Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Darisi basina insaallah. Zaten ödem yapmaya ramak kalmış sorma. Bugun de cok calismam gerekti.
olsun karşılığını görüyorsun ama

hey maşallaaahhhh

afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık

afiyet olsunn, ayaklarına sağlık canımm

Hemen geliyor kaptanım
sağol tatlımm

afiyet olsun canımm ayaklarına sağlık

ayaklarına sağlık kuzum

Ohh ne güzel eglenmissinizdir
çok yorulduk, çok uykusuz kaldık ama değdi ya ne yalan diyeyim, dertleştik azıcık iyi geldi

Evet canım çikolata çok oldu maalesef.
Mide iltihaplanması geçirdiğim için çoğu şey yasak yavaş yavaş yemeye başlıyorum artık.

Allah şifa versin Elhan ım, sen de sara da çabuk atlatın inşallah

Elifcim magnezyum ama doktorların ücretsiz reçete edebildiği oksit formu değil magnezyum citrat - malat formu kullanmanı öneririm. Hatta bazı firmalar bu ikisinin kombinini çıkardı . Tavsiye ederim, reklam yasağı yemeyelim diye ismini buradan veremiyorum. Ben bir dönem sürekli kullandım şimdi kas ağrısı baş ağrısı gibi durumlarda kullanıyorum. Reglin yaklastigina dair sinyal bile almadan ( hafiften bir kasık bel ağrısı bile olmadan) olmak çok iyi . Bakicima kullandık şöyle söyleyim kadın her adet döneminde hastaneye ağrı kesici iğne yaptırmaya giderdi o da kurtuldu şükür. İnşallah sana da şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…