- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sabah 53 sun ne guzelSabah tartıldım tam 53 geldim,geceye kadar fırlar gene
gece artılari dusunme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 53 sun ne guzelSabah tartıldım tam 53 geldim,geceye kadar fırlar gene
Günaydınlar kuzucukGünaydın ❤❤
Çok ta yemiyorum aslında varya,dişten dolayı hamburger ekmeği tükettim epey yumuşakta olunca güp güp mideye indirdimSabah 53 sun ne guzel
gece artılari dusunme
Sağol kaptancımTebriklerr canımm Sebastianım
HoşbuldumHoş geldin, hadi şubat senin kilo verme ayın olsun.
Ayagina saglik çizkekim.
olsun karşılığını görüyorsun amaDarisi basina insaallah. Zaten ödem yapmaya ramak kalmış sorma. Bugun de cok calismam gerekti.
hey maşallaaahhhhEki Görüntüle 3200779
Motive icin atayim dedim arkadaslar. 5 ay 70 lerde, 5 ay 60 larda durmusum. Evlenmeden önce diye baslayayim evlenmeden önce 55 tim ama evlenince 62 civari oldum. 20 kilom hamilelikten gelen kiloydu, hamilelik kilolarimin hepsini verdim şükür. Simdi de evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum, 6-7 yıldır 5 leri görmemisim. Bunu aciklama sebebim, hani cocuklugumda sisman degildim, yapım bu degil, yanlis fikir olmasin diye acikladim e yas da ilerliyor, onun da etkisi oluyor. Kilo verme hikayesi gibi oldu ama cidden 81 den 61 e hikaye yazmaya deger bir zayiflama süreci. Darisi basiniza ve en korktugum insaallah geri almayiz, amin yüruyus yapip annemlere geri gidecegimgece gelirim insaallah
afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık1.2.2023 Menüm:
10:30 filtre kahve
12:00 3dilim tb ekmegi, 2 dilim jampon salam, domates, 1yk sürme peynir, 1tk cemen, 1 hasl yumurta
14:00 2 cilek
16:30 kahve, yesilcay
18:00 1 kase karnibahar brokkoli corbasi, 2yk makarna sebzeli, 3 cigköfte, bol salata, 1 tursu salatalik
Cay icerim
11.538 Adim
Eki Görüntüle 3200793
Cordelia Zipzip- Jasminium84
2 lt Su
afiyet olsunn, ayaklarına sağlık canımm01 şubat çarşamba
Sabah
4 dilim sucuklu yumurta
2 kaşık kadar yulaflı karışım
1 tk tahin pekmez
Öğle 12.30
1 avuç leblebi
Akşam 15. 30
1 kase mercimek çorbası
5 6 kaşık güveç
Biraz yufka ekmek
Yoğurt
20. 00
1 bardak kefir
1 madensuyu
2. 5 litre su
7200 adım
Zipzip- Jasminium84 Cordelia
sağol tatlımmHemen geliyor kaptanım
Pazartesi menüm
Kahvaltı:11.00
1 yumurta
KK süzme peynir
Yeşillik
4 zeytin
Mantar
Akşam:17.30
4 köfte
Bol salata
Ayran
19.00
1dido çikolata
su: 2 litre
Spor:10010 adım
Eki Görüntüle 3200879
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
Salı menüm
Kahvaltı:10.00
1 yumurta
Kk beyaz peynir
Bol yeşillik
Mantar
Ara: fındık Trabzon hurması
Akşam:16.00
Et sote
Ispanak
Sarımsaklı yoğurt
17.00 tadelle çikolata
Su:2 litre
Spor:6116 adımEki Görüntüle 3200884
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
afiyet olsun canımm ayaklarına sağlıkÇarşamba menüm
Kahvaltı:10.00
Yumurta
Kk Beyaz peynir
Bol yeşillik
1 TK kayısı reçeli
Köz biber
Akşam:17.00
İzmir köfte
Yoğurt
1avuç kuruyemiş
4 muşmula
Su:2 litre
Spor:10108 adım 40 dk zumbaEki Görüntüle 3200887
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
ayaklarına sağlık kuzum
çok yorulduk, çok uykusuz kaldık ama değdi ya ne yalan diyeyim, dertleştik azıcık iyi geldiOhh ne güzel eglenmissinizdir
Bende heryerde geçerli zannediyordumGünaydin kizlar bende oglani okula biraktm saglik ocagina geldim türk ehliyeti cikaricam 7 senedir burda yasiyorm alman ehliyetm gecerli saniyodm oysa cikartmam gerekiyormus
Rabbim şifa versin canımSagoiun
Sizede başınız sagolsun
Aile fertlerden birini kaybedince kabullenmek çok zor oluyor
Babam da beyin tümoru çıkınca dünya başıma yıkıldı
Çok ağladim
İnşallah iyileşecek diyorum
Çok korkuyorum
NasılsınnnRabbim şifa versin canım
Geçmiş olsun canımTunaydin
Hastalaniyorum galiba
Kemiklerim sizliyo bacaklarim kollarim titriyo cocuklardan firsat bulursam yatip uyumak iyi gelecek sanki
Aynı benim göbüşSelam kızlar herkese mutlu bir salı günü diliyorum. Kırmızı takım canları salmayin kendinizi sakin bırakmayın rehavete kapılmayın
@fesang
@Elif Tolga
@DombiliKus
@Willemijn-
@aypare ackerman
I Ilyusa
@Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak Eki Görüntüle 3200200
Afiyet olsun canim
4 kare çikolata çok göründü gözüme canim. Onun dışında afiyet olsun.
Bide salatami yasaktı neden
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ekmek göze batmıyor
Dido Dido nerden girdin cagnimmm menünün içine diyesim geldi çikolataya kadar güzel menuymus canim. Akşam 4 köfte doyurmadi büyük ihtimalle ki çikolataya sarildin
Bugünde tadelle regl falanmi yakın canim. Neyseki bugunkunun saati daha erken
Afiyet olsun canim
Kendi adımımı niye akıntıların acaba
Vavvvv süper adimm
Afiyet olsun canim
Aynen öyle kaptanım. Ama üzülmemek elde değil . Ama önümüze bakıyoruz ve en yakın hedef bayrama kadar güzel eksiler görüyoruz
Afiyet olsun canim
88 ile başladım canim. 81.5 a kadar indim veee sonra 86 ya çıktım tekrar ver yeniden vermeye uğraşıyorum. Şu anda 7lerde olabilirdim aslında yani. Neyse yukarda yazdığım gibi artık keşke demeyip önüme bakacagim. Ve bu kilo derdinden kurtulacagim
Evet canım çikolata çok oldu maalesef.Afiyet olsun canim
4 kare çikolata çok göründü gözüme canim. Onun dışında afiyet olsun.
Bide salatami yasaktı neden
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ekmek göze batmıyor
Dido Dido nerden girdin cagnimmm menünün içine diyesim geldi çikolataya kadar güzel menuymus canim. Akşam 4 köfte doyurmadi büyük ihtimalle ki çikolataya sarildin
Bugünde tadelle regl falanmi yakın canim. Neyseki bugunkunun saati daha erken
Afiyet olsun canim
Kendi adımımı niye akıntıların acaba
Vavvvv süper adimm
Afiyet olsun canim
Aynen öyle kaptanım. Ama üzülmemek elde değil . Ama önümüze bakıyoruz ve en yakın hedef bayrama kadar güzel eksiler görüyoruz
Afiyet olsun canim
88 ile başladım canim. 81.5 a kadar indim veee sonra 86 ya çıktım tekrar ver yeniden vermeye uğraşıyorum. Şu anda 7lerde olabilirdim aslında yani. Neyse yukarda yazdığım gibi artık keşke demeyip önüme bakacagim. Ve bu kilo derdinden kurtulacagim
Allah şifa versin Elhan ım, sen de sara da çabuk atlatın inşallahEki Görüntüle 3200248
İlaclarim ve ben
Midemde yara sonrası oluşan iltihaplanmaya karşı( doktorun açıklaması böyleydi) bu ilaçlar verildi. Bir ay sonra test( antijen testi) yapılıp sonuca göre yol izlenecek. Süreç bu şekilde Saracim.
@sara_28
Heliko pilori bakteri tıptaki adı.
Nasıl oldun fezacım ilerleme varmı tedavnde.Geçmiş olsun canım
Ayy harikasin yaaa@siskopat kaptanım ödem tamam eksi tamam bayağı can sıktı uğraştırdı fakat halledildi
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Elifcim magnezyum ama doktorların ücretsiz reçete edebildiği oksit formu değil magnezyum citrat - malat formu kullanmanı öneririm. Hatta bazı firmalar bu ikisinin kombinini çıkardı . Tavsiye ederim, reklam yasağı yemeyelim diye ismini buradan veremiyorum. Ben bir dönem sürekli kullandım şimdi kas ağrısı baş ağrısı gibi durumlarda kullanıyorum. Reglin yaklastigina dair sinyal bile almadan ( hafiften bir kasık bel ağrısı bile olmadan) olmak çok iyi . Bakicima kullandık şöyle söyleyim kadın her adet döneminde hastaneye ağrı kesici iğne yaptırmaya giderdi o da kurtuldu şükür. İnşallah sana da şifa olur.Gecmis olsun canım ben bir Ayn 15 günü regl uğraşma geçiyor regl olmadan 1 hafta önce şiddetli ağrılar kabızlık çekiyorum regl olunca ağrı uzaya çıkıyor nefes alamıyorum ve ishal oluyor 8 gün regl sürüyor her ay 15 gün bununla uğraşmak cidden çok yoruyor artık beni gitmedigim doktor kalmadı elimde olan sıfır