Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Biraz gecikmeli de olsa Yettin😆
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
IMG_20211015_120704.jpg

gülüm kime zarar vereceksin, biz de aynı şeyleri yaptık seni en iyi biz anlarız kendine zarar olmasın , o kadar adım uğraş kilo verirken zarar gelmesin sana

Canim benim ben 2 3 haftadir kilo veremiyorum yada az veriyorum ama hiçbir cuma günu artı gelmedim.
Yinede hiç bir gün menülerimi bozmadım adım sözumude tuttum. Herkes ara ara menülerinin disına çıkıyor ama böyle vebal yüklenmiyor. Takım kaptanlari uyarir anlarim ama yarismazken zarar vermemisken bu muamelede hic adaletli değil

Sagol canim ,sende bana kusup gidip geri gelmistin demi kiz ben senin kotulugun icin mi kizmistim sana
Sadece senden kaynakli değildi. O hafta ciddi bunalim haftamdaydim, herşeyi başka görüyordum. Gerçekten küsmüş olsam geri gelmezdim. Sadece bazi anlarda herşey daha ağır geliyor

Canim benim ben 2 3 haftadir kilo veremiyorum yada az veriyorum ama hiçbir cuma günu artı gelmedim.
Yinede hiç bir gün menülerimi bozmadım adım sözumude tuttum. Herkes ara ara menülerinin disına çıkıyor ama böyle vebal yüklenmiyor. Takım kaptanlari uyarir anlarim ama yarismazken zarar vermemisken bu muamelede hic adaletli değil
baharım düzeltmiş hemen zaten yarışmadasın sanmış , kimsenin kötülüğünü gerçekten istemez o da zamanın da kaptanlık da yardımcılığı da yaptı çok kişinin zayıflamasına destek oldu vesile oldu , sen üstüne düşüne yaptın gülüm inşallah hızlıca sorunların da çözülür ama bak kuzum çoğu kişi 10 ayda bilemedin 1.5 yılda 30 -40 kilo veriyor ben al ver al ver yavaş giden kilolarla 6 yılda 30 kilo verdim çok yıpratıcı bu süreç kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemem bari beden olarak rahat sağlıklı olalım ne kendimize baktığımızda üzülelim ne de milletin kilolarımıza ettiği laflara üzülelim bir an önce inşallah toparlarsın ve zayıflamaya başlarsın en çok biz seviniriz inan gülüm:KK74:

Günaydın masterfit'in güçlü kadınları 💙💛

Geçen cuma = 69.7
Bu hafta cuma = 67.6
Fark = - 2.1
Yüzde = %3.01
Eki Görüntüle 2933851

@Zipzip-
E Elif_Eylul
fantastikaaa fantastikaaa

Büyük tuvaletimi yapamadim henüz yapınca güncellerim 🤭

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 76
Güncel = 75.4
Fark = 0.6
Yüzde = 0.79

@Zipzip- E Elif_Eylul @Mefkurem

Gecen hafta 70
Bu hafta 69.6
Fark 400 gr
Yarışmaların 2sine de katılıyorum

@Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
fantastikaaa fantastikaaa
Eki Görüntüle 2933881

Eki Görüntüle 2933884
Nickimi degistirip 400_500 yapacagim az kaldi acaba kimin agini aldim diyecegimde kknin yarisi alacaklı çıkar :KK43:

Cum: 70.9
Guncel:70.45
Fark:450
Yuzde :0.63

Yarismalarin ikisinede varim

Günaydın 💮
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 72.7
Fark, 700 gr
fantastikaaa fantastikaaa @Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa

Bu hafta masterfite katilmayacagim 🌸🌺

kilo bildirimini yapayım hemen

geçen hafta 82.5 ( galiba )
bu cuma 81.4
fark -1.1 ama hala aldıklarım duruyor 2 hafta önce 80.2 ydim bu da demektir ki 1 kilo .200 gram artıdayım halaaaa:confused:

yarışmalara katılmıyorum ..

@Zipzip- @Cordeliaa E Elif_Eylul

Kilo bildirimi

Gecen hafta 105. 2
Bugün 103.3
Fark 1.9💙Eki Görüntüle 2933930
Yüzde 1.80
Pazartesiden sonra fazla gitmedi 😐

Biraz gecikmeli de olsa Yettin😆
Geçen cuma 82.25
Bugün 80.75
Fark1.5
Yuzde%1.82
Eki Görüntüle 2933945
herkes süpper vallahi :nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ne vebali allah askina ,yarisiyormuydun diye sormusum? emin olmak icin donup bakmisim, msjimda duzeltme yapmisim .Kimsenin vebalini istemiyorum lutfen

X