Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben hiç böyle olmamistim Poldelya hiç memnun degilim .Sen memnun musun bu rutinden degistirmek istiyor musun?
11-12 de uyumak en geç 8 de uyanmak istiyorum. Gece 2 -3 gibi uyudum. sabah sabah uyandım. Burada saat 7 ye geliyor. Şimdi uyuyamam. Neyse ki bugün anneme gideceğim. 9 dan sonra uyumam., Nasıl değiştirecegiz canım bi yol bulalım.

Afiyet olsun canim
4 kare çikolata çok göründü gözüme canim. Onun dışında afiyet olsun.
Bide salatami yasaktı neden
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ekmek göze batmıyor
Dido Dido nerden girdin cagnimmm menünün içine diyesim geldi çikolataya kadar güzel menuymus canim. Akşam 4 köfte doyurmadi büyük ihtimalle ki çikolataya sarildin
Bugünde tadelle regl falanmi yakın canim. Neyseki bugunkunun saati daha erken
Afiyet olsun canim
Kendi adımımı niye akıntıların acaba
Vavvvv süper adimm
Afiyet olsun canim
Kendine hiç kızmıyorsun vee çok güzel bir sonuç için tam tersi mutlu oluyoruz keşkelerle canımızı sıkmak yok
Aynen öyle kaptanım. Ama üzülmemek elde değil . Ama önümüze bakıyoruz ve en yakın hedef bayrama kadar güzel eksiler görüyoruz
Iyi aksamlar
1 subat carsamba
2dl ekmek
2Kk peynir
Yesillik
1 hurma

13.00
1 kase mercimek corbasi
1 hurma

18.00
Tavuk salatasi
Su 2lt
Spor yok
bilgeyogii
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canim
Sağ ol, 5 ayda kaç kg verdin?
88 ile başladım canim. 81.5 a kadar indim veee sonra 86 ya çıktım tekrar ver yeniden vermeye uğraşıyorum. Şu anda 7lerde olabilirdim aslında yani. Neyse yukarda yazdığım gibi artık keşke demeyip önüme bakacagim. Ve bu kilo derdinden kurtulacagim

Şöyle bir his

Keşke bende Kanada da olsam. Biliyorum dertler orada da aynı ama başka ülke heyecanı derken belki nefes alırım. Beyaz leylak
Nereye gidersek gidelim kendimizden kacamiyoruz poldelyam(.kanada da yaşamayı ben de çok isterdim bu arada).Rabbim olduğun yerde çok mutlu etsin seni herzaman

Iyi aksamlar
1 subat carsamba
2dl ekmek
2Kk peynir
Yesillik
1 hurma

13.00
1 kase mercimek corbasi
1 hurma

18.00
Tavuk salatasi
Su 2lt
Spor yok
bilgeyogii
Zipzip-
Cordelia

Afiyet olsun ❤❤

Günaydın musmutlu sabahlar

Günaydın kızlar

Günaydin kizlar

Cümlten günaydınlar hanımlar

günayıdn kızlar

dün bir arkadaşımla buluştum, kızlarımızı gezdirdik sonrasında da bize geldik epey geç kalktılar.

buraya uğrayamadım o yüzden

Günaydın. Karlı bir güne uyandık
Günaydın ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…