- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
Afiyet olsun. İlk menün hayirli olsunİlk menümü yazayım
@Zipzip-
Cordelia
3 şubat
2 dilim çavdar ekmeği, birine az tereyağı az reçel, birine az çikolu fındık ezmesi ,domates salatalık 1 yumurta 1 dilim peynir
100 ml sütle yarım paket toz sıcak çikolata
Fırında falafelli salata , form çay
Yağ yakıcı türk kahvesi
Siyah çay 1/4 gofret
Tavuk haşlama, ayran ,haşlama sebze
Rezeneli çay ,1 kuru tr hurma,1 çikolatalı yulaf kurabiye
1.5 lt su , 25 dk egzersiz, 6.270 adım
TünaydınGünaydın musmutlu sabahlar
Kolay gelsin canımgünaydın kızlar
bugün işlerim var evden çalışıyorum ne yazık ki
inşallah çarçabuk biter
Mottomuz şu olsun ‘Ben dönyanın en gözel garısıyam!’ Bütün takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu hafta bir değişiklik yapın ve birşeyi yerken size ne kadar faydası olacağını düşünün
Şifa olsun❤Peki su içerken mesajı okumamm
Günaydin cok gecmis olsun kac aylik canimGunaydin kizlar
Gune uykusuz olarak basliyorum bende
Oglumun gece den belli atesi var bi dusuyo bi yukseliyo
Disleri yuzunden galiba
Sagol kaptanimSayı olarak kendi saydı canim.
50 ile başladık 10 ar ar yükseltti ben altıncı sette pes ettim
Pilav pirinçti sanırım.
Sebze ilistirseymissin bir yerlere kurtarbilirmis yinede. Bugün dengelersin canim sennn
Afiyet olsun canim
Aaa hic üsenme canim önce gözünüz doycak bence güzel bi tabak hazirla kendineDun alintilamistim cevap veremedim bi turlu:)
Kanimi kesseniz mavi akar bu hafta
Her daim guveniyoruz kaptanim
Ben duymadim hic canim halk arasinda fil hastaligimi deniyodu sanki
KAnada col soguk ulke diye biliyorum
Huc sevmiyorum kisi
Gunler cok kisa oluyo
Hosgeldin canim
Gunaydin canim
iste buuu
Afiyet olsun canim
Bende eriniyorum biseyler hazirlamaya
2 mil leslie yapıldı. Mesajımı gören su içsin ❤
Sagol kaptanimGünaydın canim ❤
Günaydın canim kolay gelsin ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Sivas eskiden öyleydi kuzum, nerde o eski soğuklarBurnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruzçok sık olmuyor bu havalar
Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
Geçmiş olsun canım
eçmiş olsun canım. Ne kadardı oğlun
Günaydın canim gecmis olsun
Sagolun kizlar 7 aylik oldu oglumGünaydin cok gecmis olsun kac aylik canim
Bi mandalina yiyip gecistirrdim.oglum durmuyo hic firsat bulamadimAaa hic üsenme canim önce gözünüz doycak bence güzel bi tabak hazirla kendine
Hayırla, sağlıkla kucağına al canımNasil gelim canim
Onumuzdeki 8 ay boyunca kilo almaya musaitim artik
Canım duymadim ama eğer belirtiler uyuyorsa Türkiye'ye gelince görün bir Dr a...ben de hipotiroidi var onda da glutensiz beslenmem gerek ama mümkün değil yapmam,ben karbonhidrat seviyorum...bizim bir arkadaş aile boyu organik ve glutensiz besleniyorlar ama bence çok ağır birşey...benim de basen ile üst arasında bir veya iki beden fark var ama bacaklarım ince sadece popoda var ve ödem çok olmaz yani bileklerim falan fazla incedir benim genetik,zayıflayınca hele daha da inceliyor bacaklarımMerhaba kizlar çogunuz uyudugunuza gore kalan gece kuṣlari ile sohbet edelim biraz digerleri de sabah gorurse crvap verebilir .Lipödem duymussunuzdur aslinda genetik bir hastslik resmi teşhis konulan var mi aramizda? Bacak basen bolgesinde yaglanma ve selulit olan herkes acaba lipödem mi var bende diye dusunuyor bu aralar .Nerden mi biliyorum? Diyet sayfalarini diyetisyenlerin gönderilerinin altindaki mesajlari okuyarak böyle bir çıkarimda bulundum .Aslinda kslp damar cerrahi tarafindan testler yapilarak teshis konulan bir hastalik ama belirtileri okuyunca kendimden suphelendim.Belki sizde de ayni belirtiler vardir ?üst ve alt beden arasinda ennaz 2 beden fark olmasi , zayiflamaya ragmen incelmeyen bacaklar ve kaybolmayan yağ dokusu görüntüsü,bacaklarda agri ve morarma , diz kapsklarinda yaglanma (zayifken bile) ayak bileklerde ödem (manşet diyolar ne oldugunu anlamadim).Lipodem olan kisiler normsl diyetle duzelemiyor karbonhidrat gluten ve süt urunlerini hsyatlarindan çikariyolar (ki benim icin cok zor) sizin var mi bu konu hakkinda tecrubeleriniz ya da bilginiz
Ellerine sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 63.Etap Kırmızı Takım Hallederiz Kırmızı Kaptan 86.7 @siskopat Kırmızı 83.3 @Kinoalihatun Kırmızı 82.6 Cordelia Kırmızı 79.75 @succulentaski Kırmızı 60.8 @karamelllim Kırmızı 79.2 @Mavikus_ Kırmızı 73.2 Migrenben Kırmızı 71.6 @Suskunkardelen Kırmızı 66.9 @Zipzip- Kırmızı-Sarı @erenmothers Kırmızı-Sarı Mavi Takım @Ucmelekannesi Mavi Kaptan 83.1 @Mthn83 Mavi 81.2 Jasminium84 Mavi 64.6 Pnrrr-12 Mavi 75.3 @Elif Tolga Mavi 72.2 G Goklerce Mavi 69.9 I Ilyusa Mavi 76.7 @Beyaz leylak Mavi 78.1 kelebek19 Mavi 58.6 @Fit mutlu anne Mavi-Sarı @Willemijn- Mavi-Sarı Yeşil Takım Hedef60kgolmak Yeşil 75.3 @Toprak_ Kokusu Yeşil 67.4 @belmayne Yeşil
Ooo harikasın, ben kahvaltıda batırdım ama akşama toparlarimGÜNAYDIN KIZLARBugün güne erken başladım 7 buçukta esimi gonderince uyumayıp spor yaptim 1 saat sonrasinda cocuklar uyandi kahvalti fasli bi duş aldım detoks yapacagim bugun 11.30 da kahvalti zamanı bakalim bugün benim için milat olabilecek mi?
Kız ben de Kars'ta okudum uniyi, inan hayat durmuyor -40 ,50 falan oluyordu gece özellikleYuhh ya o ne öyleAllah size kolaylik versin hayat durmuyor bu bu derecelerde okullar isler ulasim nasil oluyor ?
Süpersinn kaptanim iyi motivasyon verdin sabah sabah
Bugun hava yagmurlu evde spor şart
Gecmis olsun cnmGunaydin kizlar
Disleri yuzunden galiba
Amin cnm. Rabbim sağlık sıhhat versin.Özel doktor olmadığı için mi acabaçok teşekkür ederim sağlıklı günlerimiz olsun. Tetra diye bir antibiyotik verdi iki kutu. İlk ağrılar kalmadı çok şükür.
MasallahSagolun kizlar 7 aylik oldu oglum
Bi mandalina yiyip gecistirrdim.oglum durmuyo hic firsat bulamadim
Yaa fena bende almanyada -20lere kadr gördm ama daha fazlasni düsünemiyorm ya baya buz gbi oluyodur valla iyiymis o dondurma yeme olayidaCanım duymadim ama eğer belirtiler uyuyorsa Türkiye'ye gelince görün bir Dr a...ben de hipotiroidi var onda da glutensiz beslenmem gerek ama mümkün değil yapmam,ben karbonhidrat seviyorum...bizim bir arkadaş aile boyu organik ve glutensiz besleniyorlar ama bence çok ağır birşey...benim de basen ile üst arasında bir veya iki beden fark var ama bacaklarım ince sadece popoda var ve ödem çok olmaz yani bileklerim falan fazla incedir benim genetik,zayıflayınca hele daha da inceliyor bacaklarımçok komik duruyor iki kürdan üstüne popo şeklinde
Ellerine sağlık kaptanım
Ooo harikasın, ben kahvaltıda batırdım ama akşama toparlarim
Kız ben de Kars'ta okudum uniyi, inan hayat durmuyor -40 ,50 falan oluyordu gece özelliklearkadaşların evinin mutfak duvarı iç kısmı buz olmuştu ve biz gece havalar biraz ısındı diye yani -30 dan -10 düştü diye arkadaşlarla çıkıp dondurma yemiştik o soğukta geceleri çıkardık corbaciya, dürümcüye...gündü okula falan giderdik...insan alışıyor
Maşallah cnm. Afiyet olsun.35dk leslie yapildi smdi kahve ile muzkurusu yiyorum aksam tavuk kanat aticam firinasizde neler var yemekte ?
TeşekkürAfiyet olsun. İlk menün hayirli olsun
Tünaydın
Kolay gelsin canım
Günaydın canim kolay gelsin ❤
teşekkürler kaptanımmAfiyet olsun canim ❤
sağol canımmAfiyet olsun. Hiiiiç bir sey olmaz. Dengenin kitabini yazarsin
teşekkürler canımmKolay gelsin canım
Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin, zor süreçler…Gunaydin kizlar
Disleri yuzunden galiba
Orta kulak iltihabı… üstüne tez yazarım, o kadar atlattı kızım. Çok geçmiş olsun. Ateş ve halsizlik 2 gün sürüyor, en çokta o halsizlikleri iştahsızlıkları beni benden alıyorteşekkürler kaptanımm
sağol canımm
teşekkürler canımm
güya çalışıyorum, bir yandan da küçük kızımla uğraşıyorum, gece çok ateşlenmişti bugün öğlene doğru kulağım ağrıyor diye ağlamaya başlayınca apar topar hastaneye götürdüm, antibiyotik başladı doktoru
çok halsiz yavrum, sürekli yanıma gelip sarılıyor bana, ilgi bekliyor ama benim de çalışmam gerek üfffffiçim parçalnadı bugün haline kızımın
şimdi de uyuyor o uyurken hızlı hızlı yapayım da işlerimi o uyanınca 1 saat olsun onunla ilgileneyim istiyorum