- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Emin ol o da bizi unutamıyor hele ki beni hiçBi türlü unutamiyorm
2 ye kadar bekleyelim ama daha fazla beklemeye gerek yok canimtatlım biraz zaman vermek gerek. bence. gerçi o geldi kilo bildirdi. Muhtemel unuttu.
Agresifim kompleksiliyim diyirsun inanmammm gecmis olsun kaptanim
Ev usulu hamburger yapacagim ama yiyebilirmiyim diye cal hesapliyorum şuanEvet dayimin esi malimiz vsr yiyemiyoz demisti görgüsüz ayu
Tabi once saglik canim ama lezzetli seylerde hep zararli ya
Hadsiz miydin senEmin ol o da bizi unutamıyor hele ki beni hiç
Bana gönder sen yemeEv usulu hamburger yapacagim ama yiyebilirmiyim diye cal hesapliyorum şuan
Tatlim zor bi gün yasamişsin, cok geçmiş olsunBenim kimseyle problemim yok herkes buraya rahatlamaya motive olmaya geliyor. kimse kimseyi reelde tanimiyor. Bu yazacağimi lütfen üstüne alınma kesinlikle senle ilgili değil ama ben bu hayatta herkesi kucaklarım kimseyi irdelemem küçümsemem ama en sevmedigim insan tipi laf sokan ,hadsiz , ukala ,kendini birşey sanan insanlar.
Evet o benim bende yeni öğrendimHadsiz miydin sen
Evdekilere saldiriyorsun demek bende esime tirnaklarin cikmis gene diyor2 ye kadar bekleyelim ama daha fazla beklemeye gerek yok canim
Herkes cok guzel kilolar verdi takim olarak
Eee her zaman olmuyor ama regl baslangiic ya sonu cekilmez oluyorum ama size yansimiyor genelde :))
Sagol canim
Tebrik ederim canimBiraz gecikmeli de olsa Yettin
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
Eki Görüntüle 2933945
Kabak seni şisirmis öyleyseTebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Ben gördum senin sinirli halini bana çatıyosun2 ye kadar bekleyelim ama daha fazla beklemeye gerek yok canim
Eee her zaman olmuyor ama regl baslangiic ya sonu cekilmez oluyorum ama size yansimiyor genelde :))
Sagol canim
2 ye kadar bekleyelim ama daha fazla beklemeye gerek yok canim
Sagol canim
Poncik degildir o kiz senin kalbin olsa olsa pişidirEvet o benim bende yeni öğrendimoysa ki ne kadar ponçik bir kalbim var
Annem anliyor zatenEvdekilere saldiriyorsun demek bende esime tirnaklarin cikmis gene diyor
Ne yapayim kime catacagim baskaBen gördum senin sinirli halini bana çatıyosun
Bu hafta pılımı pırtımı toplayim bariMasterfit icin regl dönemi basladi dimi yineBende regl oldum.
Doyuramadik seni bir turluBana gönder sen yeme
Ah ah pişiPoncik degildir o kiz senin kalbin olsa olsa pişidir
Gel aksam bizeAh ah pişi
Sen yime -400 de gider kizEv usulu hamburger yapacagim ama yiyebilirmiyim diye cal hesapliyorum şuan