- 11 Şubat 2016
- 3.952
- 18.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten pek kafa yerinde degil sürekli mesgul olmaktanGünaydın
Maşallah ya size hem iş hem ev hem cocuklar nasıl yetiştiriyorsunuz
Suyu zor iciyorum buaraCanlarııım güzeller güzelleri
Yarın tartı günü biliyoruz bugün akşamı olabildiğince hafif geçiriyoruz
Akşama smoothie veya yoğurt kürü mükemmel olur
Gün içerisinde de detoks suyu içerseeek
Ve 3 litre suyu da bitirirsek yarın sabah gelsin eksileeerrr
Benim mavişlerimi yarın tartıda çok güzel eksiler bekliyor
@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen
Benim 2.litre bitmek üzere evde olunca içiyorum dışarı çıkarsam sıkıntı wc olayındanSuyu zor iciyorum buara
Allah razı olsun seni gordum heves geldi.Çok iyi yapmissin canım bi alistimi insan her gün çıkıp yuruyesi geliyor zaten daim olsun inşallah kolay gelsin
Bende yeni başladiğımda öyleydimm iste 10 kiloverdim bi saldım suyaBenim 2.litre bitmek üzere evde olunca içiyorum dışarı çıkarsam sıkıntı wc olayından
sagol kaptancim :* her zamanki gibi masallah pozitifsinGörüyorsunuz anlatmaya gerek yoookkk!!!!
benim mavişlerime 40 bin kere maaşallah
@s i d e l y a @Cookiie canlarım siz de paylaşın da ortalık menü görsün
GELSİN O ZAMAN PERŞEMBEEEEE
ÇALSIN SAZLAR
OYNASIN KIZLAAARRRR
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah çabuk iyileşir toparlanirsin.Hastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
ohh harikasin canimGünaydın can kızlar yuruyusumu de yaptim geldim kahvaltıya kadar filtre kahve ve su ile gün başladı
selam canimGünaydııınnn ballı çörekleriiiimmm
wuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.Bende yeni başladiğımda öyleydimm iste 10 kiloverdim bi saldım suya
wuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlar bugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim
ivet benim ta kendim. Yputube kanalimiz ben ve kizlarimin. simdilik madii bir getirisi yok, ama kim bilir belki birgun olurHee guzzz 10kilo nasil mücadelerle verdim sen sor
Videodaki senmisin kızzzzzzzzzzzz
Amaann cano leslie ettim yuruyus ettim hepbide 4 veya 6 dan sonra hicbirşey yemedim detoks sularıyla verdim yani karbonhidrat hic almadım geceleri yoğurt kürü yedimivet benim ta kendim. Yputube kanalimiz ben ve kizlarimin. simdilik madii bir getirisi yok, ama kim bilir belki birgun olur
Anlat canim nasil verdin? tam da hedefim 10 kilo vermek, isik tut bana kuzum, ne yedin ne icitin? ya da ne yemedin ne icmedin daha dogru olur
Gelir Gelir devamı bende sabah sakinliği ni ve temiz havayı seviyorumAllah razı olsun seni gordum heves geldi.
Ama yarim saat cok bile geldi . İnşaAllah devami gelir sabahlari sakinligi çok seviyorum
Ha ha ha hep öyleyiz azıcık verdiği salıyoruz kendimiziBende yeni başladiğımda öyleydimm iste 10 kiloverdim bi saldım suya
ohh harikasin canim