- 14 Şubat 2021
- 1.142
- 6.963
- 43
Olsun olsun,durmak yok. Azimle basaracagizAfiyet olsun canim
4 kare çikolata çok göründü gözüme canim. Onun dışında afiyet olsun.
Bide salatami yasaktı neden
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ekmek göze batmıyor
Dido Dido nerden girdin cagnimmm menünün içine diyesim geldiçikolataya kadar güzel menuymus canim. Akşam 4 köfte doyurmadi büyük ihtimalle ki çikolataya sarildin
Bugünde tadelleregl falanmi yakın canim. Neyseki bugunkunun saati daha erken
Afiyet olsun canim
Kendi adımımı niye akıntıların acaba
Vavvvv süper adimm
Afiyet olsun canim
Aynen öyle kaptanım. Ama üzülmemek elde değil . Ama önümüze bakıyoruz ve en yakın hedef bayrama kadar güzel eksiler görüyoruz
Afiyet olsun canim
88 ile başladım canim. 81.5 a kadar indim veee sonra 86 ya çıktım tekrar ver yeniden vermeye uğraşıyorum. Şu anda 7lerde olabilirdim aslında yani. Neyse yukarda yazdığım gibi artık keşke demeyip önüme bakacagim. Ve bu kilo derdinden kurtulacagim
Sağ ol canım zipzipimAfiyet olsun ❤❤
Mutlaka araştıracağım çünkü benim ki çekilecek dert değilElifcim magnezyum ama doktorların ücretsiz reçete edebildiği oksit formu değil magnezyum citrat - malat formu kullanmanı öneririm. Hatta bazı firmalar bu ikisinin kombinini çıkardı . Tavsiye ederim, reklam yasağı yemeyelim diye ismini buradan veremiyorum. Ben bir dönem sürekli kullandım şimdi kas ağrısı baş ağrısı gibi durumlarda kullanıyorum. Reglin yaklastigina dair sinyal bile almadan ( hafiften bir kasık bel ağrısı bile olmadan) olmak çok iyi . Bakicima kullandık şöyle söyleyim kadın her adet döneminde hastaneye ağrı kesici iğne yaptırmaya giderdi o da kurtuldu şükür. İnşallah sana da şifa olur.
Geçmiş olsun canımKanım yine düşmüş ferritin 4 e düşmüş
Kilo verememe depresif haller hepsi bu sebepten
Var çok şükürNasıl oldun fezacım ilerleme varmı tedavnde.
Yaaaa çok duygulandım çok sevindim. Harika bu.Çok daha iyiyim
Minik adım atıyorum
Buda çok güxel vbir gelişme senin adına çok sevndimVar çok şükür
Çok küçük adım atıp oturuyorum