Çok teşekkür ederim canım hepiniz çok çok kıymetlisiniz
Senin bu güzel iltifatlarını ve seni bizde çok seviyoruz can kaptanımm bir şeyler basaracaksak sayende canımozlemon
geçmeyen acı var mı ki canım. allah hepinize sabırlar versin zaman acıları geçiriyor sonunda içinde ince bir sızı kalıyorGeldim canım sagolasin ,daha daha iyiyim. Atlattım sayilir. Hala dönüp fotolara bakıyorum anılara gidip geliyorum. Ama daha iyiyim geçen haftakine göre.
Aynen gerçekten öyle. Geçen hafta nefes aldıkça ağlayasım geliyordu ağladım çok. Bu hafta daha az canım acıyor onu farkettim.geçmeyen acı var mı ki canım. allah hepinize sabırlar versin zaman acıları geçiriyor sonunda içinde ince bir sızı kalıyor
Amaaannn bosvveeerren güzelini diyorsun ya hakediyorlar alacakları her cevabı
ben de takmıyorum artık ama ilk kilo verdiğimde psikolojik olarak o kadar kilolu olmaya alışmışım ki bi türlü kabullenemedim hala çok kilom var gibi geliyordu o yüzden sağlam olmayan psikolojim böyle şeylerle darma duman oluyordu
şimdi çok şükür aştım takmıyorum, yüzüm çöktüyse bi botoksa bakar deyip geçiyorum
sorma yaa diyet yaparsın pişman ederler tıka basa yersin pişman ederler kibar yersn laf ederler ederler de ederler
Kırmızıları geçiyoruz o haldeeeeyaaa maaşallah diyorum sizlere canlarım gerçekten harikalar yaratmışsınız. şu menülere bakınca tüm yorgunluğumu unuttum inanın herkes baksın ufak tefek hata bulmak bile o kadar zor ki mercekle bakmak gerekiyor
HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM
Sayenizde enerji doldum. hele sporlarınız vallahi bravo sizlere
Laf aramızda kızlar kırmızı takım olayı yanlış anlamışdayanmışlar karbonhidrata hey yavrum heeeyyy :)))
HEPİNİZİ KUTLUYORUM biz bu çabayı gösterdikten sonra tartı önemli değil bugün değilse yarın istediğimizi alacağız demektir.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BALLI ÇÖREKLERİM
Cok iyi yaaa denemek lazımHahahbedava spor
aynenn yaaAmaaannn bosvveeerr
kııız geçmek ne kırmızılar ters yöne gidiyor zaten ahahhaaaaaaKırmızıları geçiyoruz o haldeeee
Evine donduysen yeteraynenn yaa
Takılıyoruzzz böyle istee hepimize cuma iyi gelecek insallahhkııız geçmek ne kırmızılar ters yöne gidiyor zaten ahahhaaaaaa
Senin kaptanlıgınla güzel zayıflaycgımq inanıyorumyaaa maaşallah diyorum sizlere canlarım gerçekten harikalar yaratmışsınız. şu menülere bakınca tüm yorgunluğumu unuttum inanın herkes baksın ufak tefek hata bulmak bile o kadar zor ki mercekle bakmak gerekiyor
Laf aramızda kızlar kırmızı takım olayı yanlış anlamışdayanmışlar karbonhidrata hey yavrum heeeyyy :)))
HEPİNİZİ KUTLUYORUM biz bu çabayı gösterdikten sonra tartı önemli değil bugün değilse yarın istediğimizi alacağız demektir.
canım benimm inşallah çok güzel sonuçlar alıcazSenin kaptanlıgınla güzel zayıflaycgımq inanıyorum
Eki Görüntüle 3271012
Kızlar saat 12 ve ilk öğünümü bir muz, 3 çilek, 1 bardak süt ve 3 yk yulaf, ve 1 tatlı kaşığı öğütülmüş chia, keten tohumu ve çörekotundsn oluşan smoothie ile başladım. Bir de 10 fındık 2 badem. Sizce nasıl ? Akşam da bu tarz bi şey içebilirim eğer dayanırsam
Birazcık karbonlu olmuşunutmuşum canım kaptanım kusura bakma
10.07.2023 Pazartesi
15.00
kepek ekmeğine sebze sandviç
20.00
2 yk kısır
2 yk makarna salatası
1 dilim peynirli 1 dilim patatesli börek
su: 2 lt
adım: 13.000den fazla adımım vardı ama foto çekmeyi unuttum
FitVenus
Çikolata çok miniktir inşallah11 temmuz menüsü
Sabah 9
Sucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara larda
2 erik
1 tam buğday unundan minnacık pogaca
1 küçük çikolata
Akşam 18
Patlıcan yemeğim 6 kaşık
Bulgur pilavi 2 kaşık
Bolluk salata
Su. 3 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
15 dkk evde bolgesel hareket
Güzel bence
Güzel canım hadi bakalım detoxla ne kadar gidecek
Sen söylemişsin olması gerekeniEveeeet gün sonu kapanışı
Bugün çok düzensizdi arkadaşlar
Sabah çarşıda işlerimi hal etmek için aç karınla çıktım sonra 15:00 da teyzemlere geçtim ve ilk öğünümü orafa yaptım.
İlk öğünüm:
Dimesin smoothie’si
Eki Görüntüle 3270853
Tadı güzeldi sağlıklı mı bilmem
10 fındık 10 kaju
4 adet biskolata büskevisi
Sonra 2 bardak filtre kahve içtim
Üstüne de karpuz ve kiraz yedim
Sonra dedim ki kendine gel,
Akşam öğünü 19:30
Lazanya (ama bi parça ve sadece o makarna katından 2 kat yedim yani daha çok kıyma ağırlıklı)
Ve kapanış. Suyu yeterince içmedim bu nedenle şimdi içiyorum.
Ve adım : Eki Görüntüle 3270854
Herhalde evde iki adım daha atarım
Güzel
Güzel
Çok güzelMenüm
Sabah 10 30
Az yağlı tavada yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 YK lor
Salatalık
Akşam 18
3 YK et kavurma
Söğüş
2,4 lt su
Eki Görüntüle 3270881
ozlemon Elhan
Şarap kalorili mi bilmiyorum onun dışında güzel
Gayet güzelİyi gecelerrr herkesler yatıya gecti topiğin tozunu almaya geldim
Menümüde yazayım da
11 temmız
Kahvaltı
2 yk menemen
1 kk peynir
Zeytin
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
2 kayısı
Akşam
Dünden nohut yemeği 2 sk
Büyük bir kase cacık
Su 3 lt
4000 adım
Havaların sıcaklığındanmıdır nedir ne düZenli beslenesim var ne spor yapabiliyorum.
Bu ara kahvaltıları özellikle çok geciştiriyorum. Bir düZene sokcam inşallah
ozlemon Elhan
Sen de çok seviliyorsun kaptanyaaa maaşallah diyorum sizlere canlarım gerçekten harikalar yaratmışsınız. şu menülere bakınca tüm yorgunluğumu unuttum inanın herkes baksın ufak tefek hata bulmak bile o kadar zor ki mercekle bakmak gerekiyor
1.5 kiko gibi geliyo banaBirazcık karbonlu olmuş
Çikolata çok miniktir inşallahonun dışında güzel menü
Güzel bence
Güzel canım hadi bakalım detoxla ne kadar gidecek
Sen söylemişsin olması gerekeni
Güzel
Güzel
Çok güzel
Şarap kalorili mi bilmiyorum onun dışında güzel
Gayet güzel
Sen de çok seviliyorsun kaptan
Umarım kavuşuruz en kısa zamandaHoş geldinizben de gruba yeni katıldım ve gruptaki enerji süperrrrrr.
En yakın zamanda hayalimizdeki kiloya kavuşacağız.
teşekkür ederim canım, tebrik de ederim.
HoşbuldumHoş geldiniz
MelikeSaltalı ile başladım bugün 7. gün :)Hoşgeldin canım. Grubumuza katılmakla çok güzel bir karar aldın. Aktif olursan iyi sonuçlar alırsın tecrübe ile sabithangi diyetisyenle kampa başladın. Ben de başladım da