tabi de evet suyu bende çok içiyorum ama lavabo gitmekten deli oldum artık tutuyorum bazen

Biziö takım yarın çatır çatır yağ yaktığını görücek inşallah bendende gitmiştir tabi de evet suyu bende çok içiyorum ama lavabo gitmekten deli oldum artık tutuyorum bazen
Asla tutamıyorum yaaa bi hapsiriyorum yada ufak öksürük kaçıyorrrr bacım tutabilene helalllll
Kızlar bu göbek nasıl gidecek yaaa göbeğim ayrı bir cumhuriyet.. yüksek bel etek giydim ve kendisi fırtladı birden.. bugün ayrı bir şiş uyandım sıcaktan mı acaba balon gibiyim
Al benden de o kadar

Kızlar bu göbek nasıl gidecek yaaa göbeğim ayrı bir cumhuriyet.. yüksek bel etek giydim ve kendisi fırtladı birden.. bugün ayrı bir şiş uyandım sıcaktan mı acaba balon gibiyim
canim kabizlik sorunun var mi? eger oyle bir problemin varsa duzenli mesela iki gunde 1 probiyotik al (eczaneden recetesiz alabilirsin).
Yok eger oyle bir sorunun yoksa plank canim, usenme hergun plank yap . atiyorum bu hafta 1 kere yap gunluk 25-20 saniye veya ne kadar kalabilirsen , haftaya 2 kereye cikar, 3 e.. gercekten cok ise yariyor. 2 haftaya farki gorursun.

5gunde kırmızı iksiri içince ama yarıyo
5 günde diyetle iyi gibi
Güzel canım
Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim
4 kare çikolata fazla gibi
12 Temmuz Menü Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 domates, 3 zeytin, 1 kk kadar peynir, yarım simit, 3 sivri biber, 4 dilim karpuz

18.00 bol domatesli, soğanlı salata, 1 kase yoğurt

3 litre su

Elhan ozlemon
Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu
Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum
Sabah 3 yemek kaşık menemen salatalık falan bir tb ekmek

Ara bir nescafe

Akşam 3 sıkım çiğ köfte ıkı bardak ayran

Çok açım ama iştah yok
ozlemon
Elhan
Güzel canım
Süper
Pek tadım halim yok
Bugün sabah,2 dlm ekmek haşlanmış yumurta
Öğlen 2 yk karnıyarık 1 yk pilav
Ara karpuz
Akşam 3 yumurta salatası lavaş
11500 adım
1.5 lt su
Lavaş miktarı belirtmemişsin inşallah fazla değildir
Kahvaltı
18 gr bitter çikolata
200 cc sütlü kahve

Ara öğün
1 muz

Akşam
200 gr kuzu ciğer
Köz salata
Ayran

Yürüyüş yok
Su 2.5t
Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi
Sagol canim. Kaloriden zoyade odem yapiyor ama onun haricinde de az yedim karbonhidrati.
Insallah eksi geleyim artik cumaya. Basladigimdan beri yerimde sayiyirum cok dikkat etmeyince
O zaman dikkat edelim
Süper canım
Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisin karbonhidrat fazla

Rica ederim estağfurullah can mavişim benim
Çarşamba menüsü
Sabah 9:30
1 tavada yumurta
1 YK lor
5 zeytin
2 ceviz

Ara 15
10 badem
Avuç içinden az tost

Aksam 17
3 YK et sote
2 yk yoğurt
Domates

2,8 lt su
Eki Görüntüle 3271749
Elhan ozlemon
Afiyet olsun Gene tozutmuşsun ortalığı sidoşuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…