- 13 Şubat 2019
- 4.423
- 20.828
Ooo büyük travmaİlk gorev yerim Erzurum'un ilceaiydi, Nisan sonu karlar eridiginde toprağı görünce çok şaşırmıştımhiç o kadar uzun gormemisligim yoktu bir de İzmir'de buyudugumu düşünürsek
Rabbim şifa versin,dikkat et canım kendine
Benimki genetik mi bilmiyorum ama lipödem beslenmesi hiç bana uygun degilBende bı dönem inceledim ama benim ki genetik. Anne tarafım hep öyle. Diyet destekliyor ama kesin çözüm olmuyor. İlaç tedavisi gerekiyor.
Kaptanım
Hoşgeldin canımSelam kizlar soyle bi selam verim dedim
Bir zamanlar bende buralardaydim :)
Ama bu rap baska rap, tek sevdigim rapçi .Çook çok anlamli yaziyor dedigin gibi. Hatta cok eskiden arkadasima alistirmistim. Bi iki dinlesen eminim alisirsin . Edebiyati ben de severimYaa ciddi misin bunu Sagopa mi yazmis ben o adami tanimiyorum ama acikcasi boyle derinlikli yazilar hiç beklemezdim rap cok uzak oldugum bi alan edebiyati da cok severim şaşirdim dogrusu
Iyiyim cnm sen nslsinHoşgeldin canımnasılsın ?
İyiyim canım tşk ederimIyiyim cnm sen nslsin
Nasil gelim canimİyiyim canım tşk ederimnasıl gidiyor gelmeyi düşünüyor musun
Yaaaa bebiş mi geliyorNasil gelim canim
Onumuzdeki 8 ay boyunca kilo almaya musaitim artik
Evet Allah izin verirse canim :)Yaaaa bebiş mi geliyor
Maşallah kuzumEvet Allah izin verirse canim :)
Ama bu rap baska rap, tek sevdigim rapçi .Çook çok anlamli yaziyor dedigin gibi. Hatta cok eskiden arkadasima alistirmistim. Bi iki dinlesen eminim alisirsin . Edebiyati ben de severimhatta bi keresinde Edebiyat tarihi hocasi sinifa girer girmez,ismimi söyleyerek, kim dedi? 95 almışım(90 küsür emin degilim yalan olmasin) da, dikkatini cekmis kadinin
Felsefeden de 90/küsür almistim bir kere, kitaplar acik olacak ama sorunun cevabi kitapta yoktu. Filazofun felsefesiydi sanirim,kompozisyon gibi yazacaktik.Kitaptaki terimleri de kullandim
Sen de oku çizkekim. Eglenceli bir konuMantiktan 0,5 almistim,diyordum ki icimden,hoca sabaha kadar anlatsa da anlamam ama biri anlayacagim dilden anlatsa yaparim. Sinavdan bir gun once Kübra diye arkadasim calistirdi. 90 veya 95 almistim valla
Tesekkur ederim canim aminMaşallah kuzumtebrik ederim sağlıkla gelsin minnoş inşallah
Ben de felsefe edebiyat cok severdim herkesin hayıflandigi uzun paragraf sorularina bayilirdimFelsefeden de 90/küsür almistim bir kere, kitaplar acik olacak ama sorunun cevabi kitapta yoktu. Filazofun felsefesiydi sanirim,kompozisyon gibi yazacaktik.Kitaptaki terimleri de kullandim
Herzaman bekleriz canımTesekkur ederim canim amin
Artik dogum sonrasi gelirim buraya
Matematik benim kadar kötü olamaz,kasiyerlik yapamam, dukkanim olsa para ustu hesaplayamam, ustune sayarim belki. Siz bana 1 lira verin ben size 10Ben de felsefe edebiyat cok severdim herkesin hayıflandigi uzun paragraf sorularina bayilirdimama matemetiği sor bir de matematik korkumdan kareli defter fobim oluştu