Ben onceleri buradaydim cnm bu aralar yokum@Suskunkardelensandriyon @succulentaski kızlar ben 3 ünüzü birbirinize karistiriyorum. 3 ünüzde S ile basliyorsunuz ve tesaduf 3 unuz de az konusuyorsunuz
Biriniz yeni hamile miydiniz, dogum mu yaptiniz? Biriniz de gecen gün detoks yapmisti, kapisalim falan demistim.
Aynen yaMatematik benim kadar kötü olamaz,kasiyerlik yapamam, dukkanim olsa para ustu hesaplayamam, ustune sayarim belki. Siz bana 1 lira verin ben size 10bunu hic anlayamam
Flemenkçe hatirliyorum,bi bakayimBen onceleri buradaydim cnm bu aralar yokum
En az konusan ben olabilirim, sadece arada gelip selam veriyorum ozluyorum arkadaslarimi.
Ben yurtdisindayim belki bise cagristiriyodur sana sen Hollanda falanmi willemijn bana hollandaca gibi geldide
Evet flemenkce isteFlemenkçe hatirliyorum,bi bakayim
Kilo vermismiydiniz buradayken.Keske ben de fazlaliklarimdan kurtulsam da sadece muhabbete gelsemBen onceleri buradaydim cnm bu aralar yokum
En az konusan ben olabilirim, sadece arada gelip selam veriyorum ozluyorum arkadaslarimi.
Ben yurtdisindayim belki bise cagristiriyodur sana sen Hollanda falanmi willemijn bana hollandaca gibi geldide
Ben verdim canim ya guzel verdimKilo vermismiydiniz buradayken.Keske ben de fazlaliklarimdan kurtulsam da sadece muhabbete gelsemyarismalar kapandi ben hizlica kilo almaya basladim
Yok ben TurkıshEvet flemenkce iste
Sen Hollanda'damisin demek istedim yani
Valla canim burada willemijn otobus duragi var okulu var ondan sordum bendeYok ben TurkıshI am from Turkey
anlamina da bakip kullanmisimdir kesin bu nicki.
OooValla canim burada willemijn otobus duragi var okulu var ondan sordum bende
22.40What time is it?
Çok bi şey yokmuş
Sen niye paylasim yapiyosun hayirdir bi yaris falanmi varkiÇok bi şey yokmuş
Ne paylasimi? Cok mesaj yazmayi mi kastediyorsun?Sen niye paylasim yapiyosun hayirdir bi yaris falanmi varki