- 5 Ekim 2020
- 13.187
- 35.115
- 36
Ya sorma sorma kardeş yıllardir ayni dert ben de var 57 kiloya dustugumde bile 38 beden etek giyemiyordum cok dar oluyordu üstelik spor yuruyus yapiyordum.Senin de benim gibi basenler bagimsizligini ilan etmis gibi mi duruyorsanki vücuttan ayri bir parcayi sobradan monte etmis gibi kalca basen bölgesi
Afiyet bal olsun Haticem valla bu hafta muthis enerji aliyorum senden sanirim çok guzel bir eksi ile gekeceksin
Ya helal olsun Elifim ne güzel yazmışsin ya gerçekten kimi alıntıladığını bile bilmiyorum direk üzerime alarak okudum çok motive edici dönüp dönüp okumalik bir motivasyon yazisi olmus haklisin insan ne eder kendine eder demiş eskiler sonsuz diyet döngüsünü kirmak lazim artik
inşallah hedefledigin kiloyu gorursun canim benimde bayrama 62 kilo olma hedefim var ama biraz fazla mi dedim diye simdi biraz duşunmeye basladim 16 kilo gozumu korkuttu 65 66 olsam da sorun yok hedefi revize edecegim
Sanirim en hizli kilo alma rekoru bende 1.5 yilda 20 kilo
Maşalllaaahhhh kaptaniçemeee
Yaa buna çok güldüm
Bu güzel kalemin sahibi kim ?yazar belirtmedigine göre sen olabilir misin?
Evet canım aynen öyle kalçalar arkaya doğru da çıkık yanlardan da geniş bayağı bağımsız. Zayıfladıkça arka kısım ufalıyor şükür ama basen pek daralmıyor. Kemiklerim de geniş heralde o bölgede. Artık başka yorum getiremiyorum