Deryaa nasıl tatlı nasıl enerji dolu bir kızsın sen bayıldım vallahiwuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlarbugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim
Ay teşekkür ederim kaptancimRica ederim estağfurullah can mavişim benim
Afiyet olsunGene tozutmuşsun ortalığı sidoşuuum
bana da yap kuzum yorumunu elini korkak alistirma5 günde diyetle iyi gibi
Güzel canım
Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim
4 kare çikolata fazla gibi
Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu
Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum
Güzel canım
Süper
Lavaş miktarı belirtmemişsininşallah fazla değildir
Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi
O zaman dikkat edelim
Süper canım
Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisinkarbonhidrat fazla
İşte bunun için çabalıyoruz kuşum benimYazlık kıyafetleri seçerken içinden kot pantolon çıkmıştı. Çok sevindim ama bacaktan yukarısı olmadı. Şimdi dugmemi kapatabildim ama kilom aynı
Yinede dışarı için çok uygun değil biraz daha rahatlaması gerekiyor
sagol canim, sen asil masallah nasil pozitifsin seninle zayiflayamazsam zaten ben hic zayiflayamamDeryaa nasıl tatlı nasıl enerji dolu bir kızsın sen bayıldım vallahi
Çok gecmiş olsun
Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki
Gezegen ablam sen de burdasınGünaydın fıstıklar, nasılsınız?
Ben baya yoğunum ve artılarla bugün bismillah diyerek başlıyorum inşallah
Yarın foto çekerim, bugünkü beni biraz üzdü
Tr ye giderken 81.300 düm
Bugün 84.400 çıktım
Çok teşekkür ederim. Allah var çok yormadı birazdan da eşim gelir korktuğumdan iyi geçtiÇok geçmiş olsun inşallah kızınla çok yorulmadan atlatırsın
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canımAllah yardımcın olsun inşallah çabuk iyileşir toparlanirsin.
Afiyet olsun canımÇarşamba menüsü
Sabah 9:30
1 tavada yumurta
1 YK lor
5 zeytin
2 ceviz
Ara 15
10 badem
Avuç içinden az tost
Aksam 17
3 YK et sote
2 yk yoğurt
Domates
2,8 lt su
Eki Görüntüle 3271749
Elhan ozlemon
Çok çok iyi gittin bu hafta karşılığı mutlaka gelecekAy teşekkür ederim kaptancim
Yarın güzel geliyorum inşallah
Ya sen ne diyorsun sen neredeysen ben oraya gelirimsagol canim, sen asil masallah nasil pozitifsin seninle zayiflayamazsam zaten ben hic zayiflayamam
Kaptanım hiç spor falan yapamıyorum çok sıcaktan valla koca gün afedersin inek gibi yatıyorumAfiyet olsun ballı kurabiyeemdöktürmüşsün gene
Yok yok valla yaş 24 çok iyi tutuyorumAsla tutamıyorum yaaa bi hapsiriyorum yada ufak öksürük kaçıyorrrr bacım tutabilene helalllll
Al benden de o kadar
O zaman fıstık olursunyok kuzum ne fizigi 76 kiloyuminsallah olacak fizik bi 10 kilo verebilsem 65le tam super oluyor da , ah bi verebilsem
Geçen apaform içtim, benim alt taraf biraz sıkıntılı ya, WC ye zor yetiştim. Günde bir defa içmeye karar verdim, kazaya uğramayım. Suyu biraz artırsam iyi olacakVallahaa bende döndügüm 3 kiloyla dönmüşümödemin vardır detoksları içmeye başla
Tesekurlerrr canım5 günde diyetle iyi gibi
Güzel canım
Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim
4 kare çikolata fazla gibi
Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu
Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum
Güzel canım
Süper
Lavaş miktarı belirtmemişsininşallah fazla değildir
Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi
O zaman dikkat edelim
Süper canım
Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisinkarbonhidrat fazla
hadi insallah beraber kiralim su seytanin bacagini da zayiflayalimÇok çok iyi gittin bu hafta karşılığı mutlaka gelecek
Ya sen ne diyorsun sen neredeysen ben oraya gelirimbenim ihtiyacım olan da sensin vallahi
insallah ya . Kilonun kimseye faydasi yok bele zaraar, gorunusu kotu..O zaman fıstık olursun
Evet bugün neredeyse pasta yapıp yiyordum neyseki yarına bıraktım ödül olsun yarınainsallah ya . Kilonun kimseye faydasi yok bele zaraar, gorunusu kotu..
ahh ama iste bogazi tutmak cok zor geliyor