Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ozlemon ozlemon canım düm spor olarak 10.000 i tamamladım.
IMG_3614.jpeg

Canlarııım güzeller güzelleri 💙💙💙💙💙
🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺

Yarın tartı günü biliyoruz bugün akşamı olabildiğince hafif geçiriyoruz
🌺Akşama smoothie veya yoğurt kürü mükemmel olur
🌺Gün içerisinde de detoks suyu içerseeek
🌺Ve 3 litre suyu da bitirirsek yarın sabah gelsin eksileeerrr
Benim mavişlerimi yarın tartıda çok güzel eksiler bekliyor 🔥🔥🔥 💃🏻💃🏻💃🏻

@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yoookkk!!!!
benim mavişlerime 40 bin kere maaşallah
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
@s i d e l y a:KK200: @Cookiie:KK200: canlarım siz de paylaşın da ortalık menü görsün :21::21:

GELSİN O ZAMAN PERŞEMBEEEEE
ÇALSIN SAZLAR
OYNASIN KIZLAAARRRR
sagol kaptancim :* her zamanki gibi masallah pozitifsin

Bende yeni başladiğımda öyleydimm iste 10 kiloverdim bi saldım suya 🤣
wuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlar :KK66: bugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim :KK70: :KK70:

wuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlar :KK66: bugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim :KK70: :KK70:

Hee guzzz 10kilo nasil mücadelerle verdim sen sor 😀😀😀

Videodaki senmisin kızzzzzzzzzzzz

Hee guzzz 10kilo nasil mücadelerle verdim sen sor 😀😀😀

Videodaki senmisin kızzzzzzzzzzzz
ivet benim ta kendim. Yputube kanalimiz ben ve kizlarimin. simdilik madii bir getirisi yok, ama kim bilir belki birgun olur :KK66:

Anlat canim nasil verdin? tam da hedefim 10 kilo vermek, isik tut bana kuzum, ne yedin ne icitin? ya da ne yemedin ne icmedin daha dogru olur :KK70: :KK70:

ivet benim ta kendim. Yputube kanalimiz ben ve kizlarimin. simdilik madii bir getirisi yok, ama kim bilir belki birgun olur :KK66:

Anlat canim nasil verdin? tam da hedefim 10 kilo vermek, isik tut bana kuzum, ne yedin ne icitin? ya da ne yemedin ne icmedin daha dogru olur :KK70: :KK70:
Amaann cano leslie ettim yuruyus ettim hepbide 4 veya 6 dan sonra hicbirşey yemedim detoks sularıyla verdim yani karbonhidrat hic almadım geceleri yoğurt kürü yedim

Maşaallah sana 😍😍

X