Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım

Inşallah Haticem zaten oyle paslanmisimki nefes nefese kaldim lesli yaparken zor tamamkadim boyle boyle alisacam Inşallah
Ah ahh hala vücut ağrılarım geçmedi canim
Dün ip atlattı yeminle beynim zonkladi çok kötü oldum . 6 set yaptırdı son seti yapamadim

Sen elinden geleni yaptın kaptanım seninle yarışmada zevkti

Mavikus_ kuşların gücü adına, güç bende artıkkk ama haftaya neden sende olmasın? gel yamacıma
Öncelikle tebrik ederim kaptanım çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza. Bu hafta yeni bir başlangıç inşallah bu Hafta hedefimize ulaşalım. Geldim yamacına

Olacak olacak ben detosk a bugün ara verdim.
Çocuklar okula başlamadan birlikte kahvaltı yapıp TV izleyelim dediler.

Güne spor yaparak başlamışsın yani 1/0 ondesin zaten. Bide enerjiksindir simdi
İnsAllah canım aynen mutluyum bugüne hareketle başladigim icin
Ah ahh hala vücut ağrılarım geçmedi canim
Dün ip atlattı yeminle beynim zonkladi çok kötü oldum . 6 set yaptırdı son seti yapamadim
Yaaaa 1 set ne kadar dk olaraak mi tuttu bi sayi mi verdi sette

Ben şimdilik 1. Seviyeden başlayım kaptanım videolar çok güzel

İnanamiyorum ya bugün hava -35 derece
Yuhh ya o ne öyle Allah size kolaylik versin hayat durmuyor bu bu derecelerde okullar isler ulasim nasil oluyor ?
Süpersinn kaptanim iyi motivasyon verdin sabah sabah

Bugun hava yagmurlu evde spor şart

Dogrudur. Marttan beri diyetteyim

Selam kızlar hastalık tatil derken bayağı boşladım tekrardan aranıza katılabilir miyim. Tabi tatil dönüşü kilo aldım
@Poldelya Zipzip-
Adın gibi kayiplardasin hoşgeldin
Öğlen iş yeri menüsü
Çekirdek nefis körlüğü
Ekler göz açlığı
Bahaneleri mi sıraladım
Bugün gezme var sabah yumurta salatası yaptım. Tamamen aç gitmemek için. Öğlen bakalım tabakta ne olacak.
Su 1.5 lt içtim yazmamisim. Akşam yemeğinden önce yeşil çay içtim. İş yerinde usudugum için sürekli sıcak su içiyorum
Kaydettim kaptanım ellerini sağlık

ellerine sağlık kaptanım

süpersin kaptanımm

Sen elinden geleni yaptın kaptanım seninle yarışmada zevkti
teşekkürler canımm

Sağ ol kaptanim
Ben detoks yapmıştım canım ama 2 haftadır gelemedim. Hala detoksu bitirdiğim kilodayım. İnşallah altına inebilirim bu hafta
İnsaallah
Eline saglik zipzipim
Günaydinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…