Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kan ilacı içmekten nefret ediyorum
Ben çok kullandım aklına gelen bütün kan ilaçlarını su pekmeze benzeyen şişe içindekiler dahil kullanmaya 2. Sınıfta başladım ailemden kan hastalığı var genetik ne yazık ki çoğu fmf yada Akdeniz anemisi babam taşıyıcı kardeşlerim hepsi hastası tek bende yok aile fmf ve Akdeniz anemisi kardeşimin çocuğunda bile çıktı ne yazık ki atak dönemleri geçiriyorlar onlar ikiside olmamasına rağmen akyuvar alyuvar ne haltsa Akdeniz anemisi gibi kan kendi kendi yiyor bende de ama yine şükrediyorum aileye göre şanslıyım diye doğum yaparken bile İstanbul da tek hastane kabul etti beni onunda şartı en yakın hastaneden ambulans ile gitmek zorundaydim hastaneye artık bıraktım baktirmiyorum bile çünkü çözümü yok ilaç fayda etmiyor bana

Slm kızlar nasılsıniz 1 şubat itibariyle aralıklı oruca başladım bende yarın inşallah eksi olurum geçen cuma ya göre adımlarımi Cordelia Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20230202_170922_Samsung Health.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230202_170914_Samsung Health.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20230202_170906_Samsung Health.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230202_170858_Samsung Health.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 36
Canım sen durumun farkındasın en önemlisi bence bu bugün toparlarsin sporda oldu mu tamamdır sıkıntı yapma

Böyle boşluğa düşersin de tüm diyet listelerini elden geçirirsin ya öyle bı haldeyim
Kendime güvenemiyorum. Gittiği yere kadar deyip bosvermek istiyorum
Canimm prensesimmm geçmiş olsun kansizliktan bu sözler demek ki. Lütfen ilaçlarını düzenli kullan ve enerjini düşürme. Birlikte kilo vereceğiz dedik sensiz olmaz bütün gücümüzü toparliyoruz ve yola devam ediyoruz tamam mi
bilgeyogii kaptanım ödem tamam eksi tamam bayağı can sıktı uğraştırdı fakat halledildi
Harikasın ama kendini perişan etme sen zaten hep en iyisini başarıyorsun tebrik ederim canım
Kanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten
Cook geçmiş olsun prensesimm
Cuma ya bir gün kaldı
Hadi İnsaallah, 1 gün daha dayanalim gerçi ben 1,5 gün kala sacmaladim ama halledicem Allah'ın izniyle.
Aynen hallederiz can sıkmıyoruz çünkü biz kirmizi takımız canimm. Alev alev eritiyoruz yağları
Var çok şükür
Çok küçük adım atıp oturuyorum
Maşallah gezegenimm çok sevindim
Menü 16:20
Kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
Az kaşarlı yumurta
Çay
16:40 kahve
Su1.5 2 3 bulurum

Spor bildirimi 02.02.23
Adım:17099

bilgeyogii Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canimm menüde sporda şahane
3 çocuğu asla düşünmüyorum 2.dogumumda doktor esime açık açık demiş buradan sağ çıkarsa masada kalmazsa iyidir Rabbime şükürler olsun çıktım ama ben çektiğimi biliyorum
Cok sıkıntılı sureclerden gecmissin canimm Allah bagislasin evlatlarini kuzum anali babali buyusunler upuzun omurlu olsunlar

Amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…