Bu mesaja hem güldüm hem üzüldüm .Peşin peşin söylüyorum, ben masumum, suçlu kim bilmem, bende adamla papaz olmanın eşiğinden döndüm, herşey batıyor
Yerken aklıma geldi çökertmen .İskenderin adı var, ben çok sevmiyorum. bence bu daha lezzetli olmuştur
Biraz benim çökertme kebabına benzemiş
Afiyet şifa olsun
Gel kuzum kalbi buruklar dört oldu.Geçmiş olsunn kaptanımm
Ayy ben de böyleyim. Boğuluyorum sanki ağlayasım geliyor. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sabahtan akşama günler hızlıca bitsin diye saat kovalıyorum. Diyeti de vicdan azabından bozamıyorum. Saçma bi ruh halinin içindeyim
Maşallah bence çok güzel plan yapmışsın. Yeter ki gitsin de ne kadar sürüyorsa sürsünn
Günlük alman gereken özellikle protein ve yağdan bahsediyorum. Karbonhidrat da var ama sınırlandırma yapılabilir diyetlerde. Kas kaybetmemek için proteine, hormonlar için yağa ihtiyaç var. Kalori takip uygulamalarını kullanabilirsin.makroyu anlamadım pek kuzum ama kuru yemiş kalmamış evde alayım bende diyordum zaten biraz çiğ kuruyemiş ceviz filan :)
Canım tatlılar konusunda şunu diyebilirim: miktar konusunda sıkıntı yok belki ama iki ayrı zaman yerine tek seferde yesen daha iyiydi. Neden mi? İnsülin salgılanması açısından. Şimdi sen çikolatayı yedin. Hooop insülin salgılandı bir müddet sonra normal seviyeye indi. Sonra helva yedin tekrar insülin salgılandı. Bu şekilde sürekli insülin salgılatmak gereksiz. Ayrıca onlar ara öğün olamayacak kadar az miktarda.Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen
Sabah 9.30//
İki dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim
Öğle 12//
Bir kase havuç salatası
Bir servis kaşığı kuru fasulye
Bir servis kaşığı bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Ara// bir kare çikolata
Ara// bir minik kare çekme helvası
Akşam 19.30//
6 adet köfte ama ceviz boyutlarında küçüktü
Bir tabak kuru fasulye
İki yudum meyve suyu
Peşine muz yedim
Su 2.5lt
Spor: 2 mile Leslie (32dk)
10 dk hiit cardiyo yaptım
Tatlılar çok küçüktü aslında günlük kalori miktarıni gecmemisimdir bugün yinede yediğim için sonrasında üzüldüm yemeseydim keşke diye
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 noram Queen-zen @dolar milyoneri
yaaa uzunca açıklamışsın canım Allah razı olsun bunu bilmiyordum dediğin gibi yapmalıyım ama evet insülin çıkıyor bunu patates yerkende tatlı yerkende pilav yerkende yapıyoruz aslında hele pilava patates yemeğine şeker yemeği diye bakıyorum direk hemde hemen geri acıktırıyor o gün yemekte onlar varsa peynirli havuçlu bi salata yapıyorum hem karnım tok oluyor hem de daha sağlıklı yediğimi düşünüyorum tabii daha sağlıklı beslenedebilirim ama işyerinde olunca imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyorum. çokk teşekkür ederim canım benim düşünüp yazman bile mutlu etti beniCanım tatlılar konusunda şunu diyebilirim: miktar konusunda sıkıntı yok belki ama iki ayrı zaman yerine tek seferde yesen daha iyiydi. Neden mi? İnsülin salgılanması açısından. Şimdi sen çikolatayı yedin. Hooop insülin salgılandı bir müddet sonra normal seviyeye indi. Sonra helva yedin tekrar insülin salgılandı. Bu şekilde sürekli insülin salgılatmak gereksiz. Ayrıca onlar ara öğün olamayacak kadar az miktarda.
Bir arkadaşım vardı az yerdi ancak kilo veremezdi ve kilosuna göre yağlanması gereksiz fazlaydı. Sürekli yakınırdı. Ama sürekli ağzına az az birşeyler atardı. Masanın üzerinde peynir var mesela bir çatal alır bırakır. Bi yarım saat sonra gider bir dilim portakal yer, gibi gibi. Gün içindeki makroları hesaplıyor aşan birşey yok ancak kilo veremiyor. Sorununu izah ettim zorda olsa kabul ettirdim. O ağza minikleri atmayı bırakınca sabit kilo düşmeye başladı.
Uzun oldu ama izah ettiğimi düşünüyorum.
Yaa benimde alyans tektaş hepsi tur atıyor parmaklarimda hahaha ama daralttirmam yaa öyle takıyorum ben
benim de bugün yarın gelecek, patlamaya hazır bomba gibiyim, önüme gelen çatıyorumTamamen regl bunalımı gelmeden de gelince de hep aynı benim bugün ilk günü mesela ağlamaya yer arıyorum.
Ya olsak bir dert olmasak bir dert. Olurken ayrı bir dert.Aynı durumdayız canım. yüzüğün çok bol geliyordu düşüyordu . dün kuyumcular gittim daralt diye adam parmağıma taktı tam oldu rezil oldum . Adama regliyjm de diyecek halim yok tırıs tırıs döndüm
İyi durmussun. Tek öğün. Afiyet olsun canimGünaydın hanımlar
Dünün menüsünü bırakıyorum
LenaG Boncuk2307 sibel_84
28 Kasım Perşembe
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
100 gr çökelek ten domatesli biberli sote
100 gr susuz et yemeği
100 gr patates salatası
200 ml Tarçınlı süt
10 gr badem
40 gr kuru incir
Gün içinde: 2 lt su, 3 fincan bitki çayı,
Egzersiz :Yok.
Bugünden itibaren iki öğün beslenmeye geçiyorum. Çünkü sanırım midem küçüldü artık yemem gerekenleri yiyemiyorum (protein ve yağ) Amacım sağlıklı ve birazda kas kazanarak zayıflamak olduğu için bir müddet Omad a ara veriyorum IF e geçiyorum. 18/6 ya da 20/4 yapacağım.