Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam kızlar bugün son tahlilimi teslim ettim, yatılı misafirim vardı uğurladım, sınıf anası olduğumdan öğretmenler günü işlemlerini hallettim… dün aslında tartı sonucumla mahcup mahcup geldim sayfaya, LenaG kaptanın beni hiçbir yere eklemediğini görünce hemen kaçtım ama cumartesi en azından hazırlığa falan alın beni ya.. Gel beniii alll, all benii alll kaptanım

Sağol canım grip boğazda enfeksiyon varmış

Grip olmuş burnu akiyo boğazda enfeksiyon varmış
Çok geçmiş olsun canım tekrar şifa bulsun kuzucuk
Maşaallah canım harika menü eksilerimiz katlanacak kahvaltında yeşillik lazım canım akşam balık da daha çok olsa da olırdu
Miniminancık menü ablam artılara bay bay eksilere hoş gel

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım

Selamlar dünkü menüm
Sabah
07:30
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
12.30
1 kase maraş tarhanası
Sebzeli köfte 3-4 adet
1 kase Yeşil salata

Ara
4-5 badem 3-4 ceviz 2 kuru erik

Akşam
Tavuklu Fırın böreği 2 adet

Su:2 lt
LenaG sibel_84
Hastayım bugün evdeyim yatıyorum

Kış geldi başladı hastalıklar
Sizler nasılsınız

Canım bi kereden bişey olmaz ama bi daha dikkat et istersen akşam balıkla bir dilim yiyebilirsin ekmekten
Sporun da güzel
Evet canım pazar günkü artı kafa karıştırır.
Benim cts üç öğün de çok sıkıntılıydı, bi de malum 8 gün geciken regl var o yüzden çok sağlıklı bir sonuç olmadı canım
Daha önce birkaç kez yaptım, bayılıyorum diyemem ama mecbur kalınca yaparım.
üç gün zaten hemen bitiyo
Ben su ile haşlama gibi yapıyordum. zeytinyağlı bir tık daha lezzetli olabilir belki.
Sarkmsaklı yoğurdu seversen gayet güzel oluyor canım
Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım
Teşekkür ederim kaptanım üç gün kabak detoksu yaptım inşallah cumartesi güzel bi sonuç olur
Waooowww harikasın aşko ama neden bizim takımda değilsin neden nedeeennnnnn
Bi de bişey rica edebilir miyim , pp değiştirsen olur mu foto bende koşullama oldu sanki hep cezalı gibi düşünüyorum seni bu fotoyu görünce
Nedeeeennnnnnn kaptan değilsin diye mi böyle oldu çiçeğim kaptanken nasıl güzel yarışıyorduk senle
Ben yerinden getirtirim sana merak etme canım
Hastayım getirt de yiyelim
Bu ekmeğin arası açılıyor benim nımızsız kocam arasına tereyağı sucuk döşeyip tosta basıyor allammm allaammm ama hala 68 kilo adam

Yiyemem zaten takıldım 70 lerde ühüüüüii
Senin kocam tam bir gurme hayatım
Ama sen yine de yapıp yediklerini gurme
Ben de görüyorum ve artiriyorum kuzum. Bugun 10.10 da diş randevum vardı, dönüşte eşim, deniz manzaralı bir mekanda kahvaltı teklif etti gitmedim
Saat manidar (._.)
Sağol canım grip boğazda enfeksiyon varmış
Ay çok geçmiş olsun canım salgın var herhalde

Ay ben de hastayım kemiklerimin içi ağrıyor
Sana da geçmiş olsun bidenemmm

Evime geldim evim canım evim ya insan hastayken evinden çıkmak istemiyor

Bugün okulda öğretmenler günü yemeği yendi

Bence gayet güzel atlattım

7.30
Sirkeli su

10.30
Türk kahvesi
Züber

12.00
Bir lokma pide (1₺ büyüklüğünde)

13.00
İki tane tulumba tatlısı (şekerim düştü )

13.30
1 porsiyon kuzu tandır
3 yk bulgur pilavı(normalde pirinç olacaktı özel istedim kantinci bal ablam sağolsun ikisinden de yapmış Aşk bu kadınn yaa)
Domates soğan
2 bardak ayran

Dip not yemekten sonra resmen çikolata şelalesi kıvamında tatlılar aşerdim ama sabrettim

Sabrın sonu inşallah selamet

Yeme işi 14.00 te bitti tek öğünümsü bişey oldu

14.30
Türk kahvesi

Su 2 litreyi geçerim inşallah
Adım 5.000

Birazdan kolajenli kahve içeceğim

LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp yosunlupapatya

Sagol canım akşam genelde 5 30 6 gibi bitmiş oluyor yeme isim

Arada oluyor böyle Burasi olmasa unuturum diyeti 10 gun yerim sonra tekrar diyet. Regl oncesi hafta olmasi ile ne kadar ilgili bilmiyorum. Cumartesiye 76. 9 u gormek icin ugrasmam lazim. Biraz zor olsa da

Arada oluyor böyle Burasi olmasa unuturum diyeti 10 gun yerim sonra tekrar diyet. Regl oncesi hafta olmasi ile ne kadar ilgili bilmiyorum. Cumartesiye 76. 9 u gormek icin ugrasmam lazim. Biraz zor olsa da
Arada olur tabi bebeğim ama çabucak toparlamamız lazım insanız nefsimiz var robot değiliz ki ben de cumartesi gözüm döndü üç öğün mesela afedersin öküz gibi yedim

Ama yedim diye bıraksam daha fazlası olacak, senin gibi burası olmasa akşam moralim çok bozuktu trendyon go da Dubai çikolatası bakıyordum sonra dedim napıyon kendine gel

Üç gündür detokstur bol sudur adımdır telafi etmeye çalışıyorum

Yani hepimiz yaşıyoruz bunları

Önemli olan kaldığın yerden azimle devam edebilmek

İki günü çok çok güzel geçirelim hatta kabak detoksu yapsan çok güzel olur cumartesiye yine eksi gelir inşallah

İnanıyorum sana yaparsın evelallah benim hırslı çiçeğim

İnşallah takılmam bir daha çok yoruldum 72.73 .71 de
Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle
Üşüttün mü acaba ?
Geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlarsin inşallah
Neyin var ? Nereni begenmiyorsun derler bizim burada

Klasik olacak ama ayaklarını üşüttün mü
Valla pazarresi okul soğuktu malum aratatil sonrası bir de sobalı üşüttüm bence
Senin kocam tam bir gurme hayatım
Ama sen yine de yapıp yediklerini gurme

Saat manidar (._.)

Ay çok geçmiş olsun canım salgın var herhalde
Hahahha aynı benim gibi espri yapan bir kızçe
Helal be bu kadar güzel idare edilir süpersin canım afiyet bol eksi olsun
Artık bırakır mısın olumsuz konuşmaları nerde benim pozitif çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…