Sayı olarak kendi saydı canim.Yaaaa 1 set ne kadar dk olaraak mi tuttu bi sayi mi verdi sette
Pilav pirinçti sanırım.3 Şubat menüm
09.30
1 sosisli açma
12.30
1 tabak tavuklu pilav
çeyrek kurabiye
20.00
2 tane kaaşrlı tost
1 elma
1 portakal
çok kötü bir menü biliyorum ama bugün dengeleyeceğim
Ucmelekannesi Zipzip-
Afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canim.Gunaydin kizlar
Gune uykusuz olarak basliyorum bende
Oglumun gece den belli atesi var bi dusuyo bi yukseliyo
Disleri yuzunden galiba
Kolay gelsin canimmmgünaydın kızlar
bugün işlerim var evden çalışıyorum ne yazık ki
inşallah çarçabuk biter
Kayıtlarda kalmasın kaptanım, haftada en az 3 gün aksiyon bekliyorumKaptanım attığın sporları kayedetmem peki
Bugün evdeyim değişik videolar arıyordum iyi oldu
Dun alintilamistim cevap veremedim bi turlu:)
Her daim guveniyoruz kaptanimMavi takımın boncuklariii
Jasminium84 @Pnrrr-12 @Beyaz leylak @Elif Tolga I Ilyusa @kelebek19 @Willemijn- @Fit mutlu anne @Goklerce @Mthn83
Bu hafta mavi takımın gücünü göstereceğiz veee kazanan takım olacağız canlarimmm
Ben size güveniyorum sizde bana güvenin
Ben duymadim hic canim halk arasinda fil hastaligimi deniyodu sankiMerhaba kizlar çogunuz uyudugunuza gore kalan gece kuṣlari ile sohbet edelim biraz digerleri de sabah gorurse crvap verebilir .Lipödem duymussunuzdur aslinda genetik bir hastslik resmi teşhis konulan var mi aramizda? Bacak basen bolgesinde yaglanma ve selulit olan herkes acaba lipödem mi var bende diye dusunuyor bu aralar .Nerden mi biliyorum? Diyet sayfalarini diyetisyenlerin gönderilerinin altindaki mesajlari okuyarak böyle bir çıkarimda bulundum .Aslinda kslp damar cerrahi tarafindan testler yapilarak teshis konulan bir hastalik ama belirtileri okuyunca kendimden suphelendim.Belki sizde de ayni belirtiler vardir ?üst ve alt beden arasinda ennaz 2 beden fark olmasi , zayiflamaya ragmen incelmeyen bacaklar ve kaybolmayan yağ dokusu görüntüsü,bacaklarda agri ve morarma , diz kapsklarinda yaglanma (zayifken bile) ayak bileklerde ödem (manşet diyolar ne oldugunu anlamadim).Lipodem olan kisiler normsl diyetle duzelemiyor karbonhidrat gluten ve süt urunlerini hsyatlarindan çikariyolar (ki benim icin cok zor) sizin var mi bu konu hakkinda tecrubeleriniz ya da bilginiz
KAnada col soguk ulke diye biliyorumİnanamiyorum ya bugün hava -35 derece
Huc sevmiyorum kisiBurnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruzçok sık olmuyor bu havalar
Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
Hosgeldin canim
Gunaydin canimGÜNAYDIN KIZLARBugün güne erken başladım 7 buçukta esimi gonderince uyumayıp spor yaptim 1 saat sonrasinda cocuklar uyandi kahvalti fasli bi duş aldım detoks yapacagim bugun 11.30 da kahvalti zamanı bakalim bugün benim için milat olabilecek mi?
Afiyet olsun canim
Sagol canimmGeçmiş olsun canim.
Gunaydinn
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Disleri yuzunden galiba
evet kaptanımPilav pirinçti sanırım.
Sebze ilistirseymissin bir yerlere kurtarbilirmis yinede. Bugün dengelersin canim sennn
sağol canım kaptanımmKolay gelsin canimmm
Tartılma olayını biraz ertelesem olur mu kaptancığım. Olmazsa listeye cuma da girebilirim.Olur tabi ki canim yarin tartilirsan kilonuda eklerim
ayy takımdaşım
teşekkür ederim canımHosgeldin canim evine
Bugün mutlaka birini yapacağım kaptancimKayıtlarda kalmasın kaptanım, haftada en az 3 gün aksiyon bekliyorum
Harikasın canimDun alintilamistim cevap veremedim bi turlu:)
Kanimi kesseniz mavi akar bu hafta
Her daim guveniyoruz kaptanim
Ben duymadim hic canim halk arasinda fil hastaligimi deniyodu sanki
KAnada col soguk ulke diye biliyorum
Huc sevmiyorum kisi
Gunler cok kisa oluyo
Hosgeldin canim
Gunaydin canim
iste buuu
Afiyet olsun canim
Bende eriniyorum biseyler hazirlamaya
Afiyet olsun canim
Ayy içim üşüdü. Ben çok üşürüm. Orda olsam donarım herhalde :))İnanamiyorum ya bugün hava -35 derece
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kovuşursunuz inşallahEvet Allah izin verirse canim :)
Geçmiş olsun canım. Ne kadardı oğlun.Gunaydin kizlar
Disleri yuzunden galiba
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Orası neresi? Nasıl ısınıyorsunuz?İnanamiyorum ya bugün hava -35 derece
Günaydın canim ❤GÜNAYDIN KIZLARBugün güne erken başladım 7 buçukta esimi gonderince uyumayıp spor yaptim 1 saat sonrasinda cocuklar uyandi kahvalti fasli bi duş aldım detoks yapacagim bugun 11.30 da kahvalti zamanı bakalim bugün benim için milat olabilecek mi?
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim kolay gelsin ❤günaydın kızlar
bugün işlerim var evden çalışıyorum ne yazık ki
inşallah çarçabuk biter
Afiyet olsun canim ❤3 Şubat menüm
09.30
1 sosisli açma
12.30
1 tabak tavuklu pilav
çeyrek kurabiye
20.00
2 tane kaaşrlı tost
1 elma
1 portakal
Ucmelekannesi Zipzip-
Günaydın canim ❤Günaydin hanimlar güzel bir gün olsun insallah
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤GÜNAYDIN KIZLAR
Günaydın canim gecmis olsun❤Gunaydin kizlar
Disleri yuzunden galiba
Günaydın canim ❤Günaydın herkese, güzel bir gün olsun inşallah.
Tartılma olayını biraz ertelesem olur mu kaptancığım. Olmazsa listeye cuma da girebilirim.
ayy takımdaşım
teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canim ❤
Selam canim❤Selamlar mutlu haftasonları. Çok güzel kar yağıyor, her yer bembeyaz
Peki su içerken mesajı okumamm2 mil leslie yapıldı. Mesajımı gören su içsin ❤
Afiyet olsun. Hiiiiç bir sey olmaz. Dengenin kitabini yazarsin3 Şubat menüm
09.30
1 sosisli açma
12.30
1 tabak tavuklu pilav
çeyrek kurabiye
20.00
2 tane kaaşrlı tost
1 elma
1 portakal