Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet canım aynen öyle kalçalar arkaya doğru da çıkık yanlardan da geniş bayağı bağımsız. Zayıfladıkça arka kısım ufalıyor şükür ama basen pek daralmıyor. Kemiklerim de geniş heralde o bölgede. Artık başka yorum getiremiyorum

Sabah: 1 dereotlu poğaça, çeyrek simit çay
Öğle : yarım tavuk dürüm ayran
Akşam : palamut, salata şalgam bir bardak, az bi parça ekmek

Gün içinde yediğim diğer şeyler : bir tane probis, mandalina, bi dilim elma, kadayıflı muhallebi (2 ymk kaşığı kadar), 1 çilekli gofret,
4-5 kupa çay

Aklıma gelenler bunlar son yazdıklarım sabahtan yatana kadar farklı zamanlarda yediklerim
Su: 2 lt yi geçti ama tam emin değilim,
Adım: 7531
100 ip atlama
Sporda 2 haftadır yapmıyordum birden başlayınca bacaklarım çok ağrıdı

Ucmelekannesi

İlk defa duydum canım, hiç bilgim yok ama merak ettim

S Suskunkardelen zincirlerimizi kıralım bu hafta
Kiralık kaptanımkıracağız insallah
Canım masterfitte menü ve adım zorunlu
Sarida menü zorunlu değil adım atmalisin. Yeşil takımda menü yazmak zorunlu . Adım zorunluluğu yok diye biliyorum. Sen şimdilik yeşil takimdasin o zaman sanki canim
Ben yeşil takım menü yazmıyor diye geçen hafta hiç yazmamıştım abooo
Sporumu yaptım da geldim
Maşallah kaptanımben de Leslie yapınca 9000 inbuldum on bin olması için uğraşacağım ama şimdi küçüğü emziriyorum,arkasından ortanca uyut beni diyor ama bakalım bı şansımı deneyecegim
Geçmiş olsun canım, soğuk havaları sevmeyen bı hastalik

Anaaa ne yapıyonuz siz donuyonuz
Burnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruz çok sık olmuyor bu havalar
Donmazlar ya.. Erzurumun ilçesinde çalışırken _40 larda nöbet tutmuştum bişey olmuyor yani
Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar

İlk menümü yazayım
Zipzip-
Cordelia

3 şubat

2 dilim çavdar ekmeği, birine az tereyağı az reçel, birine az çikolu fındık ezmesi ,domates salatalık 1 yumurta 1 dilim peynir

100 ml sütle yarım paket toz sıcak çikolata

Fırında falafelli salata , form çay

Yağ yakıcı türk kahvesi

Siyah çay 1/4 gofret

Tavuk haşlama, ayran ,haşlama sebze

Rezeneli çay ,1 kuru tr hurma,1 çikolatalı yulaf kurabiye

1.5 lt su , 25 dk egzersiz, 6.270 adım

Menü iyi duruyor ama saatler yok mesela kurabiyeyi akşam kacta yedin ?

Kesinlikle öyle üşüdüğüm zaman daha çok artıyor ağrılarım zaten

Burnumuzun ucunu bile dışari çikarmiyoruz çok sık olmuyor bu havalar

Aynen ben hep diyorum zaten Kanadanın havasini merak eden Sivas Erzuruma gitsin nerdeyse ayni sadece burda çok uzun sürüyor kışlar
İlk gorev yerim Erzurum'un ilceaiydi, Nisan sonu karlar eridiginde toprağı görünce çok şaşırmıştımhiç o kadar uzun gormemisligim yoktubir de İzmir'de buyudugumu düşünürsek
Kesinlikle öyle üşüdüğüm zaman daha çok artıyor ağrılarım zaten
Rabbim şifa versin,dikkat et canım kendine

Bi de gece uyuyamadığım için sabah da erken uyanamıyordum. Artık erkenden uyanmak hedefim . Herifi yolladıktan sona uyumaycam
Uyuma tabi. Ben bile sabah cocuklar uyurken bazen uyumayip adim atiyorum dusun ki, gece uykusuz oldugum hâlde.
Valla bende çok yorgunum hele bugün yediklerimi yazsammm
Ben cok yesem kilo alirim be dostum. (Bugun ben de çok ama)
Diger alintilarim gitmis, püfff

Tesekkur ederim, kendisinin adina ünlü ve tanismadigim biri adina tesekkur etmek mi
Sagopa Kajmer

Tesekkur ederim, kendisinin adina ünlü ve tanismadigim biri adina tesekkur etmek mi
Sagopa Kajmer
Yaa ciddi misin bunu Sagopa mi yazmis ben o adami tanimiyorum ama acikcasi boyle derinlikli yazilar hiç beklemezdim rap cok uzak oldugum bi alan edebiyati da cok severim şaşirdim dogrusu

Bende bı dönem inceledim ama benim ki genetik. Anne tarafım hep öyle. Diyet destekliyor ama kesin çözüm olmuyor. İlaç tedavisi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…