Günaydınnnnn milleettt varmısınız bugğn adım yarışı yapmayaaaaa kimler kimlere meydan okusunn,
Telefonunu üzerine alsan olur mu? Bu konuda kararsız kaldım.
Allah verdi iki gözTam da çarşıda işim vardı yürüyerek gideyim demiştimben varımmmm
HarikasınızBiz başladık canım.Bu hafta demo gibi ama aktif, dinamik heyecanlıyız aynı zamanda Bir hafta sonra listemiz kalabaliklaşacak inşallah. Henüz listeye giremedim sanırım birçok arkadaşla ve de seninle haftaya bismillah diyeceğiz
Deme yaa ben de almış gibi hissediyorum..Heee şöyleeeee
Napalim evime döndüm ama 2 kiloyla
Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallahYaaa nerelerdesin sen hadi gel artıkbiz bayramdan sonra tam gaz devam Senide bekliyoruz işlerini bitir ve hemen gel
Haha aynen öyle oldu , o kadar yürüdüm sandım daha 3.600 adım olmuş ama bu yolun dönüşü de var sonuçtaAllah verdi iki göz
Hadi gel bekliyoruz seniiiHarikasınızBir hafta sonrasında buradayıö inşallah.. O vakte kadar anın tadını çıkarayım
Deme yaa ben de almış gibi hissediyorum..
Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallahSiz maşallah başlamıssınız ve çok iyi gidiyorsunuz
Tatlı bağımlısıyım diyebilirim yetmeyince krize giriyorum en fazla 2 gün bilmiyorum bunu nasıl çözeceğim bitter biraz durdurur doğru diyorsun deneyeyimAfiyet olsuuun wuhhuu yürüyüş harika olmuş suyu da içtiysen güzel kapanış olmuş
Fit biber dolması istedi canım sabah sabahafiyet olsun canım su kaç ltre içtin?
Bu ne sağlıksız bi menü midende detox ağaçları çıkıcak ama araya şöbiyet falan sıkıştır kan gelsin yüzüne
@Mthn83 ım naptın kendinebugün hafif beslenerek telafi edebilirsin
Childdevelopment kuzum senin su ve spor güzel ama tatlıya düşkünlük var galiba dimi çok seviyosan kendine 1 kare bitter çikolata kahveyle beraber sınır koyabilirsin az yiye yiye alışıyor insan
Süre belirtsen de olur benim için
O da aklima geldi bir kez denedim çok doğru kaydetmedi eksik kaydettiTelefonunu üzerine alsan olur mu? Bu konuda kararsız kaldım.
Ben varımmmmmGünaydınnnnn milleettt varmısınız bugğn adım yarışı yapmayaaaaa kimler kimlere meydan okusunn,
Ben varım sabah 7 bin âdim yürüdüm zaten akşam da yapicamGünaydınnnnn milleettt varmısınız bugğn adım yarışı yapmayaaaaa kimler kimlere meydan okusunn,
sagol canim. bence de dolma cok iyiymisAfiyet olsun güzel
Güzelmiş fit dolma ben de bulgurla yapmıştım önceden ama bu daha iyi
haklisin canim bende cok ise yaramadi aralikli poruc denedim ama porsiyonlarim cok buyuktuCanım kilo vermen durunca porsiyonları küçült ama sık sık ye metabolizmayı şaşırtmış oluyorsun
kolay gelsin canim.Canlarıımm benim mavi tatlışlarım
Ben yarın bahçeye ırgatlığa gideceğim o yüzden şimdiden yazayım ki sabah uyandığınızda hemen aklınıza su içmeeekk veeee sağlıklı beslenmek gelsiiinnn
@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
asliogretmen
SEn nerelerdesun evinde degilmisinHarikasınızBir hafta sonrasında buradayıö inşallah.. O vakte kadar anın tadını çıkarayım
Deme yaa ben de almış gibi hissediyorum..
Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallahSiz maşallah başlamıssınız ve çok iyi gidiyorsunuz
Kaptanın kabul etmiş süre olarak bildirirsin canım.O da aklima geldi bir kez denedim çok doğru kaydetmedi eksik kaydetti
Ben varımmmmm
E hadi bakalım aşkama kim kimiiii yeneceeeekkBen varım sabah 7 bin âdim yürüdüm zaten akşam da yapicam