- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Allah yardimcin olsun canim. Cokk gecmis olsunHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canim. Cokk gecmis olsunHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Cok safol canim. Insallah eksi gorelim cumayayaaa maaşallah diyorum sizlere canlarım gerçekten harikalar yaratmışsınız. şu menülere bakınca tüm yorgunluğumu unuttum inanın herkes baksın ufak tefek hata bulmak bile o kadar zor ki mercekle bakmak gerekiyor
HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM
Sayenizde enerji doldum. hele sporlarınız vallahi bravo sizlere
Laf aramızda kızlar kırmızı takım olayı yanlış anlamış dayanmışlar karbonhidrata hey yavrum heeeyyy :)))
HEPİNİZİ KUTLUYORUM biz bu çabayı gösterdikten sonra tartı önemli değil bugün değilse yarın istediğimizi alacağız demektir.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BALLI ÇÖREKLERİM
Sagol canim. Kaloriden zoyade odem yapiyor ama onun haricinde de az yedim karbonhidrati.Birazcık karbonlu olmuş
Çikolata çok miniktir inşallah onun dışında güzel menü
Güzel bence
Güzel canım hadi bakalım detoxla ne kadar gidecek
Sen söylemişsin olması gerekeni
Güzel
Güzel
Çok güzel
Şarap kalorili mi bilmiyorum onun dışında güzel
Gayet güzel
Sen de çok seviliyorsun kaptan
Geçmiş olsun canımHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Hafta başından bu yana Urfa Suriye sınırı ve Antep arası mekik dokuyorum. Menü düzenli olamıyor malesef.Zeytur Jasminium84
Mthn83
Childdevelopment
Ellssa
Lonely single girl
Kızlaaar neler yedik neler yaktık hadi siz de yazın hadi bi yeşilçay demleyelim limonlu kıaaaz erisin göbüşlerrr
Hosgeldiniz gun icinde cok takip edemiyorum sayfayıIsmimin altindaki baslangic kilomu degistiremedim bilen yazabilirmi
Geçmiş olsunHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
Evet 85.6 çıkmıştım pazartesi sabahıEllssa bildirim var mı tatlım
Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasılsın
Önce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.İyi akşamlar canım. İyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Geçmiş olsun canimÖnce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
Sağol canımGeçmiş olsun canim
İyi akşamlar güzeller
12.07.23
Sabah 9.45
6 kalık yoğurt
2 kaşık müsli 1 tatlı kaşığı bal
Ara 14.05
200 ml sade kefir
1 avuç içi leblebi
1 avuç içi kuru üzüm
( Saat 17 civarı yarım dilim anne keki ince iki lokmalık dayanamadım kokusuna )
Akşam 19.07
1 tb lavaş
1 biber
Yarım domates
2 KK kaşar
1 tk domates salça
6 zeytin
1 avuç içi Mısır
(Hepsini pizza yaptım protein kalmadı evde yarın eşim nöbetçi artık haftasonu alış verişe çıkarım en uygun buydu kabak var ama yarına saklıyorum )
Eki Görüntüle 3271453
Su 2.5 Lt
Spor da yok maalesef bugün pek modumda değilim uykusuzum
ozlemon Elhan
Geçmiş olsun canım inşallah sabaha hafiflerHastaneden yeni geldik eve belim öyle kötü ki rapor aldım umarım çabuk geçer. Kızıma nasıl bakıcam bu ağrıyla bilmiyorum Allah yardım eder
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmazÖnce kaynanama sonra anneme gittim.çölyaltan mı bilmem çok hastalandım.kalabalikta dikkat edemedim sanırım.Kan verdim bugün.Her yerim şiş ödem halsizlik karın ağrısı kaşıntı.
Afiyet olsun canım akşamki lavaş olmasa yumurta salatası akşam için iyiymişPek tadım halim yok
Bugün sabah,2 dlm ekmek haşlanmış yumurta
Öğlen 2 yk karnıyarık 1 yk pilav
Ara karpuz
Akşam 3 yumurta salatası lavaş
11500 adım
1.5 lt su adımın güzel akşam lavaş olmasa olurmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım off ciğer istedi canımı amaa N Nimooo Napcaz biz sizi yaa çikolatıcılar siziii kızlar söz verin perşembe çikulut yokkkkKahvaltı
18 gr bitter çikolata
200 cc sütlü kahve
Ara öğün
1 muz
Akşam
200 gr kuzu ciğer
Köz salata
Ayran
Yürüyüş yok
Su 2.5t
Afiyet olsun hoşgeldin Pide bisküvi lavaş pilav gün içi koşturmadan belki dikkatini çekmemiştir ama çok üst üste gelmiş kuzumHafta başından bu yana Urfa Suriye sınırı ve Antep arası mekik dokuyorum. Menü düzenli olamıyor malesef.
Mesela bugünkü menüm
06:30
Patlican ve acı biber közlemesi
İnce tırnak pide
Yarım kase yoğurt
Az pekmez
13:00
1 paket kaymaklı bisküvi
0.5 ml su (arabada)
15:00
Ciğer şiş
Küçük lavaş
Salata ayran
18:30
Fırında kıymalı patlican
1 kase pirinç pilavı
1 kase cacık
Az lavaş
Ve bol koşturma
İnşallah canımGeçmiş olsun canım inşallah sabaha hafifler
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmaz
Afiyet olsunBen mutfağı kapatmisken menümu yazayım aralıklı oruç tarzında yapabildiğim kadar açlık yapicam bakalım
Sabah
Domates .salatalık.peynir .5 zeytin
Ara
Türk kahvesi
1 şeftali
2 erik
Yarım avuç kuruyemis
Akşam
5 kaşık semizotu yemeği
1 adet küçük karnıyarık
Salata
Şu 2oldu 3 litreyi bulur
Arada soda ve yeşil çay içtim
Canlandıralim canım. Yakalım şu yağlarıN Nimooo suspushanimcim hadi siz de canlanalım haftayı ortaladıkkk hafifleyelimmm ben bugün sağlıklıydı ama ne bulduysam yedim şimdi spora gidiyorum
Şu saatte kalkıp kiraz sapı çayı yapıyorum kendime.️️️KIRMIZI TAKIM️️️
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın
Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki
Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda