Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aranan kan bulundu 😀

Ama dogru yaniii acmalar börekler ekmekler yersek alırız şahsen😃😃

çok ama çok doğru hatta :KK24:

ben 2 sene önceki tatilimde aralıklı oruca yeni başlamıştım ve hatta tek öğün denemelerimdeydim

sabahları filtre kahve içip gün boyu havuzda vakit geçirip akşam ne bulursam yiyerek 1 ya da 2 kilo vererek geri dönmüştüm

ama şöyle bir avantajım vardı kahvaltı ve öğlen yemekleri çok kötüydü otelin :KK70:

akşamları bir tık idare ediyordu

çok teşekkür ederim canım 😘
rica ederim canım :KK60:

çok ama çok doğru hatta :KK24:

ben 2 sene önceki tatilimde aralıklı oruca yeni başlamıştım ve hatta tek öğün denemelerimdeydim

sabahları filtre kahve içip gün boyu havuzda vakit geçirip akşam ne bulursam yiyerek 1 ya da 2 kilo vererek geri dönmüştüm

ama şöyle bir avantajım vardı kahvaltı ve öğlen yemekleri çok kötüydü otelin :KK70:

akşamları bir tık idare ediyordu

rica ederim canım :KK60:
Aaaa bak isteeee oyle oluyorr ben rizelerde hep ekmek yedim tutturdular ye ondan aldim bence yoksa aksama kadar dogru dürüst birsey bile yiyemiyodum habu paçinin peşinden kosmaktan
Seninki otelde güzel bi avantajın olmuş kız yemekler güzel olmaması
bide diyemedim tambugday al diye 🤣🤣

unutmuşum canım kaptanım kusura bakma :KK24:

10.07.2023 Pazartesi

15.00
kepek ekmeğine sebze sandviç

20.00
2 yk kısır
2 yk makarna salatası
1 dilim peynirli 1 dilim patatesli börek

su: 2 lt
adım: 13.000den fazla adımım vardı ama foto çekmeyi unuttum o_O

FitVenus FitVenus
Adımın suyun harika da o gün tabağını napucuuuk bilemedim 🥲 şöyle düşün bütün gün çalıştın(spor) para kazandın(adımlar) sonra düşürdün veya çalındı o paraların. Hırsız da gün tabağı. Neyse yağa dönüşmemiştir(inşallah) ama yağ depolarından yakıta çevirmek yerine enerjisini yakıtını senin kısırdan makarna salatasından börekten almış vücut 🥲 bugün telafi edersin dimi🥰🙃

Aaaa bak isteeee oyle oluyorr ben rizelerde hep ekmek yedim tutturdular ye ondan aldim bence yoksa aksama kadar dogru dürüst birsey bile yiyemiyodum habu paçinin peşinden kosmaktan
Seninki otelde güzel bi avantajın olmuş kız yemekler güzel olmaması
bide diyemedim tambugday al diye 🤣🤣
yaa sorma hele aile tatillerinde yemek tam eziyet :KK43:

bayramda eşimin kuzeni çağırdı Çanakkaleye gittik, ben de aralıklı oruca çok alıştım artık 1-2den önce birşey yiyemiyorum ve akşam da çok geç yiyemiyorum rahatsız ediyor, ayyyy orada deli oldum sabah niye kahvaltı yapmıyorsun, eşim aradan dürtüyor ayıp oluyor az da olsa ye, görümcem burada diyet olmaz az da olsa at ağzına bilmen ne yahuu canım istemiyor canııımmmmmm :sinirli: çok sinir olmuştum sanki çocuk gibi zorla yemek yedirilmiştim

Adımın suyun harika da o gün tabağını napucuuuk bilemedim 🥲 şöyle düşün bütün gün çalıştın(spor) para kazandın(adımlar) sonra düşürdün veya çalındı o paraların. Hırsız da gün tabağı. Neyse yağa dönüşmemiştir(inşallah) ama yağ depolarından yakıta çevirmek yerine enerjisini yakıtını senin kısırdan makarna salatasından börekten almış vücut 🥲 bugün telafi edersin dimi🥰🙃
böyle anlatınca da vicdanım sızladı ay o_O:KK23:

söz telafi edilecektir dünkü yediklerim :KK49::KK60:

bayramda eşimin kuzeni çağırdı Çanakkaleye gittik, ben de aralıklı oruca çok alıştım artık 1-2den önce birşey yiyemiyorum ve akşam da çok geç yiyemiyorum rahatsız ediyor, ayyyy orada deli oldum sabah niye kahvaltı yapmıyorsun, eşim aradan dürtüyor ayıp oluyor az da olsa ye, görümcem burada diyet olmaz az da olsa at ağzına bilmen ne yahuu canım istemiyor canııımmmmmm :sinirli: çok sinir olmuştum sanki çocuk gibi zorla yemek yedirilmiştim
Ayyy evetttt bide bikerelen birsey olmaz diyolsr ya ayar oluyorumm yanii birak benii yani ister yiyim ister yemiyimm benide omrumden ömür ettilerr yok korkuyomusun yok bilmem nee bırak yemiyeyim ne taktın acıksam alırim zaten yanii burda diyet olmaz bilmem nee hee alıyım geriye ozaman bosunami uğraştım

Ben 3 kilo aldım ya üüüüç hep bunlardan hadi akşam irmik helvası yapalım yok bişi yemiyosun sen az daha ye. Oyüzden saldım ve balon gibi şiştim. Resmen çevre çok önemli. Bak arkadaşım dikkat ettiğimi biliyo elim boş gelmeyim diye chialı falan tb krakerle geldi geçen canımsın dedim

Ayyy evetttt bide bikerelen birsey olmaz diyolsr ya ayar oluyorumm yanii birak benii yani ister yiyim ister yemiyimm benide omrumden ömür ettilerr yok korkuyomusun yok bilmem nee bırak yemiyeyim ne taktın acıksam alırim zaten yanii burda diyet olmaz bilmem nee hee alıyım geriye ozaman bosunami uğraştım

Ya iyi niyetle ısrar ediyorlar da, işte aslında bizim kararımıza saygısızlık etmiş oluyorlar 😅 zaten mesele bir kere de olsa yememek, iradeni kırmamak

hayır şunu da anlamıyorum belki diyet yapmıyorum belki yaşam biçimim bu ki gerçekten vücudum alıştı artık belli saatler dışında istesem de yiyemiyorum
sırf ayıp olacak diye yemek yedirmek nedir, bu bence saygısızlık
bir de duygu sömürüsü yapmıyorlar mı, sen bizim yemeğimi beğenmedin, bizden mi tiksindin eeee ama yok artık :sinirli:

Ben 3 kilo aldım ya üüüüç hep bunlardan hadi akşam irmik helvası yapalım yok bişi yemiyosun sen az daha ye. Oyüzden saldım ve balon gibi şiştim. Resmen çevre çok önemli. Bak arkadaşım dikkat ettiğimi biliyo elim boş gelmeyim diye chialı falan tb krakerle geldi geçen canımsın dedim
jouya da dediğim gibi bu gerçekten büyük saygısızlık, gezmeye gidince illa yemek mi yememiz şart yemek yemeyince mi ayıp ediyoruz, eeee sen benim hayatıma saygı duymuyorsun ben sana niye saygı göstereyim o zaman, yemek yemem saygı göstermek demekse?

11 temmuz menüsü
Sabah 9
Sucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara larda
2 erik
1 tam buğday unundan minnacık pogaca
1 küçük çikolata

Akşam 18
Patlıcan yemeğim 6 kaşık
Bulgur pilavi 2 kaşık
Bolluk salata

Su. 3 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
15 dkk evde bolgesel hareket

Eklentiler

• 20230711_181733.jpg
    20230711_181733.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 31
11 temmuz menüsü
Sabah 9
Sucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara larda
2 erik
1 tam buğday unundan minnacık pogaca
1 küçük çikolata

Akşam 18
Patlıcan yemeğim 6 kaşık
Bulgur pilavi 2 kaşık
Bolluk salata

Su. 3 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
15 dkk evde bolgesel hareket
Buda evde yaptığım hareket

Eklentiler

• 20230711_141031.jpg
    20230711_141031.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 24
hayır şunu da anlamıyorum belki diyet yapmıyorum belki yaşam biçimim bu ki gerçekten vücudum alıştı artık belli saatler dışında istesem de yiyemiyorum
sırf ayıp olacak diye yemek yedirmek nedir, bu bence saygısızlık
bir de duygu sömürüsü yapmıyorlar mı, sen bizim yemeğimi beğenmedin, bizden mi tiksindin eeee ama yok artık :sinirli:

jouya da dediğim gibi bu gerçekten büyük saygısızlık, gezmeye gidince illa yemek mi yememiz şart yemek yemeyince mi ayıp ediyoruz, eeee sen benim hayatıma saygı duymuyorsun ben sana niye saygı göstereyim o zaman, yemek yemem saygı göstermek demekse? şekerim yükseliyor yemeyim diyorum. Sağlık için diyince bir tık duruyolar.
Ben artık mideme dokunuyor, şekerim yükseliyorfalan diyorum yalan da değil bir de bırakın ben kendim yemek istediğim zamanlarda yemiş oluyum da bari değsin kilo aldığıma hiç canımın istemediği şeyşeri ayıp olmasın diye yemek bende de ainir yapıyo 🙄haklısın canım

Ben artık mideme dokunuyor, şekerim yükseliyorfalan diyorum yalan da değil bir de bırakın ben kendim yemek istediğim zamanlarda yemiş oluyum da bari değsin kilo aldığıma hiç canımın istemediği şeyşeri ayıp olmasın diye yemek bende de ainir yapıyo 🙄haklısın canım
Yaa ben bu yalanı da kullanamıyorum çünkü söz konusu kendi ailesi olunca eşim de zıvanadan çıkıyor, belli saatler harici midemin almadığını bildiği halde ayıp olur diye en başta kendisi beni zorluyor 😡

İnsanların kilolarımızla, yememizle ya da yemememizle ilgili müdahaleleri son bulsa keşke çok çok dertliyim bu konuda

Kiloluyken ayyy yine 0,0000556 gr almışsın diye kafasında Baskülle gezen tanıdığım kişiler şimdi de ayyy yüzün çok çöktü kilo mu alsan demeye başladı 🤷🏼‍♀️😤😤

Yaa ben bu yalanı da kullanamıyorum çünkü söz konusu kendi ailesi olunca eşim de zıvanadan çıkıyor, belli saatler harici midemin almadığını bildiği halde ayıp olur diye en başta kendisi beni zorluyor 😡

İnsanların kilolarımızla, yememizle ya da yemememizle ilgili müdahaleleri son bulsa keşke çok çok dertliyim bu konuda

Kiloluyken ayyy yine 0,0000556 gr almışsın diye kafasında Baskülle gezen tanıdığım kişiler şimdi de ayyy yüzün çok çöktü kilo mu alsan demeye başladı 🤷🏼‍♀️😤😤
Ay o ne hadsizlik yaaa gerçi ben de şöyle iltifatlar duydum
-kız iyi vermişsin senin bi bacağın benim iki bacağım kadardı
-ooo iyi kg vermişsin ben veremez diyodum vsvsvsvs
İnsanlar tebrik etmeyi de bilmiyor:olamaz:
Ama benim moralim artık kolay kolay bozulmuyor ay ben hep güzeldim diyip geçiyorum:63:

X