- 14 Ocak 2022
- 2.470
- 13.601
Mottomuz şu olsun ‘Ben dönyanın en gözel garısıyam!’ Bütün takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu hafta bir değişiklik yapın ve birşeyi yerken size ne kadar faydası olacağını düşününTamam teşekkür ederimdediğim gibi bugün son altın vuruştu daha dikkatli olucam
Kesinlikle canımMottomuz şu olsun ‘Ben dönyanın en gözel garısıyam!’ Bütün takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu hafta bir değişiklik yapın ve birşeyi yerken size ne kadar faydası olacağını düşünün
Sen sağdan ittireceksin, ben soldan.İyiyim canım şükür baya saldım bakalım nasıl toparlicam
Sağol canım
Teşekkür ederim kaptanım
Nayır nolamaz
Canım hoşgeldin@Elif Tolga biz seninle aynı takımda olmalıyız hoşgeldin maviye
Evet çiçeğim ayırdılar biziHoş geldinsucculentaski kirmiziyaaa
PrensesimMthn83 ve harikalar yaratan canim @Elif Tolga ayri takimlarda kaldik ama mavi takımda çok başarılı olacağınıza eminimm canlarım hayırlı olsunn
Usuttun mu yoksa?Teşekkürler canım iş güç ev ye içderken vakit geçiyor bu ara biraz bel ve dizi ağrılarım var ama buna şükür
Ooo bu hafta 5 kilo vermem lazım dönüşüm şerefineTeşekkürler efenim teşekkürlerheycan yaptım şimdi
Yeminle çok ihtiyacım var
Mavi takımın boncuklariii
@Jasminium84Pnrrr-12 Beyaz leylak @Elif Tolga @Ilazram kelebek19 @Willemijn- @Fit mutlu anne @Goklerce Mthn83
Bu hafta mavi takımın gücünü göstereceğiz veee kazanan takım olacağız canlarimmm
Ben size güveniyorum sizde bana güvenin
Evet öyle oldu yarin cok daha iyi olcak insallahAzcik cuma menüsü olmuş Pınar im. Afiyet olsun canim
Ne güzel dedinMottomuz şu olsun ‘Ben dönyanın en gözel garısıyam!’ Bütün takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu hafta bir değişiklik yapın ve birşeyi yerken size ne kadar faydası olacağını düşünün
Motivasyonun düştüğü an seslen bana, ne yapacağını şaşırdığında, yeni birşeyler denemek istediğinde, kendini yorgun hissettiğinde… anında müdahale, her soruna bir çözüm buluruz evelallahYeminle çok ihtiyacım var
Kolay gelsin, yansin yaglarSporumu yapıp geliyorum.
Yarın kadın oturması var. Katılım mecburi
Bu hafta yarından itibaren yani motive olmam gerek ille de spor konusundaMotivasyonun düştüğü an seslen bana, ne yapacağını şaşırdığında, yeni birşeyler denemek istediğinde, kendini yorgun hissettiğinde… anında müdahale, her soruna bir çözüm buluruz evelallah
Benim adım Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur kuzum. Yarın sabah herkese her türlü yaşa/duruma/bahaneye karşı sporlar önereceğim merak etme. Sadece erteleme, bu hafta bir dene bakalım. En azından ne kadar fark ettiğini gözlemlersinBu hafta yarından itibaren yani motive olmam gerek ille de spor konusundapeşimi bırakma her an ensemde ol
Daha önce denedim sporla çok iui oluyo. ❤Benim adım Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur kuzum. Yarın sabah herkese her türlü yaşa/duruma/bahaneye karşı sporlar önereceğim merak etme. Sadece erteleme, bu hafta bir dene bakalım. En azından ne kadar fark ettiğini gözlemlersin
Gelmen yeter kuzumİyiyim canım şükür baya saldım bakalım nasıl toparlicam
İşte benim kuşumMotivasyonun düştüğü an seslen bana, ne yapacağını şaşırdığında, yeni birşeyler denemek istediğinde, kendini yorgun hissettiğinde… anında müdahale, her soruna bir çözüm buluruz evelallah
Yok canım bnm ki üşütme değil bnm anki Lozan spondilit (ilthaplı eklem romatizması) varda onun ağrıları maalesef, ilaçlarım var devamlı kullandığım o yüzden aşırı spor ağır işler anı şeyler vs çok iyi değil bnm içinSağol canımel ele verip fitlige adım atarız
Teşekkür ederim kaptanım
Nayır nolamaz
Canım hoşgeldin
Evet çiçeğim ayırdılar bizi
Usuttun mu yoksa?
Ooo bu hafta 5 kilo vermem lazım dönüşüm şerefine
Ya sorma sorma kardeş yıllardir ayni dert ben de var 57 kiloya dustugumde bile 38 beden etek giyemiyordum cok dar oluyordu üstelik spor yuruyus yapiyordum.Senin de benim gibi basenler bagimsizligini ilan etmis gibi mi duruyorBenim vücudun orantısız biraz aslında 60 normal bize. Ama üstüm çok zayıf. Kalçam çok geniş. Üst 36 altım 40 beden şu an nerdeyse 38 zorluyor. Onu dengelemeye çalışıyorum. Elbise falan alamıyorum bu bedenle. Hep tadilat gerekiyor.
Afiyet bal olsun Haticem valla bu hafta muthis enerji aliyorum senden sanirim çok guzel bir eksi ile gekeceksinFırına ekmek koydum. Bizim burda kömbe deriz. Misss gibi evi kokuta kokuta pişiyor
Bense yulafimi yiyecegim bugün detoks yapıyorum. Akşama da fırında sebze oh misss
Ya helal olsun Elifim ne güzel yazmışsin yaSilkelen ve kendine gel lütfen olmuyor yapamıyorum öyle boyle yok net yok diyeti kafanda yapamıyorum ile başlarsan yapamazsın ama sen kendini motive etmek yerine devamlı modunu dusuruyorsun salsan ne olacak ben söyleyim mi alinmaca yok önce 90 sonra 3 rakamlı sayılar bu defa 80 bile sana müthiş bir rakam gelecek neden yolunu uzatiyorsun neden bu arkadasim var diyete basladiginda 75 kilo idi şimdi 110 kilo çünkü 3 yaptı 4 gün saldı sonra yine sonra yine bir döngü başlattı o diyetisyenler bu diyetisyen gezdi hiç biri ona uymadı çünkü kendi yapmak istemedi isteyip basaramayacagin emek veripte sonuç alamayacagimiz hiçbirsey yok peki gerçekten de sor kendine hakkını veriyor musun bu işin
inşallah hedefledigin kiloyu gorursun canim benimde bayrama 62 kilo olma hedefim var ama biraz fazla mi dedim diye simdi biraz duşunmeye basladim 16 kilo gozumu korkuttu 65 66 olsam da sorun yok hedefi revize edecegimBende 1 Marta kadar 55 ı görmek istiyorum kızlarumarım hayırlısı ile görürüm o günleri
Sanirim en hizli kilo alma rekoru bende 1.5 yilda 20 kiloSon 1,5 yilda 9 kilo aldim
Son 5 kilo kan ilaclari ve ameliyat sonrasi geldi metabolizma eskisi kadar hızlı degil
Maşalllaaahhhh kaptaniçemeeeHarikasın
50 dk fitness 30 dk koşu bandı 15 dk dir da bisikletin üstündeyim
Bacak ve kollarımın ağrısı süper . Mutlu olur insan biryerlerim agriyor diye ben ölüyorum
Yaa buna çok güldüm
Bu güzel kalemin sahibi kim ?yazar belirtmedigine göre sen olabilir misin?mazidekiler bazen şeker bazen zehir
Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı gibi geminin
Güzellik arayışında çirkin
İçinde çok kişi var terketmediğin
Yapamasan da olsaydı en azından sarfetmişliğin
Kaç kendinden, yarış mesafelerle
Ya da korkma seni kurtar savaş süvarilerle
Bak ben kopardım güneşten parçalar ellerimle, fırlattım onun kardan adamlarına var gücümle