Popüler Konu LenaG ile MasterFit

wuuwuu 10 kilo mu verdin, ahh bi versem 10 kilo.
aslinda bazi gunler nedense zayif gozukuyorum, ama bazen pompayla sisirilmis gibiyim. bugun gayet fit gozukuyorum mesela :)
Kanalimiza bekleriz kizlar :KK66: bugun kendimi pek begendim isyerimde hemen bi video cektim :KK70: :KK70:

Deryaa nasıl tatlı nasıl enerji dolu bir kızsın sen bayıldım vallahi 😘😘😘😘💙❤️💜

5 günde diyetle iyi gibi

Güzel canım

Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim

4 kare çikolata fazla gibi 🥲

Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu 🫠

Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum 🤨

Güzel canım 🫠

Süper 🤩

Lavaş miktarı belirtmemişsin 😁 inşallah fazla değildir 🥲

Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi 🙏

O zaman dikkat edelim 😁

Süper canım 🤩

Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisin 🥲 karbonhidrat fazla 😥
bana da yap kuzum yorumunu elini korkak alistirma :KK66:
cok sagol canim yorumlarin icin

Yazlık kıyafetleri seçerken içinden kot pantolon çıkmıştı. Çok sevindim ama bacaktan yukarısı olmadı. Şimdi dugmemi kapatabildim ama kilom aynı 🙄
Yinede dışarı için çok uygun değil biraz daha rahatlaması gerekiyor
İşte bunun için çabalıyoruz kuşum benim 😘😘 sıkma canını mutlaka olacak sadece biraz azmetmen gerek😘😘💪🏻

Çok gecmiş olsun 😔

Cok geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki 😔
Çok teşekkür ederim ♥️
Günaydın fıstıklar, nasılsınız?

Ben baya yoğunum ve artılarla bugün bismillah diyerek başlıyorum inşallah 🤲🏼

Yarın foto çekerim, bugünkü beni biraz üzdü
Tr ye giderken 81.300 düm
Bugün 84.400 çıktım 😔
Gezegen ablam sen de burdasın 🥹 Beni hatırladın mı 🥲
Çok geçmiş olsun inşallah kızınla çok yorulmadan atlatırsın
Çok teşekkür ederim. Allah var çok yormadı birazdan da eşim gelir korktuğumdan iyi geçti
Geçmiş olsun canım ❤️ Allah yardımcın olsun inşallah çabuk iyileşir toparlanirsin. 🙏
Çok teşekkür ederim kaptanım

Afiyet olsun ballı kurabiyeem 😘😘🥰🥰 döktürmüşsün gene 🥰🌺🌺
Kaptanım hiç spor falan yapamıyorum çok sıcaktan valla koca gün afedersin inek gibi yatıyorum😂😂 birde reglim eksi görürmüyüm bilmiyorum ama önümüzdeki hafta yürüyüşlere başlıcam nasipse 😬

Vallahaa bende döndügüm 3 kiloyla dönmüşümödemin vardır detoksları içmeye başla
Geçen apaform içtim, benim alt taraf biraz sıkıntılı ya, WC ye zor yetiştim. Günde bir defa içmeye karar verdim, kazaya uğramayım. Suyu biraz artırsam iyi olacak 🥰

5 günde diyetle iyi gibi

Güzel canım

Güzel canım suyu arttırmak lazım ben de 2 lT içiyorum bazen ama çok içtiğim günler ertesi gün daha çok kg gittiğini farkettim

4 kare çikolata fazla gibi 🥲

Simit yerine tam buğday veya tahıllı daha iyi olurdu 🫠

Hurma yine de fazla bence çünkü şeker oranı yüksek diye biliyorum ayrıca sabah da karbonhidrat fazla olmuş çiğ köfte varken etimekler olmamalıydı ya da 1 tane yeterli diye düşünüyorum 🤨

Güzel canım 🫠

Süper 🤩

Lavaş miktarı belirtmemişsin 😁 inşallah fazla değildir 🥲

Kahvaltı daha Sağlıklı olabilirdi 🙏

O zaman dikkat edelim 😁

Süper canım 🤩

Ama yine de biraz daha Sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisin 🥲 karbonhidrat fazla 😥
Tesekurlerrr canım 🥰

Çok çok iyi gittin bu hafta karşılığı mutlaka gelecek 🔥🔥💃🏻💃🏻

Ya sen ne diyorsun sen neredeysen ben oraya gelirim 😂😂😂😘😘😘😘 benim ihtiyacım olan da sensin vallahi
hadi insallah beraber kiralim su seytanin bacagini da zayiflayalim :KK66:
Yillardir hayalimdi, kendime giyinme odasi yaptirmak. Evim olsun filan diye hic ozenmedim ama su giyinme odasi hep hayalimdi. Baktik ki daha buyuk ev alamiyoruz , 64 metre karelik evde giyinme odasi yaptirdim :KK70:
Pazartesiden beri isten sonra giyinme odami duzenliyorum, ay cok guzel elbiselerim var 65 kiloyken giydigim 36 bedenler, simdi icine giremem :p
Insallah senin pozitifligin ve sureli gaz vermen sayesinde olacak :KK66: taboi beniom de su pis bogazimi azcik kismam lazim

X