Aleyküm selam annecim
Tatlışımmmm
Çok mutlu oldum inşallah rabbimin yardimiyla daha da iyi olacaksın
Tamam canim ekliyorum ❤
Dem8r eksikligi engel malesefKanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten
Afiyet olsun canim ❤Menü 16:20
Kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
Az kaşarlı yumurta
Çay
16:40 kahve
Su1.5 2 3 bulurum
Spor bildirimi 02.02.23
Adım:17099
bilgeyogii Zipzip- Cordelia
Kan ilacı içmekten nefret ediyorumDem8r eksikligi engel malesef
2 hafta kacamaksiz diyet ve sporla kilo verememis ve sabittim onceden
Ben çok kullandım aklına gelen bütün kan ilaçlarını su pekmeze benzeyen şişe içindekiler dahil kullanmaya 2. Sınıfta başladım ailemden kan hastalığı var genetik ne yazık ki çoğu fmf yada Akdeniz anemisi babam taşıyıcı kardeşlerim hepsi hastası tek bende yok aile fmf ve Akdeniz anemisi kardeşimin çocuğunda bile çıktı ne yazık ki atak dönemleri geçiriyorlar onlar ikiside olmamasına rağmen akyuvar alyuvar ne haltsa Akdeniz anemisi gibi kan kendi kendi yiyor bende de ama yine şükrediyorum aileye göre şanslıyım diye doğum yaparken bile İstanbul da tek hastane kabul etti beni onunda şartı en yakın hastaneden ambulans ile gitmek zorundaydim hastaneye artık bıraktım baktirmiyorum bile çünkü çözümü yok ilaç fayda etmiyor banaKan ilacı içmekten nefret ediyorum
Bencede daim olur inşallah ya 28 çekiyor şubat tam 28 yapayım bakalım ne kadar vermek nasip olacakMaşallah hoşgeldin aramıza
Arasiz mi yapiyorsun yoksa 8 saatlik dilimde ara yapıyor musunBencede daim olur inşallah ya 28 çekiyor şubat tam 28 yapayım bakalım ne kadar vermek nasip olacak
Canım sen durumun farkındasın en önemlisi bence bu bugün toparlarsin sporda oldu mu tamamdır sıkıntı yapmaİyi geceler kızlar;
01/02/2022 ÇARŞAMBA
8.392 ADIM
Zipzip- Cordelia bilgeyogii
Annemlere misafir geleceginden kahvalti yapmadim ki, yeme hakkimi orada kullanayim.
Ama maalesef cikolata yiyip (54 gram) evden ciktim ve iki tip icecek. Foto atiyorum.
Misafirlerle yedigim tabagi da atiyorum.
o Tat hazir yemegi evde yedim. Kalorisi düşük.
Aksam 19:51 e kadar her sey güzeldi şükür, zaten cikolatayi yuruyusle erittim,tabagimda salata dışı tek poğaça var. Evde bir ara ogunle kapatacaktim. Tam hazirlanip gidicez, annem masayi hazirladi, evde ugrasma ye dedi. Salataya dadandim ki pogacalari yemeyeyim. Salatanin 4 te 1 falan kaldi, yine olmadi, maalesef biraZ daha pogaca ve fotodaki tek kalan kurabiyeyi yedim. Karbonhidrat karbonhidrati getiriyor, evde de 2 cızım var., evde eti cin ve dolapta kalan bayat simit kusura bakmayin kaptan ve arkadaslarim, durduramadim bu sefer kendimi. Cok mahcubum sizlere son anda
Eki Görüntüle 3201001 Eki Görüntüle 3201002
Eki Görüntüle 3201000
Eki Görüntüle 3200996
Eki Görüntüle 3201003 Eki Görüntüle 3201004
Canimm prensesimmm geçmiş olsun kansizliktan bu sözler demek ki. Lütfen ilaçlarını düzenli kullan ve enerjini düşürme. Birlikte kilo vereceğiz dedik sensiz olmaz bütün gücümüzü toparliyoruz ve yola devam ediyoruz tamam miBöyle boşluğa düşersin de tüm diyet listelerini elden geçirirsin ya öyle bı haldeyim
Kendime güvenemiyorum. Gittiği yere kadar deyip bosvermek istiyorum
Harikasın ama kendini perişan etme sen zaten hep en iyisini başarıyorsun tebrik ederim canım
Cook geçmiş olsun prensesimmKanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten
Aynen hallederiz can sıkmıyoruz çünkü biz kirmizi takımız canimm. Alev alev eritiyoruz yağlarıCuma ya bir gün kaldı
Hadi İnsaallah, 1 gün daha dayanalimgerçi ben 1,5 gün kala sacmaladim ama halledicem Allah'ın izniyle.
Maşallah gezegenimm çok sevindimVar çok şükür
Çok küçük adım atıp oturuyorum
Afiyet olsun canimm menüde sporda şahaneMenü 16:20
Kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
Az kaşarlı yumurta
Çay
16:40 kahve
Su1.5 2 3 bulurum
Spor bildirimi 02.02.23
Adım:17099
bilgeyogii Zipzip- Cordelia
Cok sıkıntılı sureclerden gecmissin canimm Allah bagislasin evlatlarini kuzum anali babali buyusunler upuzun omurlu olsunlar3 çocuğu asla düşünmüyorum 2.dogumumda doktor esime açık açık demiş buradan sağ çıkarsa masada kalmazsa iyidir Rabbime şükürler olsun çıktım ama ben çektiğimi biliyorum
Amin canimCanimm prensesimmm geçmiş olsun kansizliktan bu sözler demek ki. Lütfen ilaçlarını düzenli kullan ve enerjini düşürme. Birlikte kilo vereceğiz dedik sensiz olmaz bütün gücümüzü toparliyoruz ve yola devam ediyoruz tamam mi
Harikasın ama kendini perişan etme sen zaten hep en iyisini başarıyorsun tebrik ederim canım
Cook geçmiş olsun prensesimm
Aynen hallederiz can sıkmıyoruz çünkü biz kirmizi takımız canimm. Alev alev eritiyoruz yağları
Maşallah gezegenimm çok sevindim
Afiyet olsun canimm menüde sporda şahane
Cok sıkıntılı sureclerden gecmissin canimm Allah bagislasin evlatlarini kuzum anali babali buyusunler upuzun omurlu olsunlar