Popüler Konu LenaG ile MasterFit

en güzelini diyorsun ya hakediyorlar alacakları her cevabı
ben de takmıyorum artık ama ilk kilo verdiğimde psikolojik olarak o kadar kilolu olmaya alışmışım ki bi türlü kabullenemedim hala çok kilom var gibi geliyordu o yüzden sağlam olmayan psikolojim böyle şeylerle darma duman oluyordu

şimdi çok şükür aştım takmıyorum, yüzüm çöktüyse bi botoksa bakar deyip geçiyorum

sorma yaa diyet yaparsın pişman ederler tıka basa yersin pişman ederler kibar yersn laf ederler ederler de ederler

Afiyet olsun canım

Hoşgeldin canım. Grubumuza katılmakla çok güzel bir karar aldın. Aktif olursan iyi sonuçlar alırsın tecrübe ile sabit hangi diyetisyenle kampa başladın. Ben de başladım da

Sirkeli su içtim

Günaydın larrr kolay gelsin canım sana ozlemon Erkenden kalktım 2 bardak suyumu icip yuruyusumu yaptım şimdi filtre kahve

Menüm
Sabah 10 30
Az yağlı tavada yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 YK lor
Salatalık

Akşam 18
3 YK et kavurma
Söğüş

2,4 lt su
Eki Görüntüle 3270881
ozlemon Elhan

yaaa maaşallah diyorum sizlere canlarım gerçekten harikalar yaratmışsınız. şu menülere bakınca tüm yorgunluğumu unuttum inanın herkes baksın ufak tefek hata bulmak bile o kadar zor ki mercekle bakmak gerekiyor
HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM
Sayenizde enerji doldum. hele sporlarınız vallahi bravo sizlere

Laf aramızda kızlar kırmızı takım olayı yanlış anlamış dayanmışlar karbonhidrata hey yavrum heeeyyy :)))

HEPİNİZİ KUTLUYORUM biz bu çabayı gösterdikten sonra tartı önemli değil bugün değilse yarın istediğimizi alacağız demektir.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BALLI ÇÖREKLERİM

Senin bu güzel iltifatlarını ve seni bizde çok seviyoruz can kaptanımm bir şeyler basaracaksak sayende canım ozlemon

ben de 11 temmuz menümü yazayım dün giremedim malum

sabah 9.00
haşlanmış yumurta, 3 yemek kaşığı lor peyniri, domates salatalık
öğlen 13.00
3 yemek kaşığı yoğurt içine 1 salatalık, yarım kabak ve dereotu doğradım
ara 16.00
1 bardak kefir ve 3-4 tane çilek, 3 tane kiraz
akşam yok maalesef hem geç geldim hem yorgundum
su 2,5 litre
spor Allah ne verdiyse bahçe işleri hatta yan karnımı bile çalıştırdım kürekle harç taşıdım :)))
FitVenus Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…