Popüler Konu LenaG ile MasterFit

(cocuklari ayni anda uyutmaya calisiyordum ayagimda. Elimde tel sallarken. Sarj bitti, kalkip takamadim, yeni uyudular) kendi kendime bir seyler anlatmayi seviyorum galiba. Yaris vs yok. Uyumuslarken bir seyler yiyip yatayim. İyi geceler

Ooo büyük travmabir İzmirlinin Kanada günlugunu duymussundur çok meshurdu internette
Ay ben onu kaçırmışım başa ne geleceğini bilmediğim için ilk kar yagdiginda(4 Kasim'di ,dün gibi hatırlarım) bahçede çocuklarla kar topu oynamıştım, kahvemi alıp o soğukta dışarda içmiştim.Arkadaslar hocam bokarsin diyordu,ne bikacagim bu güzellikten bikilir mi diyordum bıkmadım ama soğuk ve hastalıklar bı hayli zorlamisti
Evet Allah izin verirse canim :)
Ne güzel, Rabbim saglikla kucağıma almayi nasip etsinkaçıncı olacak
Aslında adım suskun olsam da fazlaca konuşkan bı insanım sürpriz hamilelik öncesi burdayım ki ayrılmak durumunda kaldım.
Geçen hafta çokça misafir agirladigim için pek giremedim,inşallah bundan sonra daha düzenli yazabilirim
Boza eski nickin mi?Mart gibi burda mıydın yoksa düzen temizlik topiginden mi hatirliyorum covid ve hamilelik sonrası hafızam çok kötü

3 Şubat cuma menüsü

10.15 kahvaltı
Omlet, zeytin,peynir, marul maydonoz,kayısı reçeli, tahin pekmez, 2 dlm TB ekmeği

14.00 filitre kahve, 3 ceviz, bir avuç kuru üzüm

15.30 bir dilim kek

19.30 bir kase tavuk çorbası,2 YK yoğurt,3 YK makarna bolca salata

Rezene ve su toplam 2 lt olmuştur, akşama kadar adimim 3000idi, Leslie yaptım(5300) on bini bulmak için adımladim 1016 idi saate baktığımda.Senkronize olamadığı için uygulamada görünmediister 10016'yi say ister fotodakini sevgili Cordelia cigim
Hallederiz Zipzip- başka etiketlemem gereken var mıydı

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-03-23-59-44-168_com.huawei.health.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 24
Afiyet olsun canim sabah pogaca ekmek ara ogunde ekmek aksam pirinc pilavi karbonhidrat biraz fazla geldi bana gerci miktarlari kucuk galiba el kadar falan yazmissin ama karbonhidrat az da olsa ödem yapiyor

Masallah Allah bagislasin
Nasil gidiyo yeni bebisle hayat? 3. Ile Nasil ona gore hazirlikli olayim

Buyuk 12,5
Kucuk 2,5
İyi diyelim iyi olsun ara ara huniyi takma noktasına gelsem de elhamdülillah çok güzel
Afiyet olsun
3subat cuma
14.00
4 yaprak sarma
1 kucuk dlm lazanya

18.30
1 lahmacun
Salata
3 5 tane yaprak sarma

20.00
2 kare cikolata
Su 2 lt
1 saat eliptik 420 puan
Zipzip-
Cordelia
Ucmelekannesi
Afiyet olsun

Yinede dengeli yemissiin demekki canim. Ne yersek yiyelim mutlaka yazmaliyiz menülerini kelebekim
Akşam öğünün hafif olmuş en azından salgami gormezsek canim. Aslinda miktarlar çok değil ama karbonhidrat agirlikli olmuş menün.
Afiyet olsun canim
Menü süper ekler göze bile görünmedi afiyet olsun canim
Ben yeşil takım menü yazmıyor diye geçen hafta hiç yazmamıştım abooo
Belki bende yanlış biliyorum dur canim.
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canim
3subat cuma
14.00
4 yaprak sarma
1 kucuk dlm lazanya

18.30
1 lahmacun
Salata
3 5 tane yaprak sarma

20.00
2 kare cikolata
Su 2 lt
1 saat eliptik 420 puan
Zipzip-
Cordelia
Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim

3 Ocak Cuma Menüm
12 :30 Kahvalti
Fırinda patates (1 tabak kadar vardi )
Domates salatalik

16;00 Sütlü kahve 3 hurma 10 badem

19:00
karnabahar yemegi
4 kasik yogurt
2 litre su
Zipzip- Ucmelekannesi

6000 adim Cordelia (akilli saati şarjdan çikardiktan sonra telefonla senkronize etmedim gece 12 yi gecikince sifirlandi telefondan da ekran görüntüsü alamadim o yüzden.6 bin küsurati vardi hatirlamiyorum . Cordelia fotosuz listeye eklenmeyebilir sayi onemli degil sen gör diye gönderdim zaten leslie yaptim onunla oldu 6 bin evin icinde bir turlu artiramiyorum adim sayisini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…