Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü 16:20
Kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
Az kaşarlı yumurta
Çay
16:40 kahve
Su1.5 2 3 bulurum

Spor bildirimi 02.02.23
Adım:17099

bilgeyogii bilgeyogii Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-02-16-42-28-420_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    Screenshot_2023-02-02-16-42-28-420_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 24
Kan ilacı içmekten nefret ediyorum 😭😭😭
Ben çok kullandım aklına gelen bütün kan ilaçlarını su pekmeze benzeyen şişe içindekiler dahil kullanmaya 2. Sınıfta başladım ailemden kan hastalığı var genetik ne yazık ki çoğu fmf yada Akdeniz anemisi babam taşıyıcı kardeşlerim hepsi hastası tek bende yok aile fmf ve Akdeniz anemisi kardeşimin çocuğunda bile çıktı ne yazık ki atak dönemleri geçiriyorlar onlar ikiside olmamasına rağmen akyuvar alyuvar ne haltsa Akdeniz anemisi gibi kan kendi kendi yiyor bende de ama yine şükrediyorum aileye göre şanslıyım diye doğum yaparken bile İstanbul da tek hastane kabul etti beni onunda şartı en yakın hastaneden ambulans ile gitmek zorundaydim hastaneye artık bıraktım baktirmiyorum bile çünkü çözümü yok ilaç fayda etmiyor bana

Slm kızlar nasılsıniz 1 şubat itibariyle aralıklı oruca başladım bende yarın inşallah eksi olurum geçen cuma ya göre adımlarımi Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20230202_170922_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230202_170922_Samsung Health.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230202_170914_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230202_170914_Samsung Health.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20230202_170906_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230202_170906_Samsung Health.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230202_170858_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230202_170858_Samsung Health.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 36
İyi geceler kızlar;

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
01/02/2022 ÇARŞAMBA
8.392 ADIM

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia bilgeyogii bilgeyogii

Annemlere misafir geleceginden kahvalti yapmadim ki, yeme hakkimi orada kullanayim.
Ama maalesef cikolata yiyip (54 gram) evden ciktim ve iki tip icecek. Foto atiyorum.

Misafirlerle yedigim tabagi da atiyorum.

o Tat hazir yemegi evde yedim. Kalorisi düşük.

Aksam 19:51 e kadar her sey güzeldi şükür, zaten cikolatayi yuruyusle erittim,tabagimda salata dışı tek poğaça var. Evde bir ara ogunle kapatacaktim. Tam hazirlanip gidicez, annem masayi hazirladi, evde ugrasma ye dedi. Salataya dadandim ki pogacalari yemeyeyim. Salatanin 4 te 1 falan kaldi, yine olmadi, maalesef biraZ daha pogaca ve fotodaki tek kalan kurabiyeyi yedim. Karbonhidrat karbonhidrati getiriyor, evde de 2 cızım var. 😔 , evde eti cin ve dolapta kalan bayat simit 😔😔 kusura bakmayin kaptan ve arkadaslarim, durduramadim bu sefer kendimi. Cok mahcubum sizlere 😔 son anda :KK43:

Eki Görüntüle 3201001 Eki Görüntüle 3201002
Eki Görüntüle 3201000

Eki Görüntüle 3200996

Eki Görüntüle 3201003 Eki Görüntüle 3201004
Canım sen durumun farkındasın en önemlisi bence bu bugün toparlarsin sporda oldu mu tamamdır sıkıntı yapma 😍😍

Böyle boşluğa düşersin de tüm diyet listelerini elden geçirirsin ya öyle bı haldeyim 😔
Kendime güvenemiyorum. Gittiği yere kadar deyip bosvermek istiyorum 😔
Canimm prensesimmm geçmiş olsun kansizliktan bu sözler demek ki. Lütfen ilaçlarını düzenli kullan ve enerjini düşürme. Birlikte kilo vereceğiz dedik sensiz olmaz bütün gücümüzü toparliyoruz ve yola devam ediyoruz tamam mi 😍😍💐
bilgeyogii bilgeyogii kaptanım ödem tamam eksi tamam bayağı can sıktı uğraştırdı fakat halledildi 😌
Harikasın ama kendini perişan etme sen zaten hep en iyisini başarıyorsun tebrik ederim canım ❤️❤️😍😍
Kanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş 😔
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten 😭😭
Cook geçmiş olsun prensesimm 😍😍❤️❤️
Cuma ya bir gün kaldı😇
Hadi İnsaallah, 1 gün daha dayanalim💪💪 gerçi ben 1,5 gün kala sacmaladim ama halledicem Allah'ın izniyle. 🤲🤲❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Aynen hallederiz can sıkmıyoruz çünkü biz kirmizi takımız canimm. Alev alev eritiyoruz yağları 🤣🤣
Var çok şükür
Çok küçük adım atıp oturuyorum 🧿
Maşallah gezegenimm çok sevindim ❤️❤️😍😍😍😍
Menü 16:20
Kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
Az kaşarlı yumurta
Çay
16:40 kahve
Su1.5 2 3 bulurum

Spor bildirimi 02.02.23
Adım:17099

bilgeyogii bilgeyogii Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canimm menüde sporda şahane 😍😍❤️❤️
3 çocuğu asla düşünmüyorum 2.dogumumda doktor esime açık açık demiş buradan sağ çıkarsa masada kalmazsa iyidir Rabbime şükürler olsun çıktım ama ben çektiğimi biliyorum
Cok sıkıntılı sureclerden gecmissin canimm Allah bagislasin evlatlarini kuzum anali babali buyusunler upuzun omurlu olsunlar ❤️❤️😍

Canimm prensesimmm geçmiş olsun kansizliktan bu sözler demek ki. Lütfen ilaçlarını düzenli kullan ve enerjini düşürme. Birlikte kilo vereceğiz dedik sensiz olmaz bütün gücümüzü toparliyoruz ve yola devam ediyoruz tamam mi 😍😍💐

Harikasın ama kendini perişan etme sen zaten hep en iyisini başarıyorsun tebrik ederim canım ❤️❤️😍😍

Cook geçmiş olsun prensesimm 😍😍❤️❤️

Aynen hallederiz can sıkmıyoruz çünkü biz kirmizi takımız canimm. Alev alev eritiyoruz yağları 🤣🤣

Maşallah gezegenimm çok sevindim ❤️❤️😍😍😍😍

Afiyet olsun canimm menüde sporda şahane 😍😍❤️❤️

Cok sıkıntılı sureclerden gecmissin canimm Allah bagislasin evlatlarini kuzum anali babali buyusunler upuzun omurlu olsunlar ❤️❤️😍
Amin canim

X