Popüler Konu LenaG ile MasterFit

4 Şubat:
Kahvaltı saat 10-11 arası) 1 bardak detoks suyu
2 sigara böreği,(airfryde) 2diilm kızarmış ekmek, 1 dlm selam 5 zeytin, bir dilim süzme peynir, 2 3 tane patates, 2 t. K tahin pekmez 2 3 dilim domates
Ara: 2 3 ısırık üzümlü kek, 1 çatal yaş pasta
Akşam: 16:00
Yarım palamut, salata, 1 dilim ekmek 1 bardak şalgam
Ara: 17:00'da badem içi, kuru üzüm, leblebi, yarım avuç kadar, 1 hurma, şekersiz çay
Su: 2 lt , detoks suyu da içtim gün içinde
Spor: 100 ip atlama
Adım: 6195

Ucmelekannesi Cordelia

Canım afiyet olsun foto atabilir misin?

Spor salonunda mi yapiyorsunuz hoca ile ? ip atlamak başlı başina spor zaten tek onu yapinca bile tükeniyor insan
Evet canim spor salonunda . Ay hiç bana göre bir spor değil canim yaa. Sırf hocaya uymak için yaptım. Diğer harekleride evde zorlandigimda hemen bıraktığımı fartettim orda yaparken. Hocayla olunca yarıda birakamayip sonuna kadar devam ettim
Canım uyuması normal . Ateş zaten halsizlik yapar. Vücut uyuyarak toparlyacak kendini. Yemiyor diye sıkıntı yapma. Leylak in dediği gibi normal. Hatta ısrar bile etme canim.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel dengeli bir menü. Adım da var daha ne olsun

Menulerin evet genel olarak aynı gibi canim ama hafta ici genelde tek öğünle gecirdin ve kahvalti tarzindaydi
Cuma gunleri kucuk bir odul verebilirsin kendine
Cumartesi eksi ile başlayınca moral motivasyon yüksek oluyor birde sekersizlik var işin icinde ödül ne yapsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum oğluma künefe sözüm var tuttuğum gün ödülum olsun diyorum havalardan fırsat olmadı ona da öyle kaldı gitti benim ödül işi

Börek,yaş pasta,kek. Miktarlar az da olsa menüdeki dengeyi bozuyor bence canım. Şalgam da ödem tutturabilir. Dünde vardı birinin menüsünde yazacaktım unutmuşum kimindı hatırlamıyorum şuan

Hangi ilçesinde görev yaptınız benimde ilk görev yerim erzurum Horasan ilçesiydi

Sabah pekmez ile gelen insülin günü götürmüş salgama dikkat ödemi cogaltir

Ay bende aklıma hep tatlı geliyor ödül diyince
Benimde bünye alıştı şeker aramiyor artık regl de bile hiç zorlanmadim açıkçası böyle oluncada dengeyi bozmayayim diye yiyemiyorum arada meyve istiyor canım aman meyve için şeker olmayayim diyip vazgeciyorum

Eksim var ki kaybolmasın diye

4 Şubat cumartesi
10.00
2 elma dlm patates kızartma
2 TB ekmek
Peynir , zeytin
Maydonoz

14.00
1 tane muz

16.30
3 hurma
1 bardak süt

18.30.
2 dlm sucuklu yumurta (yumurta 1 tane falandır )
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
Marul, havuç salata

Değişik bir akşam menüsü oldu
Su 2 litre
Spor Leslie 2 mill
4 Şubat cumartesi 6316 adım Cordelia Zipzip-

Ay maşallah canım . Ben dayanamayackmisim gibi geliyor tatlisizliga.
Sen hurma falan da mı yemiyordun.
Neleri yemiyorsun bı listen var mı yasaklı yenmemesi gerekenler diye
Eksim var ki kaybolmasın diye
Amannn kaybolmasın

39 gündür hiç şeker tuketmemisim şekerli gıda almamışım pirinç pilavı patates sayilmazsa sıfır şeker ile hayata devam ediyormuş
Bende tam bunu sormuştum. Pirinç, patates,ekmek sekersizin baya ayrıntılı bir listesi var buda beni korkutuyor..gerçi diyetisyenden diyetisyene de değişiklik gosteriyo listeler

Çok geçmiş olsun canım.insallah iyileşir dinlenerek kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…