Bizde öyle ciddenmesela onlar 9 10 gibi yemek yiyolardıbenim düzenime uymazki biz mutlaka 4 6 7 arası yerizz yemek hangi saate uyarsa ondan sonrası yapmayız tuğaf oluruzz yanii o saatten sonea yemezsem yok korkuyomusun bilmem ne iyiki bi diyet yaptığımı söyledim pişman ettilerhayır şunu da anlamıyorum belki diyet yapmıyorum belki yaşam biçimim bu ki gerçekten vücudum alıştı artık belli saatler dışında istesem de yiyemiyorum
sırf ayıp olacak diye yemek yedirmek nedir, bu bence saygısızlık
bir de duygu sömürüsü yapmıyorlar mı, sen bizim yemeğimi beğenmedin, bizden mi tiksindin eeee ama yok artık
jouya da dediğim gibi bu gerçekten büyük saygısızlık, gezmeye gidince illa yemek mi yememiz şart yemek yemeyince mi ayıp ediyoruz, eeee sen benim hayatıma saygı duymuyorsun ben sana niye saygı göstereyim o zaman, yemek yemem saygı göstermek demekse?
Aynen aynen yiyelim istiyolar aslındaa da isteeYa iyi niyetle ısrar ediyorlar da, işte aslında bizim kararımıza saygısızlık etmiş oluyorlarzaten mesele bir kere de olsa yememek, iradeni kırmamak
Yarın güzel bir telafi menüsü planla nimocum. Günün iyi geçmemiş.Eveeeet gün sonu kapanışı
Bugün çok düzensizdi arkadaşlar
Sabah çarşıda işlerimi hal etmek için aç karınla çıktım sonra 15:00 da teyzemlere geçtim ve ilk öğünümü orafa yaptım.
İlk öğünüm:
Dimesin smoothie’si
Eki Görüntüle 3270853
Tadı güzeldi sağlıklı mı bilmem
10 fındık 10 kaju
4 adet biskolata büskevisi
Sonra 2 bardak filtre kahve içtim
Üstüne de karpuz ve kiraz yedim
Sonra dedim ki kendine gel,
Akşam öğünü 19:30
Lazanya (ama bi parça ve sadece o makarna katından 2 kat yedim yani daha çok kıyma ağırlıklı)
Ve kapanış. Suyu yeterince içmedim bu nedenle şimdi içiyorum.
Ve adım : Eki Görüntüle 3270854
Herhalde evde iki adım daha atarım
Canım su günde 1.5 litre net bazende 2 litre içiyorumAfiyet olsun canım süper menüsu ve spor yazmamışsın ama inşallah bolca da su içmişsindir
Yarın güzel bir telafi menüsü planla nimocum. Günün iyi geçmemiş.
Çok aç koyma kendini canım. Karbonhidratsiz olsun yeter kiEvet yarın detoks bi şey yapayım öğünlerim çok kaydı ve anlamsız oldu tek iyi şey yürüyüş yapmam sanırım
Ah ahhh hayaller 20.000 di ama daha 7000 lerdeyim@Zeytur @nimooasliogretmen ne durumdasiniz yürüyüşler nasıl benim 17 bin adım usenmezsim yine cikicam yuruyuse
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah kahvalti
1 kase tavuklu çorba
Ara öğün 1 muz
Akşam
200 gram çiğ köfte
Yeşillik
Ara öğün 1 muz
30 dk yürüyüş koşu bandindan
20 dk plates
Su en az 2.5 lt
ozlemon
Biraz karışık olmuş dışarı çıkınca düzen şaşıyor hemen çerez kefşr veya meyve ayran yoğurt gibi şeyler atmak lazım çantaya. Öğün kısmında bende yapıp yanıma koymadıysam bocalıyorumEveeeet gün sonu kapanışı
Bugün çok düzensizdi arkadaşlar
Sabah çarşıda işlerimi hal etmek için aç karınla çıktım sonra 15:00 da teyzemlere geçtim ve ilk öğünümü orafa yaptım.
İlk öğünüm:
Dimesin smoothie’si
Eki Görüntüle 3270853
Tadı güzeldi sağlıklı mı bilmem
10 fındık 10 kaju
4 adet biskolata büskevisi
Sonra 2 bardak filtre kahve içtim
Üstüne de karpuz ve kiraz yedim
Sonra dedim ki kendine gel,
Akşam öğünü 19:30
Lazanya (ama bi parça ve sadece o makarna katından 2 kat yedim yani daha çok kıyma ağırlıklı)
Ve kapanış. Suyu yeterince içmedim bu nedenle şimdi içiyorum.
Ve adım : Eki Görüntüle 3270854
Herhalde evde iki adım daha atarım
Çokkk teşekkür ederim biricik kaptanımAfiyet olsun canımGüzel bir menü.
11 temmuz menüsü
Sabah 9
Sucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara larda
2 erik
1 tam buğday unundan minnacık pogaca
1 küçük çikolata
Akşam 18
Patlıcan yemeğim 6 kaşık
Bulgur pilavi 2 kaşık
Bolluk salata
Su. 3 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
15 dkk evde bolgesel harekete
Etiket i unuttum11 temmuz menüsü
Sabah 9
Sucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara larda
2 erik
1 tam buğday unundan minnacık pogaca
1 küçük çikolata
Akşam 18
Patlıcan yemeğim 6 kaşık
Bulgur pilavi 2 kaşık
Bolluk salata
Su. 3 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
15 dkk evde bolgesel hareket
Sağol bitanemmAfiyet olsun canım
Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinizMerhaba takımda yeriniz var mı acaba