Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ooo büyük travmabir İzmirlinin Kanada günlugunu duymussundur çok meshurdu internette

Yaa ciddi misin bunu Sagopa mi yazmis ben o adami tanimiyorum ama acikcasi boyle derinlikli yazilar hiç beklemezdim rap cok uzak oldugum bi alan edebiyati da cok severim şaşirdim dogrusu
Ama bu rap baska rap, tek sevdigim rapçi .Çook çok anlamli yaziyor dedigin gibi. Hatta cok eskiden arkadasima alistirmistim. Bi iki dinlesen eminim alisirsin . Edebiyati ben de severim hatta bi keresinde Edebiyat tarihi hocasi sinifa girer girmez,ismimi söyleyerek, kim dedi? 95 almışım(90 küsür emin degilim yalan olmasin) da, dikkatini cekmis kadinin

Felsefeden de 90/küsür almistim bir kere, kitaplar acik olacak ama sorunun cevabi kitapta yoktu. Filazofun felsefesiydi sanirim,kompozisyon gibi yazacaktik. Kitaptaki terimleri de kullandim

Mantiktan 0,5 almistim,diyordum ki icimden,hoca sabaha kadar anlatsa da anlamam ama biri anlayacagim dilden anlatsa yaparim. Sinavdan bir gun once Kübra diye arkadasim calistirdi. 90 veya 95 almistim valla
Sen de oku çizkekim. Eglenceli bir konu

Hedef60kgolmak

Felsefeden de 90/küsür almistim bir kere, kitaplar acik olacak ama sorunun cevabi kitapta yoktu. Filazofun felsefesiydi sanirim,kompozisyon gibi yazacaktik. Kitaptaki terimleri de kullandim
Ben de felsefe edebiyat cok severdim herkesin hayıflandigi uzun paragraf sorularina bayilirdimama matemetiği sor bir de matematik korkumdan kareli defter fobim oluştu

S Suskunkardelen sandriyon succulentaski kızlar ben 3 ünüzü birbirinize karistiriyorum. 3 ünüzde S ile basliyorsunuz ve tesaduf 3 unuz de az konusuyorsunuz

Biriniz yeni hamile miydiniz, dogum mu yaptiniz? Biriniz de gecen gün detoks yapmisti, kapisalim falan demistim.

Ben de felsefe edebiyat cok severdim herkesin hayıflandigi uzun paragraf sorularina bayilirdimama matemetiği sor bir de matematik korkumdan kareli defter fobim oluştu
Matematik benim kadar kötü olamaz,kasiyerlik yapamam, dukkanim olsa para ustu hesaplayamam, ustune sayarim belki. Siz bana 1 lira verin ben size 10 bunu hic anlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…