Ne zaman oldu kizBenimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
Etiketledim ama dönemdi cnm. Sadece blue dunki menüyü bildirmedigi icin avantaji kaybetmek üzücü. Zaten adim yarisini da cok minimal farkla kaybettik biliyorsun
Burda öyle insan yok öyle insanlar olsa sevmediğin ortamda durmazsin diye düşünüyorum. Mesela kime göre hadsiz geçen biri hadsiz olmadığım halde bana hadsiz dedi bence kişilerin bakış açısı da önemli.Benim kimseyle problemim yok herkes buraya rahatlamaya motive olmaya geliyor. kimse kimseyi reelde tanimiyor. Bu yazacağimi lütfen üstüne alınma kesinlikle senle ilgili değil ama ben bu hayatta herkesi kucaklarım kimseyi irdelemem küçümsemem ama en sevmedigim insan tipi laf sokan ,hadsiz , ukala ,kendini birşey sanan insanlar.
Biz bu dunyaya tatsiz tuzsuz seyler yiyip içmeye geldik anasi satayimGazoz sekerli maden suyu icin
Saat kaça kadar bekleniyor
Bu lafları kime diyorsun canım? Kim alınsın?Benim kimseyle problemim yok herkes buraya rahatlamaya motive olmaya geliyor. kimse kimseyi reelde tanimiyor. Bu yazacağimi lütfen üstüne alınma kesinlikle senle ilgili değil ama ben bu hayatta herkesi kucaklarım kimseyi irdelemem küçümsemem ama en sevmedigim insan tipi laf sokan ,hadsiz , ukala ,kendini birşey sanan insanlar.
1 ay olmustur canim asagi yukariNe zaman oldu kiz
Cok bile uyudum aslında biraz reglin etkisi var bugün normalde basim agrimaz ama az bira agresif olabilriimIyi uyumadinmi cnm hayirdir
Ayy o kisi cok yemedigim halde bana da cok yiyosun gelsin kilolar demistiBurda öyle insan yok öyle insanlar olsa sevmediğin ortamda durmazsin diye düşünüyorum. Mesela kime göre hadsiz geçen biri hadsiz olmadığım halde bana hadsiz dedi bence kişilerin bakış açısı da önemli.
bekleme yok canım. 12 dedik. Ama tabi ki biraz beklemek gerek. Şuan menü sonucu belirliyor.Saat kaça kadar bekleniyor
12 ye kadar bildirimler bitsin dedim menuleride o saati baz alacagim yapacak birsry yokSaat kaça kadar bekleniyor
Senin akrabanmiydi para var ama yiyemiyoruz diyen . Valla once saglik cok yakin tadigim boyle usttt duzey zengin var ne yemek nede karada olmak yaramiyir hersey yasak 8_9 ay denizde olmak zorunda ve bunun sebebi gwncken yedikleriBiz bu dunyaya tatsiz tuzsuz seyler yiyip içmeye geldik anasi satayim
tatlım biraz zaman vermek gerek. bence. gerçi o geldi kilo bildirdi. Muhtemel unuttu.12 ye kadar bildirimler bitsin dedim menuleride o saati baz alacagim yapacak birsry yok
NeyseAyy o kisi cok yemedigim halde bana da cok yiyosun gelsin kilolar demisti
Agresifim kompleksiliyim diyirsun inanmammm gecmis olsun kaptanimCok bile uyudum aslında biraz reglin etkisi var bugün normalde basim agrimaz ama az bira agresif olabilriim
Herkes 50kg olacakAyy o kisi cok yemedigim halde bana da cok yiyosun gelsin kilolar demisti
Ben gördümAgresifim kompleksiliyim diyirsun inanmammm gecmis olsun kaptanim
Evet dayimin esi malimiz var yiyemiyoz demisti görgüsüz ayuSenin akrabanmiydi para var ama yiyemiyoruz diyen . Valla once saglik cok yakin tadigim boyle usttt duzey zengin var ne yemek nede karada olmak yaramiyir hersey yasak 8_9 ay denizde olmak zorunda ve bunun sebebi gwncken yedikleri