- 7 Ocak 2018
- 27.373
- 79.557
- 35
Kız diğer borçlara girme şimdi icralık oluruz bu senin borcundan bahsediyorumBenimde varda allah biliyor soyle az daha sogusun havalar diye bekliyorum 90 gun borc var hamileliklerden emzirmelwrden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız diğer borçlara girme şimdi icralık oluruz bu senin borcundan bahsediyorumBenimde varda allah biliyor soyle az daha sogusun havalar diye bekliyorum 90 gun borc var hamileliklerden emzirmelwrden
Eksin güzel canım tebrikler
rabbim bir daha yaşatmasın bunu da inşallah çabuk atlatırsınız ki hiç kolay değil yaşadıklarınız rabbim yardımcınız olsun , senin yanına ailenden gelebilecek kimse yok mu destekle çabuk atlatırdın sütün de belki hızlıca geri gelirdi , eşinin babası abisi var mı ona da destek lazımSagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım
Sonuclar aciklandi tatlim :)))bluegreeneyes dünki menün eksik cnm. Yazabilirmisin...
Çok geçmiş olsun canımSagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım
Film gibi trajikomik bir üzülüp bir gülüyorum o anı hayal ederek tövbe bismillahValla abla insanin aklina ilk yavrucuklari geliiyor
Dugun cenazeye donmedi sukur profosyeneller tabi ayaklarina sıkmislar .
Ayy cnm ya simdi okudum. Şok oldum. Bu nasil biseydir ya adamin kucaginda cocuk varken bile saldirabiliyorlar. Insan degiller bunlar. 3-5 krs verip cezasiz kurtulacaklarini bilmeleri böylelerini daha da cesaretlendiriyor cnm. Cok gecmis olsun. Gercekten cok üzüldüm.Sagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım
Borcum yok ki regl olmadim bu sene ramazandaKız diğer borçlara girme şimdi icralık oluruz bu senin borcundan bahsediyorum
Benim borclara yardim et o zmn. 2 gebelik 2 lohusalik ve regl borclarim duruyor. Hic tutamadim.Borcum yok ki regl olmadim bu sene ramazanda
Yaaaa nasıl başardın kız onuBorcum yok ki regl olmadim bu sene ramazanda
Cok gecmis olsun halden anlamayan ben halinize cok uzuldum tum samimiyetimle .Nasil bir zorbaliktik ,vicdansizliktirSagol canim benim Allah halden anlayandan razi olsun. Esimin kafası ense kısmi şiş burnu kırık bir gözü kan içinde. Oglum gece inleyerek uyudu 2 kerede sıçrayarak uyandı. Kızda sabaha kadar huysuzdu emzirmeye çalıstım süt gelneyince çıldırdi resmen . Benimde suratimin sag tarafi sag kolum komple uyuştu hic uyumadım
Onlar var bende de ama onlari karisfirmiyormusuzBenim borclara yardim et o zmn. 2 gebelik 2 lohusalik ve regl borclarim duruyor. Hic tutamadim.
Emzirdgim icin duzensiz oluyordu ya 50 gunde filan ondan canim ama genelde ramazanda sonuna denk gelir 1_2 gun yada hic yemem orucuYaaaa nasıl başardın kız onu
gayet güzel canım
Cok gecmis olsun halden anlamayan ben halinize cok uzuldum tum samimiyetimle .Nasil bir zorbaliktik ,vicdansizliktir
Bende arti geldim gel gazoz içip efkar dağıtalımTebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Gazoz sekerli maden suyu icinBende arti geldim gel gazoz içip efkar dağıtalım
Burda oyle insanlarin oldugunu düşünmüyorum canim herkes birbirine destek icin burdaBenim kimseyle problemim yok herkes buraya rahatlamaya motive olmaya geliyor. kimse kimseyi reelde tanimiyor. Bu yazacağimi lütfen üstüne alınma kesinlikle senle ilgili değil ama ben bu hayatta herkesi kucaklarım kimseyi irdelemem küçümsemem ama en sevmedigim insan tipi laf sokan ,hadsiz , ukala ,kendini birşey sanan insanlar.