Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maşallah cnm. Afiyet olsun.
Benim misafirim var.
Akşama lahmacun yaicam ana yemek olarak.
Afiyet olsun canim lahmacun da güzel 😍
teşekkürler kaptanımm :KK60:

sağol canımm :KK200::KK60:

teşekkürler canımm

güya çalışıyorum, bir yandan da küçük kızımla uğraşıyorum, gece çok ateşlenmişti bugün öğlene doğru kulağım ağrıyor diye ağlamaya başlayınca apar topar hastaneye götürdüm, antibiyotik başladı doktoru :KK43:
çok halsiz yavrum, sürekli yanıma gelip sarılıyor bana, ilgi bekliyor ama benim de çalışmam gerek üfffff :KK43: içim parçalnadı bugün haline kızımın
şimdi de uyuyor o uyurken hızlı hızlı yapayım da işlerimi o uyanınca 1 saat olsun onunla ilgileneyim istiyorum
Yaa kiyamam Allah sifa versin canim cabuk toparlar insallah ya gercekten cocuklar hasta olunca cok zor oluyor birde senin calisman gerek olmasi cok daha zor bi durum Allah kolayliklar versin canim
Bende kızımı gezmeye çıkardım, geldik bir avm ye. Otoparka girdiğim gibi pişman oldum, resmen adım atacak yer yok. Yemek alanı ağzına kadar dolu, ben şok 😒
Nerde yasiyordun canim
Biz asla haftasonu avmye gitmeyiz gerekirse evde otururz 🤣😄 ben istesem esim götürmez ama senin spyledign sebepzen ötürü bende istemiyorm zaten

teşekkürler canımm

güya çalışıyorum, bir yandan da küçük kızımla uğraşıyorum, gece çok ateşlenmişti bugün öğlene doğru kulağım ağrıyor diye ağlamaya başlayınca apar topar hastaneye götürdüm, antibiyotik başladı doktoru :KK43:
çok halsiz yavrum, sürekli yanıma gelip sarılıyor bana, ilgi bekliyor ama benim de çalışmam gerek üfffff :KK43: içim parçalnadı bugün haline kızımın
şimdi de uyuyor o uyurken hızlı hızlı yapayım da işlerimi o uyanınca 1 saat olsun onunla ilgileneyim istiyorum
Aah ahh,insan cok uzuluyor . Memur olmasaydim, calismazdim,yani muhtac olmasam, anneyken daha da zor. Sınavla ter attik diye calisiyorum. Bir an once iyilessin yavrucak 😔

Orta kulak iltihabı… üstüne tez yazarım, o kadar atlattı kızım. Çok geçmiş olsun. Ateş ve halsizlik 2 gün sürüyor, en çokta o halsizlikleri iştahsızlıkları beni benden alıyor🥺
Sağol canım sorma çok sevdiği sütü bile içmiyor, antibiyotik verecegim veremiyorum 😔

Afiyet olsun canim lahmacun da güzel 😍

Yaa kiyamam Allah sifa versin canim cabuk toparlar insallah ya gercekten cocuklar hasta olunca cok zor oluyor birde senin calisman gerek olmasi cok daha zor bi durum Allah kolayliklar versin canim

Nerde yasiyordun canim
Biz asla haftasonu avmye gitmeyiz gerekirse evde otururz 🤣😄 ben istesem esim götürmez ama senin spyledign sebepzen ötürü bende istemiyorm zaten

Aah ahh,insan cok uzuluyor . Memur olmasaydim, calismazdim,yani muhtac olmasam, anneyken daha da zor. Sınavla ter attik diye calisiyorum. Bir an once iyilessin yavrucak 😔
Aminn kızlar sağolun

35dk leslie yapildi smdi kahve ile muzkurusu yiyorum aksam tavuk kanat aticam firina😍 sizde neler var yemekte ?
Ohh yansın yağlar. Afiyet olsun canim.
Bizimkiler sucuklu yumurta istediler bende kahavlti gibi tuketecegim yanlarında.

teşekkürler canımm

Oyy ya kuzum. Halsiz yattikca benimde için gidiyor. Çabucak toparlasin ins

Adın gibi kayiplardasin hoşgeldin 🥰

Öğlen iş yeri menüsü
Çekirdek nefis körlüğü
Ekler göz açlığı
Bahaneleri mi sıraladım 🙄😅
Bugün gezme var sabah yumurta salatası yaptım. Tamamen aç gitmemek için. Öğlen bakalım tabakta ne olacak.
Su 1.5 lt içtim yazmamisim. Akşam yemeğinden önce yeşil çay içtim. İş yerinde usudugum için sürekli sıcak su içiyorum

Kaydettim kaptanım ellerini sağlık 🥰
😄 Ara ara kaybolurum .
Hosbulduk canim

Nerde yasiyordun canim
Ankara Ankara güzel Ankara. Fazla opsiyonumuz yok maalesef çocuk için. 2 hafta önce tiyatroya götüreyim dedim, salon ağzına kadar doluydu, buralarda böyle… Hala öksürük devam ettiği için dışarda da oynayamıyoruz😒

teşekkürler canımm

Oy yavrum, iş güç kalsın canım, bebeyle ilgilen, geçmiş olsun 🤲🏼

Sağol canım sorma çok sevdiği sütü bile içmiyor, antibiyotik verecegim veremiyorum 😔
Ben de bu konuyla ilgili aile hekimime danıştığımda ‘çikolata, bisküvi yiyor mu?’ demişti. Biraz yiyor dediğimde de ‘bir kaç güne toparlayacak, o zamana kadar enerjisiz kalmasın diye ver’ demişti. Sütü çikolatalı sütle takas etmiştik, muzun üstüne biraz çikolata eritip döküyordum.

Ah ahh hala vücut ağrılarım geçmedi canim
Dün ip atlattı yeminle beynim zonkladi çok kötü oldum . 6 set yaptırdı son seti yapamadim😔
Spor salonunda mi yapiyorsunuz hoca ile ? ip atlamak başlı başina spor zaten tek onu yapinca bile tükeniyor insan
Yuhh ya o ne öyle 🥴 Allah size kolaylik versin hayat durmuyor bu bu derecelerde okullar isler ulasim nasil oluyor ?

Süpersinn kaptanim iyi motivasyon verdin sabah sabah 😍🤗🥰

Bugun hava yagmurlu evde spor şart 💪😄
Durmuyor canim alismislar burdakiler zaten hava boyle aşırı sogukken karsız ve güneşli oluyor karli havalar -5 -10 falan
Dun alintilamistim cevap veremedim bi turlu:)
Kanimi kesseniz mavi akar bu hafta💪💪😁

Her daim guveniyoruz kaptanim🤩🤩

Ben duymadim hic canim halk arasinda fil hastaligimi deniyodu sanki

KAnada col soguk ulke diye biliyorum

Huc sevmiyorum kisi
Gunler cok kisa oluyo

Hosgeldin canim

Gunaydin canim
iste buuu💪💪💪

Afiyet olsun canim
Bende eriniyorum biseyler hazirlamaya
Fil hastaligi baska birsey canim.Bu arada ben de sevmiyorum kışı yaz gibisi var mi ya güneş gerçekten insani mutlu ediyor zaten bilimsel olarak da seratonin hormonu salgilattigi biliniyor yani güneş ışığı çikolata ile ayni mutluluk veriyor😅
Orası neresi? Nasıl ısınıyorsunuz?☘️
Kanada .Dogalgaz ile isiniyoruz😄burasi dogalgaz zengini bir ülke evler ve kapali alanlar sicak dogalgaz cok pahali degil birde yalitim çok iyi .mesela hava çok sogusa bile evin icinde sicsklik düşmûyor.Ama boyle asiri soguk havakarda kimse disari cikmiyor .Disarda kalan ölür zaten
Sivas eskiden öyleydi kuzum, nerde o eski soğuklar 🤣🤣🤣
Hiç te sevmem
Sivasi biliyor musunuz?Üniversiteyi orda okudum çok severim
Canım duymadim ama eğer belirtiler uyuyorsa Türkiye'ye gelince görün bir Dr a...ben de hipotiroidi var onda da glutensiz beslenmem gerek ama mümkün değil yapmam,ben karbonhidrat seviyorum...bizim bir arkadaş aile boyu organik ve glutensiz besleniyorlar ama bence çok ağır birşey...benim de basen ile üst arasında bir veya iki beden fark var ama bacaklarım ince sadece popoda var ve ödem çok olmaz yani bileklerim falan fazla incedir benim genetik,zayıflayınca hele daha da inceliyor bacaklarım 🤦 çok komik duruyor iki kürdan üstüne popo şeklinde

Ellerine sağlık kaptanım ❤️😍

Ooo harikasın, ben kahvaltıda batırdım ama akşama toparlarim 🤲❤️

Kız ben de Kars'ta okudum uniyi, inan hayat durmuyor -40 ,50 falan oluyordu gece özellikle 🙄😁 arkadaşların evinin mutfak duvarı iç kısmı buz olmuştu 😁😁 ve biz gece havalar biraz ısındı diye yani -30 dan -10 düştü diye arkadaşlarla çıkıp dondurma yemiştik 😁😁😁😁 o soğukta geceleri çıkardık corbaciya, dürümcüye...gündü okula falan giderdik...insan alışıyor
Canim ince bacaklarin varsa ne guzel iste bacaklari inceltmek çok zor çünkü hele iç bacak ömür törpüsü bence fizigin gayet güzel duruyodur

teşekkürler canımm

Ahh yavrum kiyamam gecmis olsun Yasemin 😔

Oyy ya kuzum. Halsiz yattikca benimde için gidiyor. Çabucak toparlasin ins
amin kuzum inşallah

Oy yavrum, iş güç kalsın canım, bebeyle ilgilen, geçmiş olsun 🤲🏼
çok teşekkür ederim, bıraktım zaten girdim yanına karnım ağrıyor dedi azıcık masaj yaptım geri uyudu

Ben de bu konuyla ilgili aile hekimime danıştığımda ‘çikolata, bisküvi yiyor mu?’ demişti. Biraz yiyor dediğimde de ‘bir kaç güne toparlayacak, o zamana kadar enerjisiz kalmasın diye ver’ demişti. Sütü çikolatalı sütle takas etmiştik, muzun üstüne biraz çikolata eritip döküyordum.
inanır mısın çok sever diye puding aldım ona bile ağzını kapatıyor istemeeemmm diye :KK43:

Ahh yavrum kiyamam gecmis olsun Yasemin 😔
sağol canımm

hala uyuyor kızlar, ara ara uyanıp ya karnım ya başım ağrıyor deyip ağrıyor ben masaj yapınca rahatlayıp geri uyuyor

bir yanım ne güzel bırak uyusun dinlnesin diyor ama bi yanım da endişe ediyor, normal di mi kızlar bu kadar uyuması
hiç bir hastalığında bu kadar halsiz düşmemişti çünkü :KK43:

amin kuzum inşallah

çok teşekkür ederim, bıraktım zaten girdim yanına karnım ağrıyor dedi azıcık masaj yaptım geri uyudu

inanır mısın çok sever diye puding aldım ona bile ağzını kapatıyor istemeeemmm diye :KK43:

sağol canımm

hala uyuyor kızlar, ara ara uyanıp ya karnım ya başım ağrıyor deyip ağrıyor ben masaj yapınca rahatlayıp geri uyuyor

bir yanım ne güzel bırak uyusun dinlnesin diyor ama bi yanım da endişe ediyor, normal di mi kızlar bu kadar uyuması
hiç bir hastalığında bu kadar halsiz düşmemişti çünkü :KK43:
Antibiyotik aldi dedin ya iyilesiyor belkide benim bildigim uyumak iyilesmenin belirtisi.Benim oglumda atesli gecen 2 3 gunun ardindan kesint8siz uzun süre uyurdu.Hastayken iştah kesilmesi vücudun verdigi normal bir reaksiyon aslinda saglikli olan buymus sistem tum gucuyle savasiyor sindirim ile ugrasmak istemiyormus bunu okumustum bir yerden.iyilesince bol bol yedirirsin annesi sen sıkma canini

teşekkürler canımm

Gecmis olsun canim 😔
Hello nasılsınız?

Ben klasik kahvaltımi yaptım. Ara öğün yok. Bulgur ve köfte yiyeceğim inşallah 🙏😘
Afiyet olsun kaptanim 💕

Menü bildirimi
Sabah 12:30 dışarda işlerim vardı geç kaldı
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Kk peynir 1 zeytin
1.5 dilim TB ekmegi
Kahve çay
Akşam 17:30
Az hamsi tava
Bol bol salata
1.5 dilim TB ekmegi
Çay kahve
Su 2
Spor:
Adım:10679
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-04-20-23-57-574_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    Screenshot_2023-02-04-20-23-57-574_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 23
4 Şubat 2023 c.tesi

Sabah

1 kk peynir
2 yumurta
8 zeytin
1 sütlü kahve

150 gram (3 adet köfte)

Haşlanmış esmer bulgur (1 çay bardağı çiğ)

10 gram çikolata kahve ile

Yarım bardak ayran

2 litte su

Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz
Afiyet olsun kaptanim ❤
Menü bildirimi
Sabah 12:30 dışarda işlerim vardı geç kaldı
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Kk peynir 1 zeytin
1.5 dilim TB ekmegi
Kahve çay