Popüler Konu LenaG ile MasterFit

sağolasın canım

doğru diyorsun ,genelimizin zamanın da sık sık yaptığı şey işte gülüm

teşekkür ederim canım

Msjimda duzeltme yaptim sen cvp vermedem once bakinca gorursun . Altindada zaten senin iyiligin icin konusmusum tekrar okuyunca gorursun . Gitmeye bahane arayan herkes burda birine istenmiyorsam giderim diyor ki sana tü nasil yaparsin bunu dememisim . Benimde burda en son isteyecegim sey gitmeye yer arayan kisinin bana catip beni kendine bahane etmesi . Gidecek olan gitsin senin nezninde soyluyorum kimseye ay neden yedin denmiyor masallah yemeye devam edin

sağol canım

Sagol canim esimi aradim geldide gittik yapistirdilar ,zayiflayinca dis etleride kuculuyormus bol geldigi icin dusuyormus bir yasima daha girdim
Dolgun mu düştü? Geçmiş olsun. Benimde mayista bir dolgum kirildi şimdide iyice bütün dişlerim agri yapmaya başladı korkudan gidemiyorum dişçiye

Dolgun mu düştü? Geçmiş olsun. Benimde mayista bir dolgum kirildi şimdide iyice bütün dişlerim agri yapmaya başladı korkudan gidemiyorum dişçiye
Korkunun faydasi yok canim gitmezsen daha kotu olur daha cok islem gerekir..Kanl tedavisnin ustunde kaplama vardi o dustu ama hallettiler 10dklik isti

gülüm kime zarar vereceksin, biz de aynı şeyleri yaptık seni en iyi biz anlarız kendine zarar olmasın , o kadar adım uğraş kilo verirken zarar gelmesin sana

Gecen hafta 70
Bu hafta 69.6
Fark 400 gr
Yarışmaların 2sine de katılıyorum

@Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@fantastikaaa
Eki Görüntüle 2933881
Ekside olman güzel canım tebrikler
Tebrikler canim

Tebrikler canim
Sağol canım
Eki Görüntüle 2933884
Nickimi degistirip 400_500 yapacagim az kaldi acaba kimin agini aldim diyecegimde kknin yarisi alacaklı çıkar

Cum: 70.9
Guncel:70.45
Fark:450
Yuzde :0.63

Yarismalarin ikisinede varim
Ekside olman güzel canım tebrikler
Dikkat et canım. Kilo alma.

Harikasıniz muhteşem.
Sağol canım
Günaydın
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 72.7
Fark, 700 gr
@fantastikaaa @Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa

Bu hafta masterfite katilmayacagim
Eksin güzel canım tebrikler
Sağol canım
Sağol canım
-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900
Eksin güzel canım tebrikler
Sağol abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…