Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun. İlk menün hayirli olsun
Günaydın musmutlu sabahlar
Tünaydın
günaydın kızlar

bugün işlerim var evden çalışıyorum ne yazık ki

inşallah çarçabuk biter
Kolay gelsin canım

Afiyet olsun canım

Gunaydin kizlar
Gune uykusuz olarak basliyorum bende
Oglumun gece den belli atesi var bi dusuyo bi yukseliyo
Disleri yuzunden galiba
Günaydin cok gecmis olsun kac aylik canim
Sagol kaptanim
Aaa hic üsenme canim önce gözünüz doycak bence güzel bi tabak hazirla kendine
2 mil leslie yapıldı . Mesajımı gören su içsin ❤
masallah, bende simdi spor yapcagim oglan uyusun
Günaydın canim ❤

Günaydın canim kolay gelsin ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤
Sagol kaptanim

Burnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruz çok sık olmuyor bu havalar

Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
Sivas eskiden öyleydi kuzum, nerde o eski soğuklar
Hiç te sevmem

Geçmiş olsun canım

eçmiş olsun canım. Ne kadardı oğlun

Günaydın canim gecmis olsun

Günaydin cok gecmis olsun kac aylik canim
Sagolun kizlar 7 aylik oldu oglum
Aaa hic üsenme canim önce gözünüz doycak bence güzel bi tabak hazirla kendine
Bi mandalina yiyip gecistirrdim.oglum durmuyo hic firsat bulamadim

Canım duymadim ama eğer belirtiler uyuyorsa Türkiye'ye gelince görün bir Dr a...ben de hipotiroidi var onda da glutensiz beslenmem gerek ama mümkün değil yapmam,ben karbonhidrat seviyorum...bizim bir arkadaş aile boyu organik ve glutensiz besleniyorlar ama bence çok ağır birşey...benim de basen ile üst arasında bir veya iki beden fark var ama bacaklarım ince sadece popoda var ve ödem çok olmaz yani bileklerim falan fazla incedir benim genetik,zayıflayınca hele daha da inceliyor bacaklarım çok komik duruyor iki kürdan üstüne popo şeklinde
Ellerine sağlık kaptanım
Ooo harikasın, ben kahvaltıda batırdım ama akşama toparlarim
Yuhh ya o ne öyle Allah size kolaylik versin hayat durmuyor bu bu derecelerde okullar isler ulasim nasil oluyor ?

Süpersinn kaptanim iyi motivasyon verdin sabah sabah

Bugun hava yagmurlu evde spor şart
Kız ben de Kars'ta okudum uniyi, inan hayat durmuyor -40 ,50 falan oluyordu gece özellikle arkadaşların evinin mutfak duvarı iç kısmı buz olmuştu ve biz gece havalar biraz ısındı diye yani -30 dan -10 düştü diye arkadaşlarla çıkıp dondurma yemiştik o soğukta geceleri çıkardık corbaciya, dürümcüye...gündü okula falan giderdik...insan alışıyor

Sagolun kizlar 7 aylik oldu oglum

Bi mandalina yiyip gecistirrdim.oglum durmuyo hic firsat bulamadim
Masallah
Kiz öyle gecistirme olunca aksam bende genelde patlama oluyor acliktan yani herkez kendini dha iyi bilir ama bence pratik enazindan 2 yumurta haslayip onlari yiyebillrsn en kolayindan enazindan tok tutar
Yaa fena bende almanyada -20lere kadr gördm ama daha fazlasni düsünemiyorm ya baya buz gbi oluyodur valla iyiymis o dondurma yeme olayida

Günaydın canim kolay gelsin ❤

Afiyet olsun canim ❤
teşekkürler kaptanımm

Afiyet olsun. Hiiiiç bir sey olmaz. Dengenin kitabini yazarsin
sağol canımm

Kolay gelsin canım
teşekkürler canımm

güya çalışıyorum, bir yandan da küçük kızımla uğraşıyorum, gece çok ateşlenmişti bugün öğlene doğru kulağım ağrıyor diye ağlamaya başlayınca apar topar hastaneye götürdüm, antibiyotik başladı doktoru
çok halsiz yavrum, sürekli yanıma gelip sarılıyor bana, ilgi bekliyor ama benim de çalışmam gerek üfffff içim parçalnadı bugün haline kızımın
şimdi de uyuyor o uyurken hızlı hızlı yapayım da işlerimi o uyanınca 1 saat olsun onunla ilgileneyim istiyorum

Orta kulak iltihabı… üstüne tez yazarım, o kadar atlattı kızım. Çok geçmiş olsun. Ateş ve halsizlik 2 gün sürüyor, en çokta o halsizlikleri iştahsızlıkları beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…