Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Senin bu güzel iltifatlarını ve seni bizde çok seviyoruz can kaptanımm bir şeyler basaracaksak sayende canım ozlemon
Çok teşekkür ederim canım hepiniz çok çok kıymetlisiniz canım bil ki bana güç veriyorsunuz sizdeki kararlılık bana geçiyor hep birlikte başaracağız
bu yazın sonunda hepimiz istediğimiz gibi olucaz buna inanıyorum ben

Geldim canım sagolasin ,daha daha iyiyim. Atlattım sayilir. Hala dönüp fotolara bakıyorum anılara gidip geliyorum. Ama daha iyiyim geçen haftakine göre.
geçmeyen acı var mı ki canım. allah hepinize sabırlar versin zaman acıları geçiriyor sonunda içinde ince bir sızı kalıyor

geçmeyen acı var mı ki canım. allah hepinize sabırlar versin zaman acıları geçiriyor sonunda içinde ince bir sızı kalıyor
Aynen gerçekten öyle. Geçen hafta nefes aldıkça ağlayasım geliyordu ağladım çok. Bu hafta daha az canım acıyor onu farkettim.

Amaaannn bosvveeerr

Kırmızıları geçiyoruz o haldeeee

Kızlar saat 12 ve ilk öğünümü bir muz, 3 çilek, 1 bardak süt ve 3 yk yulaf, ve 1 tatlı kaşığı öğütülmüş chia, keten tohumu ve çörekotundsn oluşan smoothie ile başladım. Bir de 10 fındık 2 badem. Sizce nasıl ? Akşam da bu tarz bi şey içebilirim eğer dayanırsam

Senin kaptanlıgınla güzel zayıflaycgımq inanıyorum

canım çok güzel yapmışsın bence öğleden sonra proteinli sebzeli bir menü olabilir akşama da gene bu tarz bişeyle kapatırsın mükemmel olur

Birazcık karbonlu olmuş
Çikolata çok miniktir inşallah onun dışında güzel menü
Güzel bence
Güzel canım hadi bakalım detoxla ne kadar gidecek
Sen söylemişsin olması gerekeni
Güzel
Güzel
Menüm
Sabah 10 30
Az yağlı tavada yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 YK lor
Salatalık

Akşam 18
3 YK et kavurma
Söğüş

2,4 lt su
Eki Görüntüle 3270881
ozlemon Elhan
Çok güzel
Şarap kalorili mi bilmiyorum onun dışında güzel
Gayet güzel

Sen de çok seviliyorsun kaptan

1.5 kiko gibi geliyo bana

Hoş geldiniz ben de gruba yeni katıldım ve gruptaki enerji süperrrrrr.
En yakın zamanda hayalimizdeki kiloya kavuşacağız.

teşekkür ederim canım, tebrik de ederim.
Umarım kavuşuruz en kısa zamanda
Hoşbuldum
Hoşgeldin canım. Grubumuza katılmakla çok güzel bir karar aldın. Aktif olursan iyi sonuçlar alırsın tecrübe ile sabit hangi diyetisyenle kampa başladın. Ben de başladım da
MelikeSaltalı ile başladım bugün 7. gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…