- 31 Ekim 2013
- 20.872
- 68.997
- 40
Aranan kan bulundu
Ama dogru yaniii acmalar börekler ekmekler yersek alırız şahsen
rica ederim canımçok teşekkür ederim canım
Tamam canımKaptanın kabul etmiş süre olarak bildirirsin canım.
Aaaa bak isteeee oyle oluyorr ben rizelerde hep ekmek yedim tutturdular ye ondan aldim bence yoksa aksama kadar dogru dürüst birsey bile yiyemiyodum habu paçinin peşinden kosmaktançok ama çok doğru hatta
ben 2 sene önceki tatilimde aralıklı oruca yeni başlamıştım ve hatta tek öğün denemelerimdeydim
sabahları filtre kahve içip gün boyu havuzda vakit geçirip akşam ne bulursam yiyerek 1 ya da 2 kilo vererek geri dönmüştüm
ama şöyle bir avantajım vardı kahvaltı ve öğlen yemekleri çok kötüydü otelin
akşamları bir tık idare ediyordu
rica ederim canım
Adımın suyun harika da o gün tabağını napucuuuk bilemedimunutmuşum canım kaptanım kusura bakma
10.07.2023 Pazartesi
15.00
kepek ekmeğine sebze sandviç
20.00
2 yk kısır
2 yk makarna salatası
1 dilim peynirli 1 dilim patatesli börek
su: 2 lt
adım: 13.000den fazla adımım vardı ama foto çekmeyi unuttum
FitVenus
yaa sorma hele aile tatillerinde yemek tam eziyetAaaa bak isteeee oyle oluyorr ben rizelerde hep ekmek yedim tutturdular ye ondan aldim bence yoksa aksama kadar dogru dürüst birsey bile yiyemiyodum habu paçinin peşinden kosmaktan
Seninki otelde güzel bi avantajın olmuş kız yemekler güzel olmaması
bide diyemedim tambugday al diye
böyle anlatınca da vicdanım sızladı ayAdımın suyun harika da o gün tabağını napucuuuk bilemedimşöyle düşün bütün gün çalıştın(spor) para kazandın(adımlar) sonra düşürdün veya çalındı o paraların. Hırsız da gün tabağı. Neyse yağa dönüşmemiştir(inşallah) ama yağ depolarından yakıta çevirmek yerine enerjisini yakıtını senin kısırdan makarna salatasından börekten almış vücut bugün telafi edersin dimi
Ayyy evetttt bide bikerelen birsey olmaz diyolsr ya ayar oluyorumm yanii birak benii yani ister yiyim ister yemiyimm benide omrumden ömür ettilerr yok korkuyomusun yok bilmem nee bırak yemiyeyim ne taktın acıksam alırim zaten yanii burda diyet olmaz bilmem nee hee alıyım geriye ozaman bosunami uğraştımyaa sorma hele aile tatillerinde yemek tam eziyet
bayramda eşimin kuzeni çağırdı Çanakkaleye gittik, ben de aralıklı oruca çok alıştım artık 1-2den önce birşey yiyemiyorum ve akşam da çok geç yiyemiyorum rahatsız ediyor, ayyyy orada deli oldum sabah niye kahvaltı yapmıyorsun, eşim aradan dürtüyor ayıp oluyor az da olsa ye, görümcem burada diyet olmaz az da olsa at ağzına bilmen ne yahuu canım istemiyor canııımmmmmmçok sinir olmuştum sanki çocuk gibi zorla yemek yedirilmiştim
Ben 3 kilo aldım ya üüüüç hep bunlardan hadi akşam irmik helvası yapalım yok bişi yemiyosun sen az daha ye. Oyüzden saldım ve balon gibi şiştim. Resmen çevre çok önemli. Bak arkadaşım dikkat ettiğimi biliyo elim boş gelmeyim diye chialı falan tb krakerle geldi geçen canımsın dedimyaa sorma hele aile tatillerinde yemek tam eziyet
bayramda eşimin kuzeni çağırdı Çanakkaleye gittik, ben de aralıklı oruca çok alıştım artık 1-2den önce birşey yiyemiyorum ve akşam da çok geç yiyemiyorum rahatsız ediyor, ayyyy orada deli oldum sabah niye kahvaltı yapmıyorsun, eşim aradan dürtüyor ayıp oluyor az da olsa ye, görümcem burada diyet olmaz az da olsa at ağzına bilmen ne yahuu canım istemiyor canııımmmmmmçok sinir olmuştum sanki çocuk gibi zorla yemek yedirilmiştim
yaa sorma hele aile tatillerinde yemek tam eziyet
Ayyy evetttt bide bikerelen birsey olmaz diyolsr ya ayar oluyorumm yanii birak benii yani ister yiyim ister yemiyimm benide omrumden ömür ettilerr yok korkuyomusun yok bilmem nee bırak yemiyeyim ne taktın acıksam alırim zaten yanii burda diyet olmaz bilmem nee hee alıyım geriye ozaman bosunami uğraştım
hayır şunu da anlamıyorum belki diyet yapmıyorum belki yaşam biçimim bu ki gerçekten vücudum alıştı artık belli saatler dışında istesem de yiyemiyorumAyyy evetttt bide bikerelen birsey olmaz diyolsr ya ayar oluyorumm yanii birak benii yani ister yiyim ister yemiyimm benide omrumden ömür ettilerr yok korkuyomusun yok bilmem nee bırak yemiyeyim ne taktın acıksam alırim zaten yanii burda diyet olmaz bilmem nee hee alıyım geriye ozaman bosunami uğraştım
jouya da dediğim gibi bu gerçekten büyük saygısızlık, gezmeye gidince illa yemek mi yememiz şart yemek yemeyince mi ayıp ediyoruz, eeee sen benim hayatıma saygı duymuyorsun ben sana niye saygı göstereyim o zaman, yemek yemem saygı göstermek demekse?Ben 3 kilo aldım ya üüüüç hep bunlardan hadi akşam irmik helvası yapalım yok bişi yemiyosun sen az daha ye. Oyüzden saldım ve balon gibi şiştim. Resmen çevre çok önemli. Bak arkadaşım dikkat ettiğimi biliyo elim boş gelmeyim diye chialı falan tb krakerle geldi geçen canımsın dedim
Buda evde yaptığım hareket11 temmuz menüsü
Sabah 9
Sucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara larda
2 erik
1 tam buğday unundan minnacık pogaca
1 küçük çikolata
Akşam 18
Patlıcan yemeğim 6 kaşık
Bulgur pilavi 2 kaşık
Bolluk salata
Su. 3 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
15 dkk evde bolgesel hareket
Ben artık mideme dokunuyor, şekerim yükseliyorfalan diyorum yalan da değil bir de bırakın ben kendim yemek istediğim zamanlarda yemiş oluyum da bari değsin kilo aldığıma hiç canımın istemediği şeyşeri ayıp olmasın diye yemek bende de ainir yapıyohayır şunu da anlamıyorum belki diyet yapmıyorum belki yaşam biçimim bu ki gerçekten vücudum alıştı artık belli saatler dışında istesem de yiyemiyorum
sırf ayıp olacak diye yemek yedirmek nedir, bu bence saygısızlık
bir de duygu sömürüsü yapmıyorlar mı, sen bizim yemeğimi beğenmedin, bizden mi tiksindin eeee ama yok artık
jouya da dediğim gibi bu gerçekten büyük saygısızlık, gezmeye gidince illa yemek mi yememiz şart yemek yemeyince mi ayıp ediyoruz, eeee sen benim hayatıma saygı duymuyorsun ben sana niye saygı göstereyim o zaman, yemek yemem saygı göstermek demekse? şekerim yükseliyor yemeyim diyorum. Sağlık için diyince bir tık duruyolar.
Yaa ben bu yalanı da kullanamıyorum çünkü söz konusu kendi ailesi olunca eşim de zıvanadan çıkıyor, belli saatler harici midemin almadığını bildiği halde ayıp olur diye en başta kendisi beni zorluyorBen artık mideme dokunuyor, şekerim yükseliyorfalan diyorum yalan da değil bir de bırakın ben kendim yemek istediğim zamanlarda yemiş oluyum da bari değsin kilo aldığıma hiç canımın istemediği şeyşeri ayıp olmasın diye yemek bende de ainir yapıyohaklısın canım
Ay o ne hadsizlik yaaa gerçi ben de şöyle iltifatlar duydumYaa ben bu yalanı da kullanamıyorum çünkü söz konusu kendi ailesi olunca eşim de zıvanadan çıkıyor, belli saatler harici midemin almadığını bildiği halde ayıp olur diye en başta kendisi beni zorluyor
İnsanların kilolarımızla, yememizle ya da yemememizle ilgili müdahaleleri son bulsa keşke çok çok dertliyim bu konuda
Kiloluyken ayyy yine 0,0000556 gr almışsın diye kafasında Baskülle gezen tanıdığım kişiler şimdi de ayyy yüzün çok çöktü kilo mu alsan demeye başladı