Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben onceleri buradaydim cnm bu aralar yokum
En az konusan ben olabilirim, sadece arada gelip selam veriyorum ozluyorum arkadaslarimi.
Ben yurtdisindayim belki bise cagristiriyodur sana sen Hollanda falanmi willemijn bana hollandaca gibi geldide

En az konusan ben olabilirim, sadece arada gelip selam veriyorum ozluyorum arkadaslarimi.
Ben yurtdisindayim belki bise cagristiriyodur sana sen Hollanda falanmi willemijn bana hollandaca gibi geldide
Flemenkçe hatirliyorum,bi bakayim

Kilo vermismiydiniz buradayken.Keske ben de fazlaliklarimdan kurtulsam da sadece muhabbete gelsemyarismalar kapandi ben hizlica kilo almaya basladim

Kilo vermismiydiniz buradayken.Keske ben de fazlaliklarimdan kurtulsam da sadece muhabbete gelsemyarismalar kapandi ben hizlica kilo almaya basladim
Ben verdim canim ya guzel verdim
Ama sonra geri aldim o baska
Ben yemeyi cok seven biriyim hata tamamen benim yani
Neyse emzirirken guzel kalori yakiyodum
Dogum sonrasi gelirim ozaman veririm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…