- 5 Ekim 2020
- 13.187
- 35.116
- 36
Ya sorma sorma kardeş yıllardir ayni dert ben de var 57 kiloya dustugumde bile 38 beden etek giyemiyordum cok dar oluyordu üstelik spor yuruyus yapiyordum.Senin de benim gibi basenler bagimsizligini ilan etmis gibi mi duruyorsanki vücuttan ayri bir parcayi sobradan monte etmis gibi kalca basen bölgesi
Afiyet bal olsun Haticem valla bu hafta muthis enerji aliyorum senden sanirim çok guzel bir eksi ile gekeceksin
Ya helal olsun Elifim ne güzel yazmışsin yagerçekten kimi alıntıladığını bile bilmiyorum direk üzerime alarak okudum çok motive edici dönüp dönüp okumalik bir motivasyon yazisi olmus haklisin insan ne eder kendine eder demiş eskiler sonsuz diyet döngüsünü kirmak lazim artik
inşallah hedefledigin kiloyu gorursun canim benimde bayrama 62 kilo olma hedefim var ama biraz fazla mi dedim diye simdi biraz duşunmeye basladim 16 kilo gozumu korkuttu 65 66 olsam da sorun yok hedefi revize edecegim
Sanirim en hizli kilo alma rekoru bende 1.5 yilda 20 kilo
Maşalllaaahhhh kaptaniçemeee
Yaa buna çok güldüm
Bu güzel kalemin sahibi kim ?yazar belirtmedigine göre sen olabilir misin?
Anaaa ne yapıyonuz siz donuyonuzİnanamiyorum ya bugün hava -35 derece
Donmazlar ya.. Erzurumun ilçesinde çalışırken _40 larda nöbet tutmuştumAnaaa ne yapıyonuz siz donuyonuz
İlk defa duydum canım, hiç bilgim yok ama merak ettimMerhaba kizlar çogunuz uyudugunuza gore kalan gece kuṣlari ile sohbet edelim biraz digerleri de sabah gorurse crvap verebilir .Lipödem duymussunuzdur aslinda genetik bir hastslik resmi teşhis konulan var mi aramizda? Bacak basen bolgesinde yaglanma ve selulit olan herkes acaba lipödem mi var bende diye dusunuyor bu aralar .Nerden mi biliyorum? Diyet sayfalarini diyetisyenlerin gönderilerinin altindaki mesajlari okuyarak böyle bir çıkarimda bulundum .Aslinda kslp damar cerrahi tarafindan testler yapilarak teshis konulan bir hastalik ama belirtileri okuyunca kendimden suphelendim.Belki sizde de ayni belirtiler vardir ?üst ve alt beden arasinda ennaz 2 beden fark olmasi , zayiflamaya ragmen incelmeyen bacaklar ve kaybolmayan yağ dokusu görüntüsü,bacaklarda agri ve morarma , diz kapsklarinda yaglanma (zayifken bile) ayak bileklerde ödem (manşet diyolar ne oldugunu anlamadim).Lipodem olan kisiler normsl diyetle duzelemiyor karbonhidrat gluten ve süt urunlerini hsyatlarindan çikariyolar (ki benim icin cok zor) sizin var mi bu konu hakkinda tecrubeleriniz ya da bilginiz
Kiralık kaptanım
Ben yeşil takım menü yazmıyor diye geçen hafta hiç yazmamıştım aboooCanım masterfitte menü ve adım zorunlu
Sarida menü zorunlu değil adım atmalisin. Yeşil takımda menü yazmak zorunlu . Adım zorunluluğu yok diye biliyorum. Sen şimdilik yeşil takimdasin o zaman sanki canim
Sporumu yaptım da geldim@Kinoalihatun S Suskunkardelen
@karamelllimsucculentaski @D U T @Mavikus_ @siskopat Cordelia
Ve adımlarıylaZipzip- ve @erenmothers
Bu hafta, değişimin sizinle başladığını aklınızdan çıkarmamanızı istiyorum. ‘Bugün, yarın…’ diye ertelemenin sadece ötelemeye yaradığını, o günün asla gelmeyeceğini bilin. Aklımızdaki ‘bugün, şu an’ olmalı. Bir çok bahaneyle/nedenle aklınızdaki beslenmeyi/diyeti sabote edecek yiyeceklerle karşılaşabilirsiniz. Karşı koyulamayacak zamanlarda da ‘bitti ve şu an itibariyle yoluma devam ediyorum’ diyerek fazla uzaklaşmadan doğru yola devam ediyoruz. Özellikle kiloları mavi takıma paralel seçtim, belki kendi kilo grubunuzla tatlı bir çekişmeye girersinizhadi bakalım, hafta başlasın
Maşallah kaptanım@Kinoalihatun S Suskunkardelen
@karamelllimsucculentaski @D U T @Mavikus_ @siskopat Cordelia
Ve adımlarıylaZipzip- ve @erenmothers saatlerimizi kontrol edelim, yarın adımlara başlıyoruz. Ben hala 8.000 adımla yarışıp, hastalık hali dışında adım tamamlayacağım diye gece 12 ye kadar tepiklenen bir takım üyesiydim, şimdi aynı özveriyi takımımın üyelerinden bekliyorum. Unutmayın bu yarışmanın diğerlerine bir ödülü yada cezası yok, ödül de ceza da size ait!
Geçmiş olsun canım, soğuk havaları sevmeyen bı hastalikYok canım bnm ki üşütme değil bnm anki Lozan spondilit (ilthaplı eklem romatizması) varda onun ağrıları maalesef, ilaçlarım var devamlı kullandığım o yüzden aşırı spor ağır işler anı şeyler vs çok iyi değil bnm için
Burnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruzAnaaa ne yapıyonuz siz donuyonuz
Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlarDonmazlar ya.. Erzurumun ilçesinde çalışırken _40 larda nöbet tutmuştumbişey olmuyor yani
Menü iyi duruyor ama saatler yok mesela kurabiyeyi akşam kacta yedin ?İlk menümü yazayım
Zipzip-
Cordelia
3 şubat
2 dilim çavdar ekmeği, birine az tereyağı az reçel, birine az çikolu fındık ezmesi ,domates salatalık 1 yumurta 1 dilim peynir
100 ml sütle yarım paket toz sıcak çikolata
Fırında falafelli salata , form çay
Yağ yakıcı türk kahvesi
Siyah çay 1/4 gofret
Tavuk haşlama, ayran ,haşlama sebze
Rezeneli çay ,1 kuru tr hurma,1 çikolatalı yulaf kurabiye
1.5 lt su , 25 dk egzersiz, 6.270 adım
Kesinlikle öyle üşüdüğüm zaman daha çok artıyor ağrılarım zatenKiralık kaptanımkıracağız insallah
Ben yeşil takım menü yazmıyor diye geçen hafta hiç yazmamıştım abooo
Sporumu yaptım da geldim
Maşallah kaptanımben de Leslie yapınca 9000 inbuldum on bin olması için uğraşacağım ama şimdi küçüğü emziriyorum,arkasından ortanca uyut beni diyor ama bakalım bı şansımı deneyecegim
Geçmiş olsun canım, soğuk havaları sevmeyen bı hastalik
Uzun sürmesi zor oluyor kış mevsimin tabi,Burnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruzçok sık olmuyor bu havalar
Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
İlk gorev yerim Erzurum'un ilceaiydi, Nisan sonu karlar eridiginde toprağı görünce çok şaşırmıştımBurnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruzçok sık olmuyor bu havalar
Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
Rabbim şifa versin,dikkat et canım kendineKesinlikle öyle üşüdüğüm zaman daha çok artıyor ağrılarım zaten
Uyuma tabi. Ben bile sabah cocuklar uyurken bazen uyumayip adim atiyorum dusun ki, gece uykusuz oldugum hâlde.Bi de gece uyuyamadığım için sabah da erken uyanamıyordum. Artık erkenden uyanmak hedefim . Herifi yolladıktan sona uyumaycam
Ben cok yesem kilo alirim be dostum. (Bugun ben de çok amaValla bende çok yorgunum hele bugün yediklerimi yazsammm
Tesekkur ederim, kendisinin adinaYa sorma sorma kardeş yıllardir ayni dert ben de var 57 kiloya dustugumde bile 38 beden etek giyemiyordum cok dar oluyordu üstelik spor yuruyus yapiyordum.Senin de benim gibi basenler bagimsizligini ilan etmis gibi mi duruyorsanki vücuttan ayri bir parcayi sobradan monte etmis gibi kalca basen bölgesi
Afiyet bal olsun Haticem valla bu hafta muthis enerji aliyorum senden sanirim çok guzel bir eksi ile gekeceksin
Ya helal olsun Elifim ne güzel yazmışsin yagerçekten kimi alıntıladığını bile bilmiyorum direk üzerime alarak okudum çok motive edici dönüp dönüp okumalik bir motivasyon yazisi olmus haklisin insan ne eder kendine eder demiş eskiler sonsuz diyet döngüsünü kirmak lazim artik
inşallah hedefledigin kiloyu gorursun canim benimde bayrama 62 kilo olma hedefim var ama biraz fazla mi dedim diye simdi biraz duşunmeye basladim 16 kilo gozumu korkuttu 65 66 olsam da sorun yok hedefi revize edecegim
Sanirim en hizli kilo alma rekoru bende 1.5 yilda 20 kilo
Maşalllaaahhhh kaptaniçemeee
Yaa buna çok güldüm
Bu güzel kalemin sahibi kim ?yazar belirtmedigine göre sen olabilir misin?
Yaa ciddi misin bunu Sagopa mi yazmis ben o adami tanimiyorum ama acikcasi boyle derinlikli yazilar hiç beklemezdim rap cok uzak oldugum bi alan edebiyati da cok severim şaşirdim dogrusuTesekkur ederim, kendisinin adinaünlü ve tanismadigim biri adina tesekkur etmek mi
Sagopa Kajmer
Bende bı dönem inceledim ama benim ki genetik. Anne tarafım hep öyle. Diyet destekliyor ama kesin çözüm olmuyor. İlaç tedavisi gerekiyor.Merhaba kizlar çogunuz uyudugunuza gore kalan gece kuṣlari ile sohbet edelim biraz digerleri de sabah gorurse crvap verebilir .Lipödem duymussunuzdur aslinda genetik bir hastslik resmi teşhis konulan var mi aramizda? Bacak basen bolgesinde yaglanma ve selulit olan herkes acaba lipödem mi var bende diye dusunuyor bu aralar .Nerden mi biliyorum? Diyet sayfalarini diyetisyenlerin gönderilerinin altindaki mesajlari okuyarak böyle bir çıkarimda bulundum .Aslinda kslp damar cerrahi tarafindan testler yapilarak teshis konulan bir hastalik ama belirtileri okuyunca kendimden suphelendim.Belki sizde de ayni belirtiler vardir ?üst ve alt beden arasinda ennaz 2 beden fark olmasi , zayiflamaya ragmen incelmeyen bacaklar ve kaybolmayan yağ dokusu görüntüsü,bacaklarda agri ve morarma , diz kapsklarinda yaglanma (zayifken bile) ayak bileklerde ödem (manşet diyolar ne oldugunu anlamadim).Lipodem olan kisiler normsl diyetle duzelemiyor karbonhidrat gluten ve süt urunlerini hsyatlarindan çikariyolar (ki benim icin cok zor) sizin var mi bu konu hakkinda tecrubeleriniz ya da bilginiz